Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Augusztus 14.

Központ augusztus 14, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 14.

Kos: Most minden adut a kezedben tartasz., hogy szép szakmai sikert könyvelj el magadnak. Az év elején szóba került tervek újra aktuálisak lehetnek, és kedvező fordulatot vehetnek ebben a néhány napban. Használd ki, mert nem tudhatod, hogy lesz-e mostanság ilyen remek lehetőséged.

Bika: Valamivel jobban mennek a dolgaid ma, mint a hét első napján. Munkahelyeden néhány akadályt is sikerül hamar legyőznöd. Jelenleg a csillagos égboltod felhőtlen. Még az megeshet, hogy a szingli Bikák belesétálnak ma valaki karjaiba. Egy biztos, ma új kapcsolatokra teszel szert.

Ikrek: A csillagok ma sikersorozatról gondoskodnak, minden a kívánságaid szerint alakul. Új tervek kovácsolásához és régóta dédelgetett álmod megvalósításához igen kedvező a nap. Nehogy elmenj valami mellett, ami csak arra vár, hogy hasra ess benne. A lehetőségek ma tálcán kínálják magukat.

Rák: Rendkívül kellemes nap vár rád. Madarat lehetne fogatni ma veled, olyan boldog vagy. Főleg azoknak, akik június 30-a után születtek, kiválóak a kártyái, de persze a többiek sem panaszkodhatnak. Ma csupa olyan dolog történik veled, amelyek jövődet új utakra vezénylik.

Oroszlán: Továbbra is sikeres korszakban vagy, nyugodtan ülhetsz a babérjaidon, nyaralhatsz. Főleg akkor, ha otthonléted alatt okosan cselekedtél. Ez a legideálisabb időszak az elmúlt idők gondjainak kipihenésére, gondolataid rendberakására. Mire haza mész, újult erővel kezdheted a munkát.

Szűz: Pénzügyi téren nem ártana ma egy kicsit résen lenned. Mindenképpen kerüld a meggondolatlan kiadásokat és bevásárlásokat, továbbá légy óvatos az elöljárókkal vagy a hatóságokkal. Ma valahogy minden balul üt ki, ami szabályokkal, pénzkiadással, ügyintézéssel kapcsolatos.

Mérleg: A csillagok állása ma sajnos nem igazán kedvez neked, homok kerül a gépezetbe. Valaki vagy valakik megpróbálnak akadályozni téged, éppen ezért komoly erőfeszítéseket kell tenned, nehogy lemaradj a kínálkozó üzleti alkalmakról. Vigyázz, nehogy egyesek megelőzzenek.

Skorpió: A csillagok ma megzavarják életed megszokott menetét. Váratlan események kuszálják össze a programodat, ráadásul te sem vagy azonos hullámhosszon a környezeteddel. Ha éppen a megérdemelt szabadságodat töltöd, légy óvatos, mert utazás közben is adódhatnak gondjaid.

Nyilas: Egy sor nehézséggel kell ma szembenézned. Valamiért nagyon feledékeny és szétszórt vagy, pedig igencsak résen kellene lenned mostanság. Ha ezen a napon valahogy túl leszel, már nincs nagy gond, mert holnap már kellőképpen kipihenheted magad. Addig azonban fő az óvatosság!

Bak: Kecsegtető ez a nap számodra. Mint mindig, most is rendkívül ügyesen cselekszel, és nagyon talpraesett vagy. Tudod, mit kell tenned. A csillagok állása kedvez egy utazásnak, vagy fontos találkozásnak egyaránt. Sőt, még egy számodra fontos szerződés megkötésére is könnyen sor kerülhet.

Vízöntő: A csillagok valóságos szerencseáradatról gondoskodnak ezen a napon. Minden adut a kezedben tartasz ahhoz, hogy egy régi vágyadat megvalósíthasd végre. Vigyázz, ne siess el a lehetőségek mellett, mert lehet, hogy többé soha nem térnek vissza. Ne kapkodj, ez nagyon fontos!

Halak: Különösen kedvező változások rajzolódnak ki ma azon Halak számára, akik március 15. előtt látták meg a napvilágot. A csillagok előnyös változásokról gondoskodnak, sőt, lehet, hogy te magad is változol valamilyen téren. Aggodalomra azonban semmi ok, nem a hátrányodra.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 345

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.