horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 14.

Napi horoszkóp – Április 14.

 

Kedves Kos! Hirtelen úgy érzed, kezd kicsúszni lábad alól a talaj. Nem számítottál erre, ezért váratlanul érnek a konfliktusok és a családi zűrök. Különféle gondok aggasztanak, és ebből egyáltalán nem csinálsz titkot. Gondolj arra, hogy minden elmúlik egyszer. Még az ilyen nyomasztó napok is…

Kedves Bika! Úgy látszik, kipihented magad, minden megy, mint a karikacsapás. Nemcsak a szokványos, napi feladatokat végzed könnyedén, hanem tervezni, előretekinteni is van erőd. Lassan ráébredsz: manapság nem akkor kell újat keresni, amikor baj van, hanem amikor minden a legnagyobb rendben megy.

Kedves Ikrek! Nincs annál egészségtelenebb, mint a mértéktelen evés, az ivásról nem is szólva. A túlsúlyosság megbosszulja magát. Bölcsen teszed, ha féken tartod mérhetetlen étvágyadat, és inkább zöldséggel-gyümölccsel laksz jól. Ha még egy kis mozgásra is hajlandó vagy, minden bűnödet jóváteheted.

Kedves Rák! Nem szereted a hétfőt, és ezt most fokozottabban érzed. Már kora reggel gyanúsan rosszkedvű vagy. Lehet, hogy csak az álmod volt rossz… Ahogy belépsz a munkahelyedre, máris zűrbe keveredsz. Figyelmetlen vagy a közlekedésben, mindenkire morogsz. Nem tudod megszerettetni magad senkivel.

Kedves Oroszlán! Értékes ütőkártyák vannak a kezedben, de könnyen elveszítheted a játszmát, ha rosszul méred fel mások erejét. Jól fontold meg, mikor rukkolsz elő az aduval. Ha jól választod meg a pillanatot, átmeneti győzelmed fényében talán fel tudod mérni, mikor jön a bölcs visszavonulás ideje.

Kedves Szűz! Van néhány megoldatlan, vitával zárult ügyed. Ma lesz alkalmad rendezni őket. Fontos, hogy megbékélj azokkal, akiknek tanácsa jó lehet bizonyos helyzetekben, hisz gyakran előfordul, hogy kíváncsi vagy mások véleményére. Ma is olyan ügyben kell döntened, amihez jól jönne egy-két jó szó.

Kedves Mérleg! Ma kaphatsz egy káprázatos ajánlatot, amelyre szinte gondolkodás nélkül igent mondasz. Talán érdemes lenne egy nap haladékot kérni, és aludni rá még egyet. Partnereddel is illő lenne megosztani gondolataidat, hiszen az életedben bekövetkező változások őrá hatnak ki elsősorban.

Kedves Skorpió! Nem panaszkodhatsz a sorsra. A munkádban minden rendben megy, sőt talán túl jól haladnak dolgaid. Szinte ellenállás nélkül valósítod meg elképzeléseidet. Nem marad el az anyagi elismerés sem, bár úgy érzed, többet érdemelnél. Ne légy telhetetlen, inkább hosszú távon gondolkozz!

Kedves Nyilas! Különös álmod volt, valamit el akartál érni, és az utolsó pillanatban, a megvalósulás előtt akadályba ütköztél. Kíváncsiságod nem hagy nyugodni, egész nap azon töprengsz, milyen valóságos alapjuk lehet az éjszakai képeknek. Ha jól belegondolsz, nem lesz nehéz megtalálni a kulcsot.

Kedves Bak! Bármiféle relációban biztos kézzel nyúlsz az Érték felé. Érdemes lenne most befektetni, kamatoztatni pénzedet, akár értéktárgyakban, akár értékpapírokban. Szerencsés napod van szépészeti szerek kiválasztása, vásárlása szempontjából is. Talán nem ártana útba ejteni egy drogériát ma.

Kedves Vízöntő! Érdemes volt a hétvégét munkával tölteni, akkor is, ha kissé elfáradtál. Az eredmény – azaz a siker, az osztatlan elismerés – nem marad el. Most azonban állj meg egy kicsit, pihenj egy keveset! Nem szabad túlfeszíteni a húrt! Egy jó könyv sokat segíthet, hogy lazíts, kikapcsolódj.

Kedves Halak! Ez az a szer, amely hatékony mindennemű nyavalya ellen. Tegnapi elesettséged egy csapásra tovaszáll. Igaz, kebled még dagad, de emiatt ne nyugtalankodj: a hatalmas érzésnek köszönhető mindez. Hiszen hogy kigyógyított, nemcsak szerelmet, hanem őszinte hálát is érzel kedvesed iránt.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.