Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Napi horoszkóp – Április 4.

Központ április 4, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 4.

 

Kos: Igazán lenne kedved ahhoz, hogy ünnepeld magadat egy kicsit. Ok pedig mindig van az ünneplésre. Itt van például mindjárt az a tény, hogy elégedettek a munkáddal a főnökeid, vagy az, hogy te vagy a legkreatívabb a munkahelyeden, esetleg az, hogy a párod szeretne a kedvedben járni.

Bika: Könnyen érezheted úgy, hogy túl buta emberek vesznek körül. Különösen igaz ez akkor, ha véletlenül sikerül kihallgatnod egy telefonbeszélgetést. Úgy érzed, csupa olyasmit tudtál meg, amihez semmi közöd sincs, és kíváncsi sem voltál rá. Egyébként is több diszkrécióra vágysz szerdán.

Ikrek: Pontosan tudod, hogy mit kérnél a Jó Tündértől, ha meglátogatna téged. Sőt: Most még három kívánságra sincs szükséged, mert egy egyszerű, de csavaros kívánsággal meg tudnád oldani az életed valamennyi problémáját. Tételezzük fel, hogy ma nem futsz össze sem a Jó Tündérrel, sem a Húsvéti Nyúllal. Nincs mese, neked kell a kezedbe venned a dolgokat:

Rák: Nézd az élet napos oldalát akkor is, ha délelőtt azt gondolod, nem nagyon van neki olyan. Szerdán különösen a nap első felében kaphatsz nemszeretem feladatokat, de a délután már sokkal lazábban telik. Jól teszed, ha ma vállalsz egy kis túlórát, akkor is, ha azt hiszed, ezt senki sem várja el.

Oroszlán: Meddig lehet változatlanul csinálni az életedet? Meddig lehet mindent ugyanúgy hagyni annak ellenére, hogy napok, hetek óta szeretnél már változtatni? Csütörtökön ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják az Oroszlánokat, akik könnyedén meg is lelhetik a választ, ha mernek őszinték lenni magukhoz:

Szűz: Magától értetődő természetességgel zökken vissza minden a megszokott kerékvágásba. Ma olyan napod lesz, amilyet csak szeretnél. Ennek az az ára, hogy már reggel gondold végig, hogy mi mindent akarsz teljesíteni csütörtökön, és erről írj is egy listát. Hidd el, ma nagyon könnyedén kerülnek pipák a feladatok mellé.

Mérleg: Apróbb műszaki hibák nehezíthetik a Mérlegek szerdáját. Mintha az elektromos, és a mechanikus eszközök sem kedvelnének téged ma különösebben. Talán igaz, hogy a gépeknek lelke van, de ha így is van, akkor sem gonoszok. Szóval tudd be ezt a szerencsétlen véletlenek összjátékának:

Skorpió: Ma gyorsan alkotsz ítéletet, talán túl gyorsan is. Pedig semmi okod sincs arra, hogy kapkodva dönts bizonyos helyzetekben. Talán jobb lenne egy kis időt magadra szánnod, és csak akkor elhatároznod a következő lépést, amikor már egészen jól végiggondoltál mindent.

Nyilas: Könnyen érezheted úgy, hogy túl sok megválaszolandó e-mail gyűlt fel nálad. Ha tovább halogatod a válaszírást, akkor csak egyre dagad az bejövő postafiókod. Ma alkalmad lesz arra, hogy elintézd az összes levelezésedet:

Bak: A gyerekeid csalnak mosolyt az arcodra. Csütörtökön érdemes velük egy kicsit többet foglalkoznod, hiszen nekik nagy szükségük van az odafigyelésedre. Nem kell mást tenned, mint meghallgatnod a beszámolójukat arról, hogy milyen napjuk volt. Nekik ez most mindennél többet jelent.

Vízöntő: Egyfelől úgy érzed, hogy hatalmas elvárásoknak kell megfelelned, másfelől viszont úgy tűnik, hogy minden kihívásnak meg tudsz felelni. Különösen a pénzügyi nehézségek megoldásában jeleskedsz szerdán. Képes vagy a legeldugottabb dugipénzeket is megtalálni és a legjobban hasznosítani.

Halak: Ma igazán szereted a munkádat, és ráadásul fizetésemelésre, jutalomra vagy más pluszjuttatásra is számíthatsz. A lényeg, hogy valamilyen módon pluszbevétellel zárod a napodat, és ez igazán jól jön neked húsvét után: Ma talán felújítod a műszaki eszközparkodat is.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 370

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.