Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Április 21.

Központ április 21, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 21.

 

Kos: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra: Bizonyára akadnak olyan tennivalóid, melyeket régen el kellett volna intézned. A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy az eddig halogatott dolgokat elvégezd. Ne csak megérzéseidre hallgass, hanem az eszedre is, különben könnyen tévútra kerülhetsz.

Bika: Könnyen megeshet, hogy a mai nap valaminek a végét jelenti. A búcsú mindig fájdalmas, de néha elkerülhetetlen. Lehet, hogy párkapcsolatodat zárod le végérvényesen. Hallgass a szívedre, megérzéseidre, és légy őszinte: Diplomatikus viselkedéseddel sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Ikrek: A mai nap boldogságot, csendes nyugalmat tartogat az Ikrek számára. Rád fér már egy kis kikapcsolódás. Középpontba kerül a család. Ha megtehetitek, iktassatok be egy kis kirándulást is. Tölts minél több időt szeretteiddel. Értékeld a szabadidőt, a vissza nem térő, kellemes pillanatokat.

Rák: Az utóbbi időben sokat dolgoztál, ezért ezt a napot jó lenne pihenéssel tölteni. Használd ki a vasárnapot, és tedd azt, amihez leginkább kedved van. Kapcsolódj ki, töltődj fel, és aludj, ameddig csak lehet. Ne avatkozz olyan dolgokba, mely kedvesednek nem tetszene, inkább maradj a háttérben.

Oroszlán: Kicsit levertnek, betegnek érezheted magad. Ez még az egész héttel járó stressz és túlfeszített munkatempó következménye. Ne vidd túlzásba az aggódást, próbálj meg lazítani, és inkább azzal készülj a jövő hétre, hogy kipihened magad, mintsem a teendőkön gondolkozz. Fókuszálj a családra.

Szűz: Kicsit zűrösebben alakulnak mostanában a pénzügyeid, ezért a szokásosnál nyugtalanabb lehetsz, hiszen nem tudod még pontosan, hogy alakul majd a jövő hét. Az anyagi ügyeid folyamatos instabilitása további feszültség forrása lehet. Szabadidődet próbáld meg a legokosabban kihasználni.

Mérleg: Továbbra sem vagy biztos abban, hogy a megfelelő úton haladsz előre. Munkahelyeden konfliktushelyzetekbe kerülhetsz, félreértések, kellemetlenségek várhatóak a jövő héten is. Tanácsos lenne meditálnod, vagy jógáznod, és a pozitív kisugárzásodat erősíteni. A nap lényege a mértékletesség.

Skorpió: Hevességed, meggondolatlanságod visszafogásával, elkerülhetsz számos problémát az életedben. Ha kordában tudod tartani lobbanékony természetedet, előnyös tulajdonságaid előtérbe kerülnek, és komoly sikereket tudhatsz majd magadénak. Most azonban rád fér a lazítás, elvégre vasárnap van.

Nyilas: Párkapcsolatod kiegyensúlyozottá válik, magánéleted ez által rendeződik, és sokkal jobb közérzetet biztosít számodra. Kellemes pihenőnapra van kilátás, akár pároddal, akár egyedülállóként. Lelkivilágod most kitűnő egységet alkot a világgal, így elképzeléseid végre reálisnak mutatkoznak.

Bak: Talán az egyik legelőnyösebb tulajdonságodat fogod leginkább kihasználni, ha olyan üzleti vállalkozásba fogsz, ami hosszú távú, kitartást, precizitást, objektivitást igényel. Sikeres tranzakciókra számíthatsz a jövő hét második felében. Most azonban még csak vasárnap van, kapcsolódj ki.

Vízöntő: Érdekel mások véleménye, szeretsz több oldalról tájékozódni. Mindig meghallgatod a másik fél álláspontját, és ésszerűen mérlegeled, hogy döntéseidre milyen befolyást gyakoroljanak a körülmények. Ennek köszönhetően igazságos, racionális lépéseket teszel. Rakj végre rendet a házad táján.

Halak: Tán túl hevesen ragaszkodsz most az érzelmeidhez, és tűzön-vízen át kitartasz szeretteid mellett. Előfordulhat, hogy még akkor is kiállsz kedvesed mellett, ha még te magad sem értesz vele egyet. Emiatt felborulhat benned az igazságérzet és a szeretet közti egyensúly. Hallgass az eszedre:

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 343

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.