Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Április 28.

Központ április 28, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 28.

 

Kos: Más élvezi a tavaszt, a kellemes hétvégét, te egyre görcsösebben tapadsz meg a mélyponton. Ha nincs komoly gondod, csinálsz magadnak. Ebben az állapotodban kíméletlenül önsanyargató vagy: a bolhát elefántnak nagyítod fel. Ha dicsérnek, az a baj, ha pedig rád ripakodnak, ettől borulsz ki.

Bika: Ma pihenni van kedved. Bár sokat aludtál, mást sem tennél naphosszat. Csak azon jár az eszed, hogy le kellene dőlni egy órácskára. Rengeteget dolgoztál az elmúlt hetekben, és most érzed csak igazán, mennyire elfáradtál.

Ikrek: Egy váratlan beszélgetés rádöbbent, mennyire eltávolodtál családodtól. Nem tudod, mi foglalkoztatja őket, milyen problémákkal küzdenek, kitől kérnek segítséget, ha bajban vannak. Soha nincs késő helyrehozni a mulasztásokat. Ha már tisztában vagy vele, mit kell tenned, ne halogasd tovább:

Rák: Tegnap kissé elhúzódott az éjszaka, ezért ma ki akarod magad pihenni. Azonban mindenféle zaj kerget ki az ágyból. Ha lesz hozzá erőd, mihamarabb kelj fel, mert néha a sok lustálkodás a legfárasztóbb. Bizonyára te is ismered ezt az állapotot. Okosan oszd be idődet, és inkább korán feküdj le.

Oroszlán: Ha úgy érzed, hogy összekuszáltad magánéleted szálait, ne próbáld haraggal kibogozni. Inkább légy óvatos és békülékeny. Néha játszadozás közben is sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy hiú természeted folytán féltékenységi jelenetekre ragadtatod magad.

Szűz: Ha szerencséd van, ezt a napot valahol a természetben töltheted, messze a nagyváros zajától. Kár is lenne a négy fal között tölteni ezt a csodálatos, tavaszi hétvégét. Ne hivatkozz a sok munkádra: Te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen szép időben inkább otthon maradsz a számítógép előtt.

Mérleg: Akik a közeledben élnek, nem árt, ha kötélből vannak az idegei. Kedélyállapotod óránként változik, ötleteid lefárasztják szeretteidet. Nehéz lesz elviselni téged, de aki kibírja egész estig, az inkább szórakozik, mint bosszankodik hangulatváltozásaidon. Ma olyan vagy, mint az időjárás.

Skorpió: Bizonyos, hogy nagy részben a te aktív részvételednek is köszönhető a dolgok jobbra fordulása. A kedvező helyzetet ki kell használni arra is, hogy előkészítsd a terepet a következő lépésnek. Nem lesz mindig szerencséd, és közel sem biztos, hogy mindig ilyen segítőkészséggel találkozol.

Nyilas: Bal lábbal keltél. Felhúzod magad apróságokon, bolhából elefántot csinálsz. Úgy érzed, a tárgyak össze fogtak ellened. Semmi nem sikerül. Elképzeléseid sorra csődöt mondanak. Bosszankodsz, átkozódsz. Lobbanékonyságodat ismerve nem meglepő, ha kedved délutánra az ellenkezőjére fordul.

Bak: Emeld fel tekintetedet a földről: Szellemi erőd alkalmassá tesz arra, hogy szárnyalj. Igyekezz eljutni koncertre, moziba, lapozz bele a legújabb könyvsikerekbe. Ritkán vagy ilyen oldott állapotban, használd ki maximálisan. Ha meghatódsz egy szerelmi történeten, ne átallj könnyeket ejteni.

Vízöntő: A feladat és a hangulat ugyanaz, mint tegnap. Örülsz, hogy nem kell egyedül lenned. De nemcsak ezért vagy hálás kedvesednek. Kiderül, hogy párod – és persze a világ – sokkal kegyesebb és elfogadóbb. Lecsillapodsz, megbékélsz. Még nem egészen vagy nyugodt, de már sokkal kerekebb a világ.

Halak: Amennyiben igaz, hogy szenvedés az élet, akkor most igazából érzed, hogy élsz. Mondhatni nagy lábon. Az is szükségtelen, hogy magadba csípj. Felocsúdni sincs időd, csapást csapás követ. Előbb a testedet, most a lelkedet küldik padlóra. Elgondolod, mi lehetne a rosszabb. Ezt nem vártad.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 382

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.