Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Augusztus 11.

Központ augusztus 11, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 11.

 

Kos: Tán még nincs veszve minden. Közbejöhet valami, ami módot ad arra, hogy helyrehozd elrontott lépésedet. Még az is lehetséges, hogy kedvezőbb állásajánlatot kapsz. Most nagyon óhajtod a változást, amitől azt reméled, hogy több teret enged az önmegvalósításnak. Ennek szükségét ma különösen érzed, jobbnál jobb ötleteid támadnak.

Bika: Akad ma tennivaló bőven a ház körül. De a fárasztó hét után kellemes felüdülést jelent az otthoni fizikai munka. Teljes erőbedobással, vidáman végzed sorra teendőidet. Vigyázz a háztartási gépekkel, ugyanis kisebb baleset érhet ezen a napon. Kár lenne egy figyelmetlen mozdulattal tönkretenni ezt a jónak ígérkező hétvégét.

Ikrek: Amíg kint vakítóan, melegen süt a nap, a fejedben bizony sötét gondolatok kergetik egymást. Kiáltó ellentét! Ha másként nem sikerül elhessegetni rossz kedvedet, akkor fogd a fürdőruhádat, menj el a legközelebbi uszodába, vagy strandra, és vesd magad a hűsítő habokba. Meglátod, egészen más emberként jössz majd ki a vízből.

Rák: Jól kezdődik a hétvége. Nyugodt, családias hangulatban telik a szombat. Ne fáraszd most magad az otthoni munkával, inkább kirándulj, ha teheted. Hazafelé egy házias kisvendéglőben megpihenhetsz. Jobban esik a vacsora is kint a szabadban. Lazíthatnál többet is, ezt most érzed igazán. Nem ártana, ha sportolnál is egy keveset.

Oroszlán: Nem múlik el ez a nap sem eseménytelenül, különösen a szerelemben tartogat meglepetést a Sors. Hozzásegíted kedvesedet ahhoz, hogy kicsit szebbnek lássa a világot. Néhány boldog óra szép emlékével gazdagabban térhet ma nyugovóra az Oroszlán és szerencsés társa. Feltéve, hogy nem ülnek ölbe tett kézzel, csodára várva.

Szűz: Képes vagy befogadni minden újat. Ma azonban ahelyett, hogy szorgalmasan lapozgatnád könyvedet, inkább az új ismeretségek érdekelnek. Megteszel mindent annak érdekében, hogy a középpontba kerülj, pedig enélkül is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak. Új társaság, új ruha, új arcok, új szerelem? Este minden kiderül.

Mérleg: Lesz valami halaszthatatlan ügyed, amit feltétlenül ma kell elintézned. Családod zokon veszi, hogy ezzel felborítod a megbeszélt programot. Sajnos a magyarázkodásra sem lesz időd, pedig ha elmondhatnád nekik, miért e sietség, megértenék. Mire pedig haza érsz, már magyarázkodni sem lesz kedved. Fáradtan zuhansz az ágyba.

Skorpió: Segítő kezek nyúlnak érted, és bár egyedül is meg tudnád oldani a feladatokat, így együtt azért jóval könnyebben megy. Érdemes kihasználnod a felajánlott segítséget, már csak azért is, mert üzleti kapcsolataidhoz is jól jönnek a most megismert lehetőségek. Most még egy kis kockázatvállalás is belefér ebbe a két napba.

Nyilas: A tegnapi összezördülés után hasznos, ha ma minden energiáddal és érzelmeddel kedvesed felé fordulsz. Egy kis kedvességgel, őszinteséggel könnyen megnyerheted őt. A régóta nyomasztó munkahelyi gondokat nyugodtan elmondhatod neki, megértő fogadtatásra találsz. A nagy egyetértést kellemes esti programmal koronázzátok meg.

Bak: Mindenki abban igyekszik bebizonyítani ügyességét, kiválóságát, amihez nem ért. Azt ugyanis érdemes tökéletesíteni. Gondolj arra, hány orvos, fizikus büszke arra, hogy milyen jó zenész. Istenadta tehetsége ugyanis természetes. Te is így vagy ezzel. Mindenáron olyan területen kívánsz bizonyítani, ami nem éppen az erősséged.

Vízöntő: Sűrű volt a hét, örülsz, hogy itt a vége. Laza semmittevésre, újságolvasós lustálkodásra vágysz. Nem sok minden fog zavarni ebben, ha csak saját magad nem. Ismét „világmegváltó” gondolatok környékeznek. Váltsd őket aprópénzre, és gazdálkodj velük inkább otthon! Elhanyagolt lakásodra mindenképp ráférne már némi törődés

Halak: Ma hajszál eshet a hallevesbe… Azt, hogy baráti körödből valaki betart neked, eddig is sejtetted. De pont őrá még álmodban sem gondoltál volna. Arról már nem is beszélve, hogy a „közreműködése” tetemes kárt okozott neked. Vigasztald magad azzal, hogy pénzed nem vadidegen zsebekbe vándorolt… Hála egy baráti gesztusnak.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 297

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.