Központ
2020. február 18. kedd, Bernadett

Napi horoszkóp – Április 23.

Központ április 23, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Nem sok örömet tartogat a mai nap. Valaki bolhát tett a füledbe, és ezzel újabb okot szolgáltat a veszekedéshez. Miután képtelen vagy leplezni érzelmeidet, úgy hordozod a sértettségedet, hogy a vak is láthatja. Okosabban tennéd, ha közös családi programmal próbálnád levezetni ingerültségedet.

Kedves Bika! Hétvége van, te mégis újult erővel látsz munkához. Ha úgy érzed, megéri a pihenést felcserélni a busás fizetségért, akkor tedd is. Lázasan számolsz, mit lehetne ebből az összegből kiszorítani. Elcsüggedsz, mikor rájössz, a kiadásaid is megemelkedtek. Lesz tehát helye a pluszjövedelemnek.

Kedves Ikrek! Általában nem törődsz az időjárással, de ma a tavasz teljes erővel betör életedbe – és nem csak meteorológiai szempontból. Élvezed a természetet, melytől a nagyvárosi élet olyan régen elszakított, és amely most egyszerre olyan vonzónak tűnik, hogy nincs kedved visszatérni a mindennapokba.

Kedves Rák! Szombat ellenére nincs túl jó kedved. Válassz valami érdekes programot, ami feldob, és feledteti gondjaidat. Mivel érdeklődésed igen széleskörű, hamar rátalálsz a megfelelő szórakozási formára. Valószínűleg bárhová mész, megtalálod a téged feldobó társaságot. Eleinte csak szemlélődj, megéri!

Kedves Oroszlán! Számíthatsz környezeted csodálatára. Roppant hálásak embertársaid, hogy a legtesthezállóbb szerepedet alakítod végre. Nagylelkű vagy, önzetlen, mi több, igen megértő másokkal szemben. Ez az Oroszlánnak láthatóan örömet okoz. Biztos sikerül begyógyítani a mogorva napjaidon ütött sebeket.

Kedves Szűz! Áldani fogod az eszedet, hogy tegnap kihasználtad a jó idő kínálta lehetőségeket, mert ma mindenképpen a szobába kényszerülsz. Zuhog az eső, mintha nem is tavaszi zápor, de legalábbis negyven napig tartó eső lenne. Bezárkózhatsz a szobádba munkáddal, és ha ügyes vagy, még ma végzel vele.gyógyítani a mogorva napjaidon ütött sebeket.

Kedves Mérleg! Annak reményében, hogy több időd marad a pihenésre, összecsapsz minden munkát, persze rengeteg hiányosságot hagyva magad mögött. Nemhogy időt nyersz, de kezdhetsz mindent elölről. Sajnos nemcsak a munkában ilyen csélcsap, hanem a szerelemben is, és ennek sajnos meg lesz a következménye.

Kedves Skorpió! Visszafogott, kimért természeteddel, józanságoddal nehezen fér meg az önfeledt játék. Úgy érzed, kinőttél abból a korból, amikor ilyen gyerekes csínyekkel kell múlatnod az időt. A vidámság, a jó hangulat azonban nem korhoz és nem vérmérséklethez kötött, és a komolysághoz sincs sok köze.

Kedves Nyilas! Régen vágysz rá, hogy kimozdulj otthonról, és kiadós sétát, vagy nagyobb kirándulást tégy a természetben. Erre ma kiváló alkalom nyílik. Partnereddel is türelmesebb vagy, rég nem érezted magad ilyen jól. Aki még nem találta meg a párját, nyissa ki a szemét: sorsdöntő találkozás adódhat!

Kedves Bak! Igyekezet és valóság nem mindig találkozik. Hiába szeretnél ma megváltó lenni, az akadályokon nem jutsz könnyen keresztül. Csak az érzelmeidbe kapaszkodhatsz. Akiben biztonságot találsz, a szerelmed. Amellett, hogy ragyogó szexuális élményekre számíthatsz, gondolataid is megértésre találnak.

Kedves Vízöntő! Szívesen elmerülnél a régi emlékekben, eltöprengenél egy-egy felvillanó arcon. Hajlamos volnál megfeledkezni arról, mi a dolgod. Szerencsére kedvesed segítségedre siet, és együtt teszitek meg azt, amire egyedül tán képtelen volnál. Az együtt gondolkodással közelebb kerültök egymáshoz.

Kedves Halak! Bizonyosságot szereztél arról, hogy nem akármilyen fából faragtak. Ez a tudat erővel tölt el, felpezsdül a véred, lelked görcsei oldódnak. Bizakodó szemmel tekintesz a világba, félelem nélkül. Ha úgy adódna, most bárkivel megküzdenél, nem térnél ki útjából. Azért ne menj fejjel a falnak!

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 660

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.