Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 14.

Kedves Kos! Lehet, hogy az átéltek túlságosan megrendítettek, rossz hatást tettek közérzetedre. Ma nehezen boldogul veled a környezeted. Semmiségeken hajba kaptok, sértegetitek egymást. Vigyázz a megjegyzéseidre: nem csak te vagy sebezhető, te is üthetsz olyan sebeket, melyek nehezen gyógyulnak be.

Kedves Bika! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók ezen a napon. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Kedves Ikrek! Ha eleged van már abból, hogy ugyanazokat az ételeket eszed, hasonló ízeket kóstolsz, unalmas emberekkel találkozol, változtass. Forgass fel mindent magad körül, tedd változatosabbá életedet. Arra vigyázz, hogy amikor életedben nagytakarítást végzel, nehogy az értékes dolgokat is eldobd.

Kedves Rák! A csillagok szerint kedvező az idő a többnyire bizonytalan kimenetelű vállalkozásokra, tehát nyugodtan játszhatsz hazárdjátékokat. Természetesen – mint mindig – most sem célszerű mindent egy lapra feltenni. Az okos üzletember igyekszik megosztani a kockázatot, hogy elkerülje a katasztrófát.

Kedves Oroszlán! Tán te is érzed a sugárzó hatást, mely szelídséget, alkotókedvet kelt az Oroszlánban. Az élet szépségei, élvezete iránti vágy érvényesül. A természet varázslatos, virágszirmokból varrt ruhát öltött, a bódító illatkavalkád megrészegíti az embereket. A te napodat sem árnyékolja be semmi.

Kedves Szűz! Rád fért már egy csendes, nyugodt nap. Az állandó hajtás, nem csak az egészségedre ártalmas, de problémákat okozhat a családi életedben is. Pótold mindazt, amit az utóbbi időben elhanyagoltál! Többen fontos kérdésben fordulhatnak hozzád, vedd komolyan a problémáikat. Hálásak lesznek érte.

Kedves Mérleg! Olyan számító lettél az utóbbi időben, hogy ez szemet szúr barátaidnak, családodnak egyaránt. A világért sem kezdenél bele olyasmibe, amiben nem látsz hasznot. Jó lenne, ha elgondolkoznál ezen. Régebben utáltad azokat, akik érdekből tesznek bármit. Nem lehet, hogy elindultál ezen az úton?

Kedves Skorpió! Többet kellene törődnöd családoddal. Tarthatatlan állapot, hogy este, hullafáradtan esel haza. Olyankor már érthető, hogy nincs időd semmire. A közös kalandok, jóízű beszélgetések nem pótolhatók pénzzel, nem helyettesíthetők mással. Kapcsold ki magad a rohanásból legalább néhány órára!

Kedves Nyilas! Imádod a kalandokat, és e szenvedélyed ma sem kerül el. Légy óvatos, próbáld magad visszafogni, és családodat sem elhanyagolni. Ma olyan feladattal bízhatnak meg, melynek elvégzéséhez minden képességedet mozgósítanod kell. Győzöd az erőfeszítést, ha kedvező munkafeltételeket teremtesz.

Kedves Bak! Vagy olyan állapotban, hogy befogadj új szellemi irányzatokat, hajlékonyan kezeld a változás lehetőségéhez vezető tanácsokat. Igyekezz fejleszteni önkontrollodat! Dühkitöréseid nem tesznek jót. Néha akkor is ragaszkodsz helytelen elképzelésedhez, amikor már kiderült, hogy használhatatlan.

Kedves Vízöntő! Életkedved töretlen, egészséged kicsattanó, alkotóerőd teljében vagy, kapcsolataidban bízhatsz. Mégis valami kócos bizonytalanság ül meg. Most nincs időd arra, hogy rendezd soraidat. A hétvégét majd mindenképpen ennek szenteld! Még akkor is ha sajnálod erre elfecsérelni az idődet.

Kedves Halak! Nem állíthatod, hogy kedvesed hagy unatkozni. Mindig talál módot arra, hogy meglepetésben részesítsen. Ezek azonban majdnem mindig kellemetlenek. Részéről ártó szándékot fel sem tételeznél. Lehet, hogy akarata ellenére alakulnak így a dolgok, és a véletlen műve az egész? Ne légy hiszékeny!

forrás: noiportal.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.