Központ
2020. február 18. kedd, Bernadett

Napi horoszkóp – Április 29.

Központ április 29, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Vigyázz! Munkahelyeden bizalmas információkat hallhatsz, amelyek könnyen megtévesztenek. Később komoly bonyodalmakat okozhat, ha most hitelt adsz a pletykáknak és belesodródsz a kétes kimenetelű intrikáknak. Légy óvatos, ne kockáztass semmit. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.

Kedves Bika! Ne kapasd el magad! Egy jóllakott ínyenc módjára, unottan turkálsz abban, amit az élet csak felkínálhat. És ami máskor nyálcsordító pecsenye – persze átvitt értelemben is -, azt ma megvetően tolod félre. Gondolj a hosszú, szürke, böjtös napokra, és legott más színben tűnik fel minden.

Kedves Ikrek! Nem a rendszeretetről vagy híres, aminek sok hátrányos következményét kell elviselned. Nem csoda, ha rohamszerűen tör rád a rendcsinálás. Csak az a baj, hogy hetek-hónapok mulasztásait aligha lehet egy nap alatt pótolni. Elégedj meg azzal, hogy csak egy részét törleszted adósságodnak.

Kedves Rák! Nem volna baj, ha már hétvége lenne, mert eléggé a végét járod. Már ami a lelkedet illeti. Ha teheted, kerüld a konfliktusokat, mert elfordult tőled a szerencse, és balsikereid nem növelnék megcsappant önbizalmadat. Mélyedj el valamiben, és ha teheted, egész nap foglalkozz egyvalamivel.

Kedves Oroszlán! A csillagok oltalma alatt állsz. Ki sem tudod használni a sok kedvező alkalmat, és ez ingerlékennyé tesz. Elvakít a fény, lassan semminek nem tudsz örülni. Az egyensúly akkor billen helyre, ha csalódás ér, kapsz egy pofont. De ettől ma nem kell félned. Azért légy sokkal szerényebb!

Kedves Szűz! Nem elég, hogy ezer helyre rohangálsz, még a bevásárlás is a nyakadba szakad. Este fáradtan zuhansz a tv elé, de valószínű, hogy a szereposztáson és a vége feliraton kívül nem sokat látsz a filmből, mivel közben alszol egyet. Egy jó tusolás után újra frissnek, kipihentnek érzed magad.

Kedves Mérleg! Megérzéseid ritkán hagynak cserben, ma mégis ez történik. Szerencsére nincs nagyobb tragédiáról szó, csak kiderül, hogy pár napja tévúton jársz. Jobb később észrevenni, mint soha. Legalább orvosolható a baj, de ha feledésbe merül a hibaforrás, mindig csak a negatív eredmény látható.

Kedves Skorpió! A dupla vagy semmi játékban nincs sok tapasztalatod. És ha lenne, akkor sem érnél vele semmit, hiszen az egy teljesen új szituáció, amely semmilyen előzőhöz nem hasonlítható. Ha tehát mindenképpen kockáztatni akarsz, ám tedd, de számolnod kell azzal, hogy nem lesz, aki utánad nyúl.

Kedves Nyilas! Egy elkészült munkával nagy elismerést vívsz ki. Mindenki arra biztat, folytasd, amit elkezdtél. Ha nem vigyázol, laza flörtöd kínos perceket okozhat. Partnered ugyanis megsejt valamit, és érzékenyen reagál. Ha nem békíted ki, tán végleg elveszíted őt. Ha fontos neked, ne bántsd meg.

Kedves Bak! Nehéz a Bakot ábrándozással vádolni, ma mégis könnyen futsz olyan szekér után, mely nem vesz fel. Légy észnél! Lásd vendégül néhány barátodat, de te is mehetsz vendégségbe. A lényeg, hogy jó szándékú emberekkel vitasd meg elképzeléseidet. A kedvezőnek látszó ajánlatot azonban ne fogadd el.

Kedves Vízöntő! Ma feldobódott vagy és vidám. Végtelenül kereknek érzed magad, és te vagy az, aki mindenkinek felajánlja segítségét, aki mindenképpen része akar lenni mások életének. Túlzásokba ne ess! Elégedj meg néhány okos tanáccsal, és feltűnés nélkül távozz onnan, ahol nem te vagy a főszereplő.

Kedves Halak! Alig vánszorogsz, forog körülötted a világ. Természetesen azonnal arra gondolsz, hogy téged támadott meg egy eddig még azonosítatlan, de bizonyára végzetes kor. Meg sem fordul a fejedben, hogy rosszullétednek sokkal prózaibb, igen közönséges oka van: napok óta nem étkezel rendesen.

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 579

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.