horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 2.

Napi horoszkóp – Április 2.

 

Kos: Történjék bármi, ma optimistán kezded a dolgos hétköznapot. Részben azért, mert égsz az alkotás vágyától, másrészt az elmúlt napok sok szép élménye megkönnyíti a munkába állást. Ma öröm rámosolyogni az emberekre, csak a szépet észrevenni a környezetükben. Régen volt már ilyen jókedved.

Bika: Nehéz visszatalálni a munkahelyi kerékvágásba. Egyetlen porcikád sem kívánja. Ráadásul a gyomrod is korog-morog. Sokat ettél az elmúlt napokban. De a finom falatoknak ugyan ki tudna ellenállni? Lassan azért felszeded az elejtett szálakat, és elkezdesz dolgozni annak rendje-módja szerint.

Ikrek: Szerencsés nap vár, de csak akkor, ha te is megteszel mindent annak érdekében, hogy valóban az legyen. Elébe kell menned, meg kell ragadnod a lehetőséget, mert különben úgy elillan, mintha nem is volna. Járj nyitott szemmel, készülj a szerencse fogadására. Lehet, hogy kockáztatni kell.

Rák: Úgy érzed, kihűlt körülötted a levegő. Nem mintha barátaid, munkatársaid eltávolodtak volna tőled, csupáncsak nem érzed, hogy szükség volna rád. Igaz, most nem is tartasz erre ekkora igényt. Szeretsz egy kicsit szenvedni, sajnálni-sajnáltatni magad, és még a duzzogás sem idegen tőled.

Oroszlán: Igazságtalan a Sors az Oroszlánokkal. Nehezebben aratnak sikert mostanában mind a szerelemben, mind a munkájukban. Csüggedésre még sincs okuk, ha nem jelent számunkra nagyobb lelki megrázkódtatást egy viszonylag eseménytelen időszak. A mai napon viszont tartsd féken indulataidat.

Szűz: Az utóbbi napokban nagyon teleetted magad. Nem csoda, ha rá sem bírsz nézni az ételre. Mellesleg felesleges kilóid számát kár volt tovább növelni, sokkal nehezebb lesz megszabadulni tőlük. Persze kemény elhatározással, kitartással ez sem okozhat gondot. Ne feledkezz meg a mozgásról sem.

Mérleg: Amikor nem látod át teljes egészében az ügyeket, és nem tudod kikövetkeztetni a végeredményt, olyankor jó, ha a sorsra bízod a dolgok elrendezését. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Így van most is. Estére illenék már betervezni valami különleges programot, régen kapcsolódtál már ki.

Skorpió: Borzasztó, hogy a hét első-második munkanapja állandóan tartogat valami igen kellemetlen meglepetést. Legalábbis neked. A mai nap sem kivétel, sőt… A legjobb talán az lenne, ha ki sem mozdulnál otthonról, ha ajtót-ablakot bezárva elszigetelnéd magad a külvilágtól. Persze, csak ha megoldható.

Nyilas: A tavaszi nap elviszi gondjaidat. Nyughatatlan, változékony természeted azonban rendhagyó ötletet sugall. Nem biztos, hogy jó úton jársz. Hallgass az eszedre, akkor nem fogsz hibázni. Ha komolyabb szellemi erőfeszítést igénylő feladat vár rád, jók az esélyeid, hogy gyorsan elvégezd.

Bak: Nem kell kétségbe esned: Van és lesz is munkád. Egészségedet illetően sem gyógyszerekben kell gondolkodnod: Ha valamit tenni akarsz önmagadért e téren, akkor válts uszodabérletet, rengeteget gyalogolj jó levegőn, tisztítsd meg szervezetedet természetes anyagokkal, lehetőleg gyógyteákkal.

Vízöntő: Nincs kedved dolgozni – tegnap sem volt. Pedig a hétvégén kipihented magad. Teszed, amit tenned kell, de csak fél gőzzel. Hajlamos vagy azt hinni, hogy ez a nap eseménytelenül fog eltelni, amikor váratlan kihívás ér. Örömmel fejest ugranál a kalandba, mielőtt azonban megtennéd, jól gondold meg.

Halak: Érzed a tavasz jótékony hatását. Kevésbé vagy ingerlékeny, kevésbé vagy fáradékony, mint általában. Pedig semmi különös nem történt, nem jártak nálad csodadoktorok, sámánok, javasasszonyok. Csupáncsak kipihented magad. Most újult erővel folytathatod ott, ahol előzőleg abbahagytad.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.