Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Augusztus 13.

Központ augusztus 13, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 13.

 

Kos: Kezd visszatérni a munkakedved, vág az eszed: pillanatok alatt eszedbe jutnak azok a megoldások, amelyeken máskor hétszámra is hiába törnéd a fejedet. Csak az a baj, hogy néha váratlanul levertség fog el. Hosszú volt a nyár és rövid az időszak, amelyet aktív pihenéssel töltöttél. Most ennek viseled szomorú következményeit.

Bika: Szórod a pénzt. Fittyet hánysz arra, hogy messze még a fizetés. Egyedül az érdekel, hogy mit vásárolhatnál kedvesednek. Mi az, aminek örülne, amit szeretett volna, mégsem vett meg. Kedvesed nagyon örül, bár szelíden korhol is érte. Aztán ő is belátja, az a legüdvözítőbb megoldás, ha a maradék pénzből elmentek vacsorázni.

Ikrek: Hiába is tagadnád, szeretsz reflektorfényben állni, mindent odaadnál azért, hogy rád figyeljenek. Némely Ikrek egész vagyont áldoz erre a célra, és arra is hajlandó, hogy erején felül költekezzen, mit sem törődve a szomorú következményekkel. Nekik szóló jó tanács: nemcsak külsőségekkel hívhatják fel magukra a figyelmet.

Rák: Meglehetősen szeszélyes vagy ma, ám ez még nem volna baj, ha szeszélyeidet nem akarnád ráerőltetni környezetedre. Úgy érzed, mindenkinek a te normáid szerint kell élni. Ez az álláspont bajt okozhat társas kapcsolataidban. Apróbb összetűzésekre számíthatsz hiányos emberismereted miatt. A nap egyébként vegyes hatásokat ígér.

Oroszlán: Senki sem lehet annyira körültekintő, hogy számoljon az előre nem látható eseményekkel. Az Oroszlán minden esetben gyorsan kivágja magát a váratlan helyzetekből, és ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ezen a napon is kamatoztasd szellemi energiáidat, magabiztosságod átsegít majd a pillanatnyi zavarokon.

Szűz: Lehet, hogy jelenlegi partnereddel, de az is lehet, hogy régi szerelmeddel töltesz el egy vidám napot. Ez utóbbi ugyan veszélyes lehet mostani kapcsolatodra, de ha úgy érzed, hogy továbbra sem tudsz nélküle élni, és igenis ő volt az igazi, hát ne habozz! Ezen az emlékezetes napon sok öröm ér mindkettőtöket. Jó szórakozást!

Mérleg: Rengeteg élményt vagy képes ma befogadni, és pontról pontra mindent megőrzöl emlékezetedben. Alkalmas a nap múzeumlátogatásra, de ha sikerül jegyet szerezned valamelyik szabadtéri előadásra, feltétlenül menj el. Maradandó kulturális élményben lesz részed. Egyszer végre te is meghívhatod kedvesedet ebédre, vagy vacsorára.

Skorpió: Egyre több jel utal arra, hogy szaporodnak tennivalóid, erősödik a nyomás, kellemetlen kísérőjelenségek lépnek fel. A megtalált életstílust ne add fel, és ne fokozd a mostani tempót. Ügyelj étkezésedre, fogyassz több rostos ételt. Koleszterinszinted magas, radikálisan csökkenteni kell a zsírtartalmú ételek mennyiségét.

Nyilas: A nyár múlásával nosztalgia fog el. Tűnt szerelmek emlékei kísértenek, hang- és dallamfoszlányok, képek bukkannak elő emlékezetedből. Környezeted nem érti, mi történt veled, miért vagy oly csendes, magadba forduló. Egyszerre szomorú és lelkesítő felismerések kerítenek hatalmukba, múlt heti hibáidból kovácsolsz terveket.

Bak: Követeléseidet kegyetlen következetességgel hajtsd be. A szerződések révén mindkét fél tudomásul vette kötelességeit, ne vágjon senki csodálkozó képet. Ha sajnálkozol, holnap nálad jelenik meg a végrehajtó. Ha valakit díjazni akarsz megbízhatóságáért, legyen az a jutalom, hogy neked dolgozhat továbbra is, jó feltételekkel.

Vízöntő: Elhatározod – de már hányadszor?! -, hogy nem fogsz a hivatásodnak élni, nem hagyod, hogy minden idődet elvegye, minden percedet kitöltse a munka. Nemes szándékod valószínűleg ismét megfeneklik. A gondolatoknak ugyanis nem lehet megállj-t parancsolni, és hogy ismét rájöttél valamire, azért igazán nem lehet hibáztatni.

Halak: Látod, nem árt, ha néha te is kimutatod a fogad fehérjét. Helytelen minden esetben magadból kiindulnod, és eleve csak a jót feltételezni másokról. Most végre tudomásul vették azt, amit már jóval előbb tudomásukra kellett volna hozni. És – úgy látszik – győzelmednek mások is örülnek. Kedvesed ugyanis büszkén néz fel rád.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 323

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.