Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 7.

Kedves Kos! Munkádban ma semmi sem sikerül. Figyelmed szétszórt és kész vagy hitelt adni a folyosói pletykáknak is. A kósza hírek megzavarják egyébként egészséges ösztöneidet, kibillentenek egyensúlyodból. A nap ólomsúllyal nehezedik rád, keress olyan elfoglaltságot, amely megszabadít gátlásaidtól.

Kedves Bika! Kedvesed józan, okos tanácsaira, észrevételeire bólogattál ugyan, egyet értettél velük, teljesen mégsem győztek meg. Ezt a köztes állapotot nehezen viseled, a szervezeted is tiltakozik: mindened fáj, szorít, nyom. A munkába temetkezel, legalább az fogyjon! Nem biztos, hogy jó megoldás.

Kedves Ikrek! Még mindig nem ért véget szerencsesorozatod, de azért okosan teszed, ha felkészülsz a rosszabb időkre. Tartalékolj, időben told ki a kedvező eseményeket. Kedvesedet pedig nem kellene minduntalan ingerelned, mert ha ma el is tűri, holnap kíméletlenül visszavág, és megtorolja sérelmeit.

Kedves Rák! Ha sürgős pénzügyi elintézendőid vannak, halaszd el őket. Ha mégis elkerülhetetlen, hogy ilyen ügyekben intézkedj, légy nagyon körültekintő. Nézd át többször is a szerződést, nehogy később bukkanj rá a buktatókra! Másokkal összetűzésbe keveredhetsz, nem értik, mi ez a bizalmatlanság.

Kedves Oroszlán! Sokat kockáztatsz, és amikor a szakadék szélén állsz, dühösen hátrálsz. Vigyázz, könnyen lepottyanhatsz. Az Oroszlánt is vonzza a mélység, ezért jobb, ha nem tekintesz le. Végy erőt magadon, somfordálj vissza a családi fészekbe, hisz nem szeretnéd, ha kenyértörésre kerülne a sor.

Kedves Szűz! Ismerősöd bajban van, kétségbeesve támogatást kér tőled. Annak ellenére, hogy a te életed sem felhőtlen, próbálj meg tanácsaiddal javítani helyzetén. És ha már előre tudod, hogy képtelen leszel segíteni, azért hallgasd végig. Hidd el, az is nagy segítség, ha kibeszélheti magát az ember.

Kedves Mérleg! Szinte belebetegszel, ha nem tudsz állandóan bizonyítani, ha nincs valami munka, melyben levezetheted energiádat. Így lesz ma is. Környezetedet kiborítod, saját magad felbosszantod a telhetetlenséggel. Jobb, ha nem töröd tovább a fejed, hanem hasznosítod magad az élet más területein.

Kedves Skorpió! Ez már igazi tavasz! Nem lehet ellenállni a langyos szellő és a ragyogó napsugár csábításának. Ne maradj a hideg, szürke falak között, mozdulj ki, menj a szabadba, figyeld a tavasz első jeleit, szellőztesd ki a fejed. A következő napokban sok munka vár, és ezek egész embert kívánnak.

Kedves Nyilas! Gratulálunk, munkádban előrelépés várható. Az öröm pillanataiban se feledkezz meg azokról, akiknek hálával tartozol. Egy-két segítőkész, mindig mindenben támogató emberről – és természetesen a párodról, aki a munka okozta feszültségeidet jó szóval és türelemmel igyekezett oldani.

Kedves Bak! Eredménnyel kecsegtet egy utazás. Hosszú távra is szólhat. Munkádból nem fogsz kiesni, már csak azért sem, mert most nincs feladatdömping. Rövid lélegzetű, azonnal véghezvihető feladatokat tűzz csak magad elé, azok eredményesen lezárhatók. Vásárolj magadnak valami kabalát, és vigyázz rá!

Kedves Vízöntő! Siker itt, siker ott, siker mindenütt. Mintha burokban születtél volna. Kiegyensúlyozott lennél, ha nem mocorogna benned a mindent megkérdőjelező, silánnyá tevő kisördög: vajon igaz-e ez az egész? Feleslegesen nyugtalanítod magad! Egyelőre minden a legnagyobb rendben van körülötted.

Kedves Halak! Rendben mennek dolgaid, és lelked állapota is kielégítő, sőt jobb, mint kielégítő: elégedett. Csendes derűvel szemléled magad körül az eseményeket, bölcs mosollyal veszed tudomásul a világ gyarlóságait. Úgy érzed, te ezek felett állsz. Még a csipkelődő megjegyzések is hidegen hagynak.

forrás: noiportal.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.