Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Április 20.

Központ április 20, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 20.

 

Kos: Sokkal jobb a hangulatod. Egyedül rajtad múlik, hogyan jutsz ötről hatra. Hatalmas meggyőző képességeddel szinte lenyűgözöd környezetedet. Még arra is van esélyed, hogy valamely pozíciódat megerősítsd. Ha kellőképpen odafigyelsz a dolgok alakulására, sok minden változhat pozitív irányba.

Bika: Minden gondolatot csak akkor szabad sutba dobni, ha adtál neki egy lehetőséget. Ha úgy érzed haszontalan, lépj túl rajta. Ne csak elképzeléseid legyenek, törekedj arra, hogy a gyakorlatban meg tudd valósítani őket. A nap tökéletesen alkalmas arra, hogy újabb tervek fogalmazódjanak benned.

Ikrek: Ingerlékenységed és csalódottságod okát kizárólag legbelül kell keresned. Valószínűleg a tudatalattiból előbukkanó erők lépnek működésbe. Folyamatosan figyeld tehát önmagad és cselekedeteidet. Ha lehet, a hétvégét töltsd azzal, hogy végig gondolod, mit, miért teszel. Légy körültekintő.

Rák: Ha nézeteidről, elképzeléseidről van szó, nem igazán vagy hajlandó a kompromisszumokra. A karriered építése szempontjából pedig nagyon nagy szerepet kapnak barátaid, és azok jó tanácsai. Próbálj erőt venni magadon, és alaposan gondold végig, tudsz-e majd a későbbiekben egyedül boldogulni.

Oroszlán: Érzelmi életed mozgalmas. Sok hódolód akad, a bőség zavarában választani sem tudsz. Mindenkiben találsz valamit, ami nem tetszik. Ideje lenne egy kis színt vinni életedbe. Egy új ruha jó hatással lehet a lelkedre. A hétvégén pihenj is, kiborulsz, ha csak a feladatokra koncentrálsz.

Szűz: Ma eltalálhat Ámor nyila: Előfordulhat, hogy bemutatnak neked valakit, aki első látásra nagy hatással lesz rád. Nincs az a megterhelés, fizikai, szellemi próbatétel, amelynek ne tudnál most megfelelni. Mindezt remek testi-lelki állapotodnak köszönheted. Tele vagy energiával, életerővel.

Mérleg: A napokban háttérbe szorulnak az érzelmek. A szerelem és a szenvedély utolsó helyre kerül. Inkább a munkával foglalkozol, és ezt kedvesed nem nézi jó szemmel. Ne hagyd, hogy hatalmas munkakedved lelohadjon, elképzeléseidet ne add fel. De azért jó lenne néha a családdal is foglalkozni.

Skorpió: Munkabírásod határtalan. Nincs feladat, melyet ne tudnál könnyűszerrel megoldani. Ne vidd túlzásba a hajtást, a hétvégén próbálj időt szentelni a pihenésre, és azokra, akik közel állnak hozzád. Ne agyalj a múlton: Akkor tudsz foglalkozni a jelennel, ha lezártad magadban a régi dolgokat.

Nyilas: Ma nagyon sok hatás ér, percről percre más és más. Nehéz lesz megőrizni jó kedélyedet, de csak arra gondolj, hogy minden rossz elmúlik egyszer. Bízz a következő pillanatban, amely talán meghozza a várva várt jó változást. Ha valamilyen sérelem ér, ne csüggedj, családod ott van melletted.

Bak: A mai nap jelszava a megfontoltság legyen: Ha hirtelen döntéseket hozol, az csak kellemetlen következményekkel járhat. Most nem csak az értelem, de különleges képességeid is szerepet kapnak. Váratlan sikerekre számíthatsz, de csak is akkor, ha kellőképpen körültekintő és megfontolt vagy.

Vízöntő: Váratlanul valaki betoppanhat életedbe, aki izgalomba hoz. Úgy látszik, szerelem első látásra. Légy óvatos: Aki hirtelen jön, hirtelen távozik. Ösztöneid most cserbenhagynak, hallgass inkább az eszedre: Ha úgy érzed, nem találod a helyed, ne add fel. Minden problémára találsz megoldást.

Halak: Tele vagy energiával, és környezeted alig tudja felvenni a tempódat. Hosszú fáradozásod gyümölcse végre beérni látszik. Meg is érdemled a sikert, mert az utóbbi időben nagyon keményen, kitartóan dolgoztál. Az a legfontosabb, hogy a cél előtt ne add fel: Érdemes nyitott szemmel járnod.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 301

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.