Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Napi horoszkóp – Augusztus 12.

Központ augusztus 12, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 12.

 

Kos: Ma megint kétségek gyötörnek, gondterhelt vagy. Bizonyosságot szeretnél, hogy még időben határoztad el magad a sorsdöntő lépésre. Rágódsz azon is, hogy mi lenne a helyesebb: kiharcolni a képességeidet megillető helyet, vagy félreállni, csendesen meghúzódni a háttérben. Attól is szenvedsz, hogy nem fordulhatsz senkihez tanácsért.

Bika: Megmaradni egy adott pályán viszonylag könnyű, de egy szinttel feljebb kerülni nagyon nehéz. Nehezebb, mint hitted. Úgy véled, sikerült végre megkapaszkodnod ezen a magasabb szinten. Szakmai sikereid biztos alapon nyugszanak, és ami a legfontosabb: nem kell mindent elvállalnod. Egy udvarias elutasítás csak presztízsedet növeli.

Ikrek: A környezet gyönyörű, nyugalmadat senki sem zavarja. Kár, hogy a romantika meg sem érint. Nem kellene olyan keménynek, realistának lenned, mert sok kellemes, feledhetetlen élménytől fosztod meg magad. Aki az éjszaka világító Hold láttán különböző kráterekre gondol, sosem fogja érezni a varázst, melyet mások rajongásig szeretnek.

Rák: Szerelmi életedben változások előtt állsz, a konfliktushelyzet nehezen oldható. Légy figyelmesebb, meglehet, nem csak a másik fél hibázott, hanem te is. Próbálj nyugodt maradni, bár ez nem igazán a te napod. Ha sikerül kibékíteni partneredet, holnap már felhőtlen lesz a pihenés. Lazíts, nem ártana, délután mozognál is egy keveset.

Oroszlán: Mivel nem kell számolni a kedvezőtlen hatásokkal, nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Értékes gondolatok, nagy elhatározások születhetnek, ha jut időd önmagadra és lazítasz egy kicsit. Kibogozhatod zűrzavaros életednek összekuszált szálait. És ha sikerült elméletben, hozzáfoghatsz, hogy mindezt a gyakorlatban is megvalósítsd.

Szűz: Nagy csalódást okozott neked valaki, akiért tűzbe tetted volna a kezed. Elkeseredett, szomorú vagy, és úgy érzed, ez a további barátságot megkérdőjelezi. Sajnos nem érdemes több időt pazarolni rá. Valahogy mégis képtelen vagy túltenni magad a dolgon. Partnered végighallgatja mondandódat, de sajnos ettől a tény még tény marad.

Mérleg: Ha sikerült helyreállítani a családi békét, akkor beszéld rá kedvesedet, töltsétek kettesben a napot. Az utóbbi időben szinte nem volt rá példa, hogy együtt telt volna hétvége. Menjetek el valami romantikus helyre, hogy felidézhessétek, milyen is volt egykor, szerelmetek hajnalán… Végre nem munkával, gonddal telik a vasárnap.

Skorpió: Kapcsolatteremtésre ritkán adódik olyan nagyszerű lehetőség, mint ezen a napon. Nem biztos, hogy körbe kell rohannod ismerőseidet, vagy házibulit kell szervezned. Bőségesen elegendő, ha magad elé veszed a megválaszolatlan leveleket, és felütöd noteszedet. Azonnal szembetűnik, hogy kit kell felhívnod, kinek kell válaszolnod.

Nyilas: A mai nap egész egyszerűen fantasztikus. Régen nem voltál ennyire szerencsés. Akármibe fogsz, minden próbálkozásodat, lépésedet siker koronázza. Ha mára maradt valamilyen, munkával kapcsolatos feladat, akkor a lehető legkedvezőbben intéződik el. Szerelmi téren is óriásiak a lehetőségeid: választhatsz, vagy téged választanak.

Bak: A tegnapi „kicsapongás”, az összezörrenés kedveseddel kicsit megvisel. Megengedheted magadnak, hogy tovább maradj ágyban, de mit szólnál, ha átváltanál függőágyra, hogy lustálkodás közben a természetet is élvezni tudd. Mindegy, hogy kinek mire futja, a természet a lényeg. Töltsd meg tüdődet friss levegővel, izmaidat energiával.

Vízöntő: Ma mindennel kiválóan haladsz. A főzéstől a vasalásig, szépségápolásig mindenre jut időd. Miért is csodálkozol ezen? Egyszerűen arról van szó, hogy most kedvvel végzed mindazt, amit máskor unottan, kötelességszerűen teszel. Ma olyan derűs vagy, hogy még a televízió sem bosszant fel, vetítsenek bármilyen érdektelen műsort is.

Halak: Szorgalmas vagy a semmittevésben, de emiatt cseppet sem fő a fejed. Annál inkább a napsugarak miatt. Még arra is lusta vagy, hogy a nyugágyat a félárnyékba vonszold. Pedig a múltkori alapos leégés után jobban kellene vigyáznod… Hiába kenegetted magad, felhólyagosodott a bőröd, napokig sajgott. Ez lebegjen lelki szemeid előtt!

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 316

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.