Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Napi horoszkóp – Április 30.

Központ április 30, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Ahogy a csillagok most állnak, felér a lottó ötössel. A valóság nem mindenben fedi elképzeléseidet, de sok tekintetben felül is múlhatja azokat. Pozíciód szilárd, szakmai sikereiddel elégedett lehetsz, közérzeted kiváló. Magánéletedben fordulóponthoz érkezel. Kérdéseidre kielégítő válaszokat kaphatsz.

Kedves Bika! Ma betoppanhat egy régi ismerősöd, akiről sokáig azt sem tudtad, él-e, hal-e. Kissé meghatódsz, de örülsz neki. Ám az első szóváltásból kiderül, szó sincs a régi barátság felelevenítéséről: üzletkötőnek akar beszervezni. Először csak nevetsz az egészen, aztán órákig hallgathatod tudálékos előadását.

Kedves Ikrek! Ha végiggondolod életedet, látod, hogy mindenért keményen meg kellett küzdened, ritkán szorultál segítségre. Nem örököltél, nem hullott az öledbe mesés vagyon, mintha a szerencse elkerült volna. Lehet, hogy nem volt kényelmes életed, de azért az sem kutya, amit saját erődből elértél. Büszke lehetsz!

Kedves Rák! Szerencsére elsimultak a viszályok, nem vették komolyan sértődéseidet. Ez jól jöhet, mert a következő napok nagyon fontos eredményekkel kecsegtetnek. Kedvesed is megértőbb, bár elég sok vihart megélt már melletted. Igazán megköszönhetnéd ezt neki egy hangulatos vendéglőben. Kapcsolódjatok ki egy kicsit!

Kedves Oroszlán! Röpke pillanat az élet, melynek fontos állomása az, amikor eljön a búcsú ideje. Ballag már a vén diák tovább, emlékezetedben örökké él ez a nap. Egy év múlva, húsz év után is nosztalgiát ébreszt a gondtalan iskolás évek után. Szeretnél újra diák lenni, elölről kezdeni mindent? Vajon másképp tennél?

Kedves Szűz! Hiába invesztáltál annyi energiát és időt egy ügybe, kiderült, hogy minden hiábavaló volt. Ne csüggedj, lesz még jobb is! Egyszer fenn, másszor lenn. És hogy valami ellensúlyozza a rossz hírt, íme egy kellemes: kilátásban van egy utazás. Kapóra jönne, mert kissé eleged van a megszokott mindennapokból.

Kedves Mérleg! Gyors hangulatváltásokra vagy képes, és környezeted képtelen követni a tempót. Még hozzá sem szoktak tegnapi zsörtölődésedhez, máris a kedves, jóravaló barátjukkal állnak szemben. A jót ők is hamar megszokják. Sziporkázó humoroddal, jókedveddel mindenkit elbűvölsz, nem beszélve az üzleti sikerekről.

Kedves Skorpió! Egyre többet, egyre reménytelenebbül foglalkozol önmagaddal. Nincs, ami kimozdítana az önemésztésből. Befelé fordultál, képtelen vagy másokkal érintkezni. Kommunikációs képességed hiányát az állandósult stresszhatás csak rontja. Próbálj kilábalni ebből, ha nem akarsz a reménytelenségbe süllyedni.

Kedves Nyilas! Úgy érzed, kirobbanó formában vagy, friss, erős, tettre kész. Néhány kellemetlen megjegyzés azonban elbizonytalanít. Egy „jóakaród” szerint terveid túlságosan nagyra törőek, inkább más területeken kellene kipróbálnod magad. Ezen elgondolkodsz, de valószínűleg már késő ahhoz, hogy irányt változtass.

Kedves Bak! Ez nem hiányzott! Eljárt a szád meggondolatlanul, és ennek meg lett a következménye. Igyekezz tanulni belőle, de ne áldozd fel a napodat a dühöngés oltárán. Minél előbb lezárod önmagadban és környezetedben az ügyet, annál hamarabb tudsz foglalkozni helyrebillentésével. Vigyázz, nagy a fertőzésveszély!

Kedves Vízöntő! Itt szúr, ott nyom, amott meg fáj. No persze, bokros teendőid közepette nem jutott időd arra, hogy valamit saját magadért is tegyél. Az önostorozás vagy kétségbeesett köldöknézés semmit sem ér. Az viszont igen, ha sétálsz, vagy kocogsz egy nagyot, avagy megfogadod, hogy legalább ma nem dolgozol.

Kedves Halak! A kocka el van vetve… Izgalom fog el, és nem is a legkellemesebb. Sőt, ha a tét nagyságára gondolsz, akkor minden hajad szála égnek áll. Pontosan nem is mered felmérni, csak a nagyságrendről van némi fogalmad. És nagy a nagyságrend! Sokért nem adnád, ha már néhány nappal idősebbnek tudnád magad.

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 738

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.