Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Április 27.

Központ április 27, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 27.

 

Kos: Nem sok örömet tartogat a mai nap. Valaki bolhát tett a füledbe, és ezzel újabb okot szolgáltat a veszekedéshez. Miután képtelen vagy leplezni érzelmeidet, úgy hordozod a sértettségedet, hogy a vak is láthatja. Okosabban tennéd, ha közös családi programmal próbálnád levezetni ingerültségedet.

Bika: Hétvége van, te mégis újult erővel látsz munkához. Ha úgy érzed, megéri a pihenést felcserélni a busás fizetségért, akkor tedd is. Lázasan számolsz, mit lehetne ebből az összegből kiszorítani. Elcsüggedsz, mikor rájössz, a kiadásaid is megemelkedtek. Lesz tehát helye a pluszjövedelemnek.

Ikrek: Általában nem törődsz az időjárással, de ma a tavasz teljes erővel betör életedbe – és nem csak meteorológiai szempontból. Élvezed a természetet, melytől a nagyvárosi élet olyan régen elszakított, és amely most egyszerre olyan vonzónak tűnik, hogy nincs kedved visszatérni a mindennapokba.

Rák: Szombat ellenére nincs túl jó kedved. Válassz valami érdekes programot, ami feldob, és feledteti gondjaidat. Mivel érdeklődésed igen széleskörű, hamar rátalálsz a megfelelő szórakozási formára. Valószínűleg bárhová mész, megtalálod a téged feldobó társaságot. Eleinte csak szemlélődj, megéri.

Oroszlán: Számíthatsz környezeted csodálatára. Roppant hálásak embertársaid, hogy a legtesthezállóbb szerepedet alakítod végre. Nagylelkű vagy, önzetlen, mi több, igen megértő másokkal szemben. Ez az Oroszlánnak láthatóan örömet okoz. Biztos sikerül begyógyítani a mogorva napjaidon ütött sebeket.

Szűz: Áldani fogod az eszedet, hogy tegnap kihasználtad a jó idő kínálta lehetőségeket, mert ma mindenképpen a szobába kényszerülsz. Zuhog az eső, mintha nem is tavaszi zápor, de legalábbis negyven napig tartó eső lenne. Bezárkózhatsz a szobádba munkáddal, és ha ügyes vagy, még ma végzel vele. Kedves gyógyítani a mogorva napjaidon ütött sebeket.

Mérleg: Annak reményében, hogy több időd marad a pihenésre, összecsapsz minden munkát, persze rengeteg hiányosságot hagyva magad mögött. Nemhogy időt nyersz, de kezdhetsz mindent elölről. Sajnos nemcsak a munkában ilyen csélcsap, hanem a szerelemben is, és ennek sajnos meg lesz a következménye.

Skorpió: Visszafogott, kimért természeteddel, józanságoddal nehezen fér meg az önfeledt játék. Úgy érzed, kinőttél abból a korból, amikor ilyen gyerekes csínyekkel kell múlatnod az időt. A vidámság, a jó hangulat azonban nem korhoz és nem vérmérséklethez kötött, és a komolysághoz sincs sok köze.

Nyilas: Régen vágysz rá, hogy kimozdulj otthonról, és kiadós sétát, vagy nagyobb kirándulást tégy a természetben. Erre ma kiváló alkalom nyílik. Partnereddel is türelmesebb vagy, rég nem érezted magad ilyen jól. Aki még nem találta meg a párját, nyissa ki a szemét: sorsdöntő találkozás adódhat.

Bak: Igyekezet és valóság nem mindig találkozik. Hiába szeretnél ma megváltó lenni, az akadályokon nem jutsz könnyen keresztül. Csak az érzelmeidbe kapaszkodhatsz. Akiben biztonságot találsz, a szerelmed. Amellett, hogy ragyogó szexuális élményekre számíthatsz, gondolataid is megértésre találnak.

Vízöntő: Szívesen elmerülnél a régi emlékekben, eltöprengenél egy-egy felvillanó arcon. Hajlamos volnál megfeledkezni arról, mi a dolgod. Szerencsére kedvesed segítségedre siet, és együtt teszitek meg azt, amire egyedül tán képtelen volnál. Az együtt gondolkodással közelebb kerültök egymáshoz.

Halak: Bizonyosságot szereztél arról, hogy nem akármilyen fából faragtak. Ez a tudat erővel tölt el, felpezsdül a véred, lelked görcsei oldódnak. Bizakodó szemmel tekintesz a világba, félelem nélkül. Ha úgy adódna, most bárkivel megküzdenél, nem térnél ki útjából. Azért ne menj fejjel a falnak:

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 402

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.