Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Április 6.

Központ április 6, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 6.

 

Kedves Kos! Hiába figyelmeztettek, elhanyagoltad egészségedet, és most erőteljesebben jelentkezhetnek a panaszok. Ha hosszabb útra indulsz, nézesd meg a kocsidat, nehogy útközben felmondja a szolgálatot. Valami oknál fogva idegesebb, feszültebb lehetsz a szokásosnál, ezért figyelmesebben közlekedj.

Kedves Bika! Ugye, csak a kezdet volt nehéz és szokatlan? Ha már sínen vagy, te uralod a pályát. Szívósan, kitartóan munkálkodsz a sikerért, azzal sem törődsz, hogy ma pihenőnapod van. Mire a többiek észbe kapnak, te már messze jársz. Mérsékelheted az iramot, de megállni semmiképpen se állj meg!

Kedves Ikrek! Reggel úgy ébredsz, mintha kicseréltek volna. Kezd visszatérni már-már elveszettnek hitt életkedved, fejed csak úgy zsong a jobbnál jobb ötletektől. Szokásodtól eltérően helyesebben tennéd, ha nem akarnád egyszerre megvalósítani valamennyit, hanem csak néhányat. Néha a kevesebb több!

Kedves Rák! A váratlan fordulat, amit tegnap éreztél, még várat magára. Az is lehet, hogy nem vetted észre, milyen közel voltál a szerencséhez. Néha balgán elsétálsz esélyeid mellett akkor is, ha tudod, merned kellene lépni egyet előre. Egészségi állapotod eléggé megsínylette a rendszertelenséget.

Kedves Oroszlán! Nézz körül otthonodban és vedd észre mi az a teendő, amely már nem várhat tovább. De ha netán valami jó tündér már gondoskodott volna arról, hogy erre a napra semmilyen ház körüli munka ne maradjon, akkor szellőztesd ki a fejedet, élvezd a napsütést, tölts néhány órát a szabadban.

Kedves Szűz! Igyekezz eltervezni a mai programot, hiszen sokfelé kell menni, és csak így juthatsz el mindenhová időben. A nap végére elfáradsz, de büszke is vagy egyben, hiszen minden elintéződött, amit elterveztél. Az esti program ezért elmarad. Egyáltalán nem biztos, hogy nyugodtan alhatsz majd.

Kedves Mérleg! Társaságra, szórakozásra vágysz, és nem bánnád, ha rád mosolyogna a szerencse, legalábbis, ami a szerelmet illeti. Ehhez az önfeledt naphoz öltözz tarka színekbe, ezzel is kimutatva jókedvedet. Járj nyitott szemmel, számtalan kellemes percben lehet részed, csak észre kell venni őket.

Kedves Skorpió! Nem vitás, hogy most valaki mellett le kell tenned a voksodat, valaki mellé oda kell állnod. Nehéz a választás, hiszen mindkettőjüket régóta ismered, és tisztában vagy jó és rossz tulajdonságaikkal egyaránt. Ne a pillanatnyi érdekeket tekintsd, hanem próbálj meg a jövőbe nézni.

Kedves Nyilas! Ne hagyd, hogy szalmaláng természeted ma elővegyen, és megfontolatlan döntést hozzon. Vonatkozhat ez éppúgy munkahelyi, anyagi, mint érzelmi kérdésekre. Ahelyett, hogy sokat rágódnál, inkább foglald el magad valami hasznos dologgal. Így megtisztulva vágj neki az esti programnak.

Kedves Bak! Sorsodnak alakulásában jelentős momentum, hogy bírod szuflával. Nincs az a megterhelés, fizikai, szellemi próbatétel, melynek ne tudnál eleget tenni. Ilyenkor döbbensz csak rá, hogy mennyire megérte odafigyelni. Ma minden, ami zenével kapcsolatos, sikert hoz. Feloldást jelent a muzsika.

Kedves Vízöntő! Jókedvű vagy, és tettre kész. Ma valahogy nem is érzed annyira taszító foglalatosságnak a házi munkát. Jó hangulatú, dolgos szombat elé nézel tehát, az este pedig koronája lehet a napnak. Ehhez még a televíziót sem kell bekapcsolnod, hiszen ma számtalan programajánlat kecsegtet.

Kedves Halak! Vajon mivel töltötted az éjszakát? Titokzatosan mosolyogsz… Ez azt jelenti, hogy legalább te tudod, mi idézte elő e csodálatos változást a tegnapi naphoz képest. Talán különleges túlvilági lényekkel kerültél kapcsolatba? Netán testetlen szellemekkel, avagy egy földre szállt angyallal?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.