Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Április 3.

Központ április 3, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 3.

 

Kedves Kos: Letehetsz arról, hogy ma megváltod a világot. Unod a banánt, vállalkozó kedved lanyha, a munkának még a temetésére is lusta lennél elmenni. Ami nem megy, azt kár erőltetni. Tavaszi fáradtságodat azonban nem ártana „gyógykezeltetni” egy kis sétával, tornával, vitaminok fogyasztásával.

Kedves Bika: Alig férsz a bőrödbe, mindenkit más szemmel látsz. Ne legeltesd senkin a szemedet: Ma mindenkit megérintesz – nem is igen tudják mire vélni. Ha kellőképpen megfontolt és figyelmes vagy, akkor még kiváló kapcsolatokat is teremthetsz. Kalandra vágysz, de akár egész más is lehet belőle.

Kedves Ikrek: Szomorú vagy, amiért véget ért a tegnapi nap, hiszen a jó után nem szokott még jobb jönni. Ez az érzés végigkíséri napodat, de nem is baj, mert a bánatos ember sokkal megértőbb, mint az, aki folyton örömmámorban úszik. Barátaid sem bánják, ha kivételesen te szorulsz az ő segítségükre.

Kedves Rák: Ismét jönnek a szürke hétköznapok. Persze megvan a maguk öröme, csak éppen fel kellene fedezni. Ezt most inkább kihagyod. Kicsit lusta vagy, kicsit fáradtabbnak is érzed magad a kelleténél. Azt szeretnéd, ha a kisujjadat sem kellene mozdítani, mégis minden a kedved szerint történne.

Kedves Oroszlán: Nem árt az előérzeteidre hallgatni. Túlságosan vonzod a hízelgőket, a talpnyalókat. Tartsd távol magad a dörgölődző udvaroncoktól. Olyanok, mint az éjszakai lepkék: szeretnek más fényében tündökölni. Ez még a jobbik eset, hisz akadnak köztük olyanok, akik alig várják, hogy hibázz.

Kedves Szűz: Ismét elsiklottál a részletek felett, pedig azok újabb figyelmeztetéseket takartak számodra. Szerencse, hogy van, aki rávilágítson a hibákra. Ezért most köszönetet érdemel segítőtársad. Szerelem, munka és siker, minden egy helyen. Szerencsés ötvözet: Csak nehogy aztán elbízd magad…

Kedves Mérleg: Többször szóba került már a nyári szabadság, de eddig nem tudtatok közös nevezőre jutni. Tán a mai nap megoldja ezt a gondot. Öledbe pottyanhat ugyanis egy kétszemélyes utazás. Ezt a csodálatos hírt méltó környezetben közöld a másik érintettel, egy gyertyafényes vacsora sem túlzás.

Kedves Skorpió: Ideje, hogy megállj a rohanásban, körülnézz, és elgondolkodj az élet nagy kérdéseiről. Egykori önmagaddal kell szembenézned. Korábbi terveiddel össze kell vetned azt, amit elértél. Az eredmény nem mindig kedvező számodra. Meríts erőt a kudarcokból és a sikerekből, nyiss új fejezetet.

Kedves Nyilas: Ha a napokban hívást vársz szívedet megdobogtató, új ismerősödtől, biztos lehetsz benne, a telefon ma csörögni fog. Szellemes, kellemes modoroddal elbűvölheted, de vigyázz: hagyd őt is szóhoz jutni. Megállapodott és otthonülő Nyilasok ma – szellemi értelemben – termékenyek lehetnek.

Kedves Bak: Ne szívd mellre, ha bántódás ér. Lehet, hogy nem ellened irányul a sértés, csak te jöttél szembe. Vizsgáld meg a helyzetet, melyben az igazságtalanság ér, és mindjárt meglátod, a sértő fél sokkal inkább vigaszra szorul. Ha teheted, csak olyan dologba fogj, amit már régen elterveztél.

Kedves Vízöntő: Szürkén, unalmasan telik a nap. Ennek azonban ma kimondottan örülsz. A sok-sok döntési helyzet, az állandó központban lét, a nagy érzelmek kissé megviseltek. A vacsorameghívást mondd le, ha teheted, ne menj emberek közé. Inkább siess haza, keress egy jó filmet, és kapcsolódj ki:

Kedves Halak: Ma csendes, nyugodt vízben úszkálhatsz. Élvezd, hogy nem háborgatnak, ne siess, ne rohanj: Nem kerget senki. Ne hívd ki a veszélyt magad ellen: Használd ki a nyugalmat, és végezd el azon teendőidet, melyek már nem tűrnek halasztást. Lehet, hogy holnap hasznát veszed az előrelátásnak.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 323

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.