Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Április 22.

Központ április 22, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 22.

 

Kedves Kos! Mintha minden összeesküdött volna ellened. Bosszúságokra, idegeskedésre számíthatsz ezen a napon. Próbálj higgadtan, mérsékelten viselkedni ilyen helyzetekben és hagyd, hogy a dolgok maguktól elsimuljanak. Ne vállalj plusz felelősséget! Ha extra feladatot akarnak rád hárítani, bújj ki alóla.

Kedves Bika! Ma a testmozgással kapcsolatos tevékenységek kaphatnak főszerepet. Ha nincs alkalmad a mozgásra, legtöbbször feszültség támadhat mozgásigényed kielégítetlenségéből. Próbálj sort keríteni a mozgásra valamilyen formában. Ne ragaszkodj makacsul elképzeléseidhez! Engedd el azt, aki menni akar!

Kedves Ikrek! Könnyen előfordulhat, hogy ma nehéz lesz veled közös nevezőre jutni. Néha véletlenül, néha szándékosan is, de nem arról beszélsz, amire valójában gondolsz. Önkéntelenül is félreértelmezhetővé válnak szavaid, és ezzel kisebb-nagyobb bonyodalmakat okozhatsz. Este keress egy kellemes könyvet!

Kedves Rák! A mai nap főszerephez juthat életedben a családalapítás, vagy egy új, tartósnak tűnő párkapcsolat kezdete. Kellemes élményekben lehet részed szerelmi életedben, vagy új barátságra tehetsz szert egy baráti összejövetel alkalmából. Munkádat végezd precízen, kizárva így minden hibalehetőséget.

Kedves Oroszlán! Kissé bátortalan vagy ma, bizonytalan tetteid esetleges következményeiben, gondolataid racionalitásában. Szükséged van arra, hogy biztosítsanak igazadról, meglátásaid helyességéről. Talán rosszul cselekszel, ha mástól várod a visszaigazolást. Megbánhatod, ha nem hallgatsz megérzéseidre.

Kedves Szűz! Gondoskodó, anyáskodó vagy. Szereted a rendet magad körül és mindent a szokott helyén tudni. Jól ismered környezeted minden apró részletét, és pontosan emlékszel korábbi lakóhelyeid zegzugaira is. Stabil pontot képviselsz családod életében. Az esetleges nehézségekkel reálisan nézz szembe!

Kedves Mérleg! Tudnod kellene, hogy pontosan mire is van szükséged. Döntésképtelennek tűnsz, nem találod a helyed. Fáradt vagy, ennek ellenére folyamatosan mehetnéked van, programokra vágysz. Valószínűleg, fizikailag kimerültél, ám szellemileg túlzottan vibrálsz. Este olvass, keresd családod társaságát!

Kedves Skorpió! Gyors felfogóképességeddel könnyen jutsz előre. Mások szinte fel sem ocsúdnak, te már rég messze jársz céljaid elérésében. Ügyesen alakítod sorsodat. Ebben nagy szerepet játszik az, hogy mindig határozottan döntesz, és bízol magadban. Ezek tükrében kiegyensúlyozottan végzed feladataidat.

Kedves Nyilas! Egy régóta áhított vágyad végre teljesülhet a napokban. Előfordulhat munkahelyváltozás, vagy költözés is. Régi ismerőssel hozhat össze a sors, vagy egy baráti kapcsolatod által komoly anyagi forráshoz juthatsz. Egy dologra azonban nagyon vigyáznod kell: ne légy túlságosan önfeláldozó!

Kedves Bak! Rendkívüli nyugodtságoddal szinte ámulatba ejted az embereket. Számodra az a legfontosabb, hogy minden a megszokott mederben folyjon. Szereted, ha csak olyan emberek vesznek körül, akikkel maximálisan megértitek egymást, és véleménykülönbségnek nyoma sincs. Így tudsz a leggyorsabban haladni.

Kedves Vízöntő! Ezen a napon szerencsés lehetsz, ügyeid gyorsan és gördülékenyen haladnak. Támogatásra is számíthatsz, és biztos lehetsz abban, hogy felmerülő gondjaiddal nem maradsz magadra. Szeretteid és barátaid egyaránt szívesen nyújtanak segítséget. Erődet okosan oszd be, szükséged lesz energiára!

Kedves Halak! Régóta keresed már azt a személyt, akit neked teremtett a mindenség. Addig nem is vagy hajlandó összekötni az életedet senkivel, amíg nem bizonyosodik be számodra, hogy ő az ideális. Szerencsére már nem kell sokáig várnod, hiszen kitartó kutatómunkádnak hamarosan megérik a gyümölcse.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 344

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.