Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Április 25.

Központ április 25, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 25.

 

Kos: Most aztán megmutathatod, hogy mit tudsz, és mennyit érsz. Sikered akár tartós, akár a véletlen műve, megsokszorozza energiáidat. Boldogságod akkor tökéletes, ha családoddal, partnereddel együtt osztozhatsz örömödben. A jövőben úgysem árt, ha közlékenyebb leszel velük.

Bika: Szép idő van, akár kirándulni is lehetne menni. Boldog ember az, aki ezt megteheti. Ám még ezen a napon is érhetnek meglepetések, munkáddal, párkapcsolatoddal kapcsolatban. Nem éppen erre vágytál, de mindenképpen megtiszteltetés. A válasszal ne késlekedj, úgyis eleve tudod, elfogadod-e, vagy sem.

Ikrek: Életed annyiban hasonlít a mesékhez, hogy ott is annyi bonyodalom, kellemetlenség történik, de a végén mindig minden a helyére kerül, és minden jól végződik. Ezt a mesét az élet írja, de azért időnként megengedi, hogy beleszólj, és a saját kényed-kedved szerint alakítsd a történetet.

Rák: Nincs kedved kikelni az ágyból, semmi kötelességtudat nem szorult ma beléd. Annak örülnél leginkább, ha ma az égvilágon semmit nem kellene tenned. Lehet, hogy a sok morfondírozás miatt későn pattansz ki az ágyból, és lekésel valamiről. Mert sajnos vissza kell csöppenned a rideg valóságba.

Oroszlán: Egyre többet gondolsz arra, hogyan töltöd majd nyári szabadságodat. Az sem mellékes, hogy hol. Feldob a tervezgetés. Nehezedre esik viszont vágyaidat a pénztárcádhoz igazítani. De ha sikerül, már a szervezéshez is nekiláthatsz. Ez igazán testhez álló feladat az Oroszlán számára.

Szűz: Nem mersz semmibe belekezdeni, mert mindjárt mindenben a vesztés lehetőségét látod. Pedig amit ma elmulasztasz, arra többé nem nyílik lehetőséged. Ezzel pedig sokat veszítene. Jobban teszed, ha végre megembereled magad, és legalább partnered magabiztosságából merítesz egy keveset.

Mérleg: Minden kezdet nehéz. Ezt tapasztalod ma is, amikor valamibe belekezdesz. Mielőtt bekövetkezik az első kudarc, jobban teszed, ha megbeszéled családtagjaiddal a tennivalókat, és felosztjátok magatok között a munkálatokat. Meglátod, a csapatmunka nemcsak gyorsabb, de sokkal hangulatosabb is.

Skorpió: Az elmúlt hónapokban nem volt időd kedvenc foglalatosságodra. Nem vitás, hogy rossz közérzeted, hangulatod és növekvő idegességed is ennek köszönhető. Próbálj meg időt szakítani arra, hogy ha nem is rendszeresen, de időről időre hozzájuss régi hobbidhoz, a speciális kikapcsolódáshoz.

Nyilas: Ha vállalkozó kedved, tettrekészséged töretlen, munkával kapcsolatos problémáid ma végre megoldódhatnak. Elég, ha az eszedre hallgatsz, és nem hagyod, hogy indulataid magukkal ragadjanak. Partnered váratlan, örömteli hírrel áll elő, amely hosszabb időre meghatározhatja a kapcsolatotokat.

Bak: Egy nehéz helyzeten sikerül átvergődnöd határozottságodnak, higgadtságodnak köszönhetően. Lélekjelenléted nemcsak téged ment meg, sokan fognak igaz hálával gondolni rád. A hirtelen próbatétel ellensúlyozására egy-két könnyelmű kiadásba vered magad. Ne törődj vele: Így van ez rendjén.

Vízöntő: Sok kicsi sokra megy: Soha nem gondoltad volna, hogy ez a mondás igaz lehet. Most mégis elégedett vagy, hisz az elvégzendő apróságok listájáról sokat kipipálhattál. Ha már így belejöttél, ne hagyd abba: Hívd fel azt a régi barátot, ismerőst, és mártózz meg egy kicsit a régi világban.

Halak: A kedvező feltételek ma a jegy februári szülötteit részesítik előnyben. Ne feledd: az alapos előkészítés az első pillanatban meghatározhatja az ügy kimenetelét. Nyugodtan mondj le a „vak tyúk is talál szemet” elv alkalmazásáról. Ha belegondolsz, amúgy sincs sok közöd a kapirgáláshoz.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 380

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.