Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Április 19.

Központ április 19, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 19.

 

kKedves Kos! Sokkal jobb a hangulatod. Egyedül rajtad múlik, hogyan jutsz ötről hatra. Hatalmas meggyőző képességeddel szinte lenyűgözöd környezetedet. Még arra is van esélyed, hogy valamely pozíciódat megerősítsd. Ha kellőképpen odafigyelsz a dolgok alakulására, sok minden változhat pozitív irányba.

Kedves Bika! Minden gondolatot csak akkor szabad sutba dobni, ha adtál neki egy lehetőséget. Ha úgy érzed haszontalan, lépj túl rajta. Ne csak elképzeléseid legyenek, törekedj arra, hogy a gyakorlatban meg tudd valósítani őket. A nap tökéletesen alkalmas arra, hogy újabb tervek fogalmazódjanak benned.

Kedves Ikrek! Ingerlékenységed és csalódottságod okát kizárólag legbelül kell keresned. Valószínűleg a tudatalattiból előbukkanó erők lépnek működésbe. Folyamatosan figyeld tehát önmagad és cselekedeteidet. Ha lehet, a hétvégét töltsd azzal, hogy végig gondolod, mit, miért teszel. Légy körültekintő!

Kedves Rák! Ha nézeteidről, elképzeléseidről van szó, nem igazán vagy hajlandó a kompromisszumokra. A karriered építése szempontjából pedig nagyon nagy szerepet kapnak barátaid, és azok jó tanácsai. Próbálj erőt venni magadon, és alaposan gondold végig, tudsz-e majd a későbbiekben egyedül boldogulni.

Kedves Oroszlán! Érzelmi életed mozgalmas. Sok hódolód akad, a bőség zavarában választani sem tudsz. Mindenkiben találsz valamit, ami nem tetszik. Ideje lenne egy kis színt vinni életedbe. Egy új ruha jó hatással lehet a lelkedre. A hétvégén pihenj is, kiborulsz, ha csak a feladatokra koncentrálsz.

Kedves Szűz! Ma eltalálhat Ámor nyila! Előfordulhat, hogy bemutatnak neked valakit, aki első látásra nagy hatással lesz rád. Nincs az a megterhelés, fizikai, szellemi próbatétel, amelynek ne tudnál most megfelelni. Mindezt remek testi-lelki állapotodnak köszönheted. Tele vagy energiával, életerővel.

Kedves Mérleg! A napokban háttérbe szorulnak az érzelmek. A szerelem és a szenvedély utolsó helyre kerül. Inkább a munkával foglalkozol, és ezt kedvesed nem nézi jó szemmel. Ne hagyd, hogy hatalmas munkakedved lelohadjon, elképzeléseidet ne add fel! De azért jó lenne néha a családdal is foglalkozni.

Kedves Skorpió! Munkabírásod határtalan. Nincs feladat, melyet ne tudnál könnyűszerrel megoldani. Ne vidd túlzásba a hajtást, a hétvégén próbálj időt szentelni a pihenésre, és azokra, akik közel állnak hozzád. Ne agyalj a múlton! Akkor tudsz foglalkozni a jelennel, ha lezártad magadban a régi dolgokat.

Kedves Nyilas! Ma nagyon sok hatás ér, percről percre más és más. Nehéz lesz megőrizni jó kedélyedet, de csak arra gondolj, hogy minden rossz elmúlik egyszer. Bízz a következő pillanatban, amely talán meghozza a várva várt jó változást. Ha valamilyen sérelem ér, ne csüggedj, családod ott van melletted.

Kedves Bak! A mai nap jelszava a megfontoltság legyen! Ha hirtelen döntéseket hozol, az csak kellemetlen következményekkel járhat. Most nem csak az értelem, de különleges képességeid is szerepet kapnak. Váratlan sikerekre számíthatsz, de csak is akkor, ha kellőképpen körültekintő és megfontolt vagy.

Kedves Vízöntő! Váratlanul valaki betoppanhat életedbe, aki izgalomba hoz. Úgy látszik, szerelem első látásra. Légy óvatos! Aki hirtelen jön, hirtelen távozik. Ösztöneid most cserbenhagynak, hallgass inkább az eszedre! Ha úgy érzed, nem találod a helyed, ne add fel. Minden problémára találsz megoldást.

Kedves Halak! Tele vagy energiával, és környezeted alig tudja felvenni a tempódat. Hosszú fáradozásod gyümölcse végre beérni látszik. Meg is érdemled a sikert, mert az utóbbi időben nagyon keményen, kitartóan dolgoztál. Az a legfontosabb, hogy a cél előtt ne add fel! Érdemes nyitott szemmel járnod.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 317

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.