Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 11.

Kedves Kos! Ha egy üzlet beindul, megy magától is. A jegy szülöttei most valami hasonlót érezhetnek. Megnőttek a szakmai és üzleti sikereid. Kedved szárnyaló, fellépésed bizalomgerjesztő. Ma semmi félnivalód nincs, ha kedvezően akarod elintézni halaszthatatlan ügyeidet. Sokat ígérő nap ez a mai.

Kedves Bika! Ha arra gondolsz, hogy erre a napra minden kellemetlenség összejött, nagyon tévedsz. Az okot nem a külvilágban, hanem önmagadban kell keresgélned. Lelki bizonytalanságod, tétovaságod szinte vonzza a bajokat, és ezért a megoldást is belül kell megtalálnod. Ez bizony jó időbe beletelik.

Kedves Ikrek! Ne légy maximalista, annak is tudj örülni, ha legalább részben kellemes dolgok történnek veled. Ma megoldhatsz olyan feladatokat, amelyekkel máskor hiába küszködtél, ugyanakkor érzelmi életedben törés következhet be. Ez azonban egy kis törődéssel, figyelmességgel rendbe is hozható.

Kedves Rák! Munkakedved ma is határtalan, régen érezted ilyen kitűnően magad. Használd ki a lehetőséget, mert most jó ötletek juthatnak eszedbe. Akkor se siránkozz, ha éppen semmi sem sül ki a dologból. Türelem! Örülj annak is, hogy érzed: erőd megsokszorozódott. Találj ki egyéb elfoglaltságot is!

Kedves Oroszlán! Túl sokat akarsz egyszerre. A nap 24 órája is kevés volna, hogy elvégezd mindazt, amit elterveztél. Érthető, hogy nem érsz a végére, hiszen néha aludni is kell. Ne ostorozd magad, inkább vállalj kevesebbet. Horatius szerint, aki túl sokra vágyik, annak sok hibádzik. Miért hajtasz?

Kedves Szűz! Talán összefüggésben van rendkívül jó kondíciód a szerelmi életeddel? De még mennyire! És ma csúcsponton van mindkettő. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi megzavarhassa ezt a tökéletes összhangot! Kapcsold ki a telefont, zárd kulcsra az ajtót. Most semmi más nem számít, csak ti ketten.

Kedves Mérleg! Azok a bizonyos győzelmek nem váratnak sokáig magukra. Büszkeséggel tölt el, hogy mindig a kiemeltek között szerepelsz, és az sem utolsó szempont, hogy érdemeid elismerése soha nem marad el. Illő lenne, hogy társaidat – akikkel együtt vívtad meg a csatát – meghívd egy pohár italra.

Kedves Skorpió! Elhárult egy akadály, megoldódott egy anyagi természetű gond. Igazán csak most lélegezhetsz fel, noha ígéretekben eddig sem volt hiány. Ezekkel azonban nem sokat értél. Az anyagi zűr elmúlása azonban nem jelenti azt, hogy minden probléma megoldódott, hogy gondtalanul lóbálhatod a lábad.

Kedves Nyilas! Reggeli szorongásod, idegeskedésed déltájra elmúlik, délutánra pedig teljesen rendbe jön, és úgy érzed, hogy megint a bolhából csináltál elefántot. A hozzád fordulókkal légy kedves, nagyvonalú – ahogy legjobb formádban szoktad tenni. Hálás, elismerő szavakat kaphatsz érte cserébe.

Kedves Bak! Hasznos lenne a családi ügyeket tisztázni. Ne hidd, hogy csak a felnőtteknek lehet igaza, és azt se, hogy a gyereknek nincs joga feszültnek lenni. Az elintézendőket fogd egy csokorba, és pontos haditervet készítve az egymáshoz közel eső objektumokról, rendszerbe fogva számold fel az ügyeket.

Kedves Vízöntő! Lassan magadhoz térsz. Mint mindig, most is tele vagy kiváló elképzelésekkel, és most még a megvalósításukhoz szükséges erő is meg van benned. Munkatársaiddal azért ne légy igazságtalan! Nem mindenki olyan gyors észjárású, mint te. Nem szabad értelmetlen összeütközésbe keveredned!

Kedves Halak! Hiába, a győzelmet nem adják ingyen. A régi mondás: „Jaj a legyőzötteknek!” – fordítva is igaz: „Jaj a győzőknek!”. A legokosabb, ha sokat alszol, megpróbálod kiheverni azokat a fáradalmakat, melyek most érnek utol igazán. Üdítően fog hatni a tegnapi nap kellemes emlékeinek felidézése is.

forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.