Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Április 6.

Központ április 6, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 6.

 

Kos: Kicsit bizonytalan vagy szombaton. Mintha kezdenének elmosódni a határok a valóság és a képzeleted között. Néha nem is tudod pontosan, hogy valamiről csak álmodtál, vagy az megtörtént veled. Ha már ilyen vékony a határ a vágyaid és a valóság között használd ezt a napot arra, hogy megteremted a céljaidat.

Bika: Vigyázat, szombaton könnyedén megsértheted a családodat. Lehet, hogy ez téged nem is zavarna annyira, de hidd el, a ma kezdődő, hetekig, hónapokig tartó ellenségeskedés nem hiányzik senkinek sem. Legyél egy picit diplomatikusabb.ű

Ikrek: A nosztalgia jellemzi a szombatodat. Ma szívesen hallgatod gyermekkorod zenéit, és szívesen mélázol el azon, hogy régen minden jobb volt. A nosztalgia mellett szánj időt arra is, hogy a mai nap eseményeiben keress legalább három jó dolgot: Ez azért fontos, hogy megérezd, a jelen is lehet szép, nemcsak a múlt.

Rák: Csodák történnek veled szombaton. Valami olyasmit sikerül megvalósítanod ma, amire már régóta vágytál. Persze ehhez az is kell, hogy a szerelmed támogassa az elképzelésedet. Ő talán annak ellenére kapható erre, hogy mostanában nem állt mindenben teljesen melléd.

Oroszlán: Az otthoni feladataid jobban sikerülnének szombaton, ha a hozzáállásodon, a gondolkodásodon változtatnál egy kicsit. Ha ma pozitívabban tudod szemlélni a világot, és a családodat, akkor hosszú hetekre, hónapokra megalapozhatod a családi harmóniát. Érdemes ezért egy kicsi erőfeszítést tenned.

Szűz: Szombaton lesed a párod minden mozdulatát. Sok Szűz fog most azon aggódni, hogy talán a jól működő látszat ellenére van valami apró hiba a kapcsolatában. Te ne ess ebbe a hibába, inkább engedd el magad: Egyébként is rád férne most egy kis lazítás és felszabadult nevetés.

Mérleg: Szombaton rosszul viseled, ha hirtelen kell változtatnod a terveiden, és ha nem minden alakul úgy, ahogyan azt előre eltervezted. Most kevésbé vagy együttműködő a többiekkel, mint máskor. Pedig hidd el, a családodnak ugyanúgy fontos, hogy jól sikerüljön ez a nap, mint neked.

Skorpió: Lépj a tettek mezejére. A szombat alkalmas arra, hogy tegyél is a vágyaidért, és ne csak beszélj róluk. Ezen a napon különösen a párkapcsolati, szerelmi ügyekben érdemes elszánnod magad a következő lépésre, de a szüleiddel való viszonyodon is javíthatsz.

Nyilas: Kicsit magányosnak érezheted magadat szombaton. Talán akkor is hiányolod a társaságot, a nyüzsgést, ha sokan vannak körülötted. Ne felejtsd el, hogy a világunk mindig a gondolatainkat képezi le: Ha vidámnak, és elfoglaltnak látod magadat, hamarosan az is leszel.

Bak: Szombaton megtapasztalhatod, hogy a szerelmed mindenben melletted van, és mindenben támogat. Igaz, most nemcsak az ő bizalmát élvezheted, de a családod is könnyedén elfogadja a terveidet és az ötleteidet. Ha nagy bejelentésre készülsz, annak talán épp ma lesz a legmegfelelőbb időzítése.

Vízöntő: Ha rájössz, hogy tévedtél, akkor ne ess kétségbe: A hibát elég kijavítanod, és utána elfelejtened az egész esetet: Ne ess abba a hibába, hogy vérbeli negatív gondolkodóként napokig ostorozod magadat, egyetlen tévedés miatt: Hidd el, ez az egész nem ér annyit, bátran lépj tovább.

Halak: Szabadságra vágysz, az életed minden területén. Most nagyon nehezen viseled a korlátokat, és azt, ha korlátoznak bármiben is. Azt azonban tartasd észben, hogy a párod nem korlátozni akar, ő pusztán félt, és szeretne megóvni téged mindentől: Ezt pedig nem róhatod fel hibájául.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 296

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.