Központ
2018. július 20. péntek, Illés

Napi horoszkóp – Augusztus 16.

Központ augusztus 16, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 16.

 

Kos: A sok izgalom után jöhet a lazítás. Rászolgáltál a pihenésre, és feleslegesen törnéd magad – ennél többre úgysem futná erődből. Szerencsére, amilyen hevesen munkálkodsz az érvényesülésen, olyan gyorsan ráunsz a küzdelemre. A kitartás nem tartozik erényeid közé, de most ennek köszönheted, hogy nem roppantál össze a terhek alatt.

Bika: Kitartóan dolgozol. Nyugalmad rendíthetetlen, pedig több kellemetlenség is vár a munkahelyeden. Szép csendesen meghallgatod, hogy mit akarnak, és néhány összefogott mondatban válaszolsz. Majd dolgozol tovább, most kizökkenteni, felbosszantani nem lehet. Este is csak a munkán jár az eszed, úgyhogy ha lehet, maradj most magadnak.

Ikrek: Érdekes, hogy mindenki találkozott már ufóval, idegen égitestről származó lénnyel, csak neked nincs ilyen szerencséd. Tán keveset jársz a mezőkön, búzaföldeken. Félre a tréfát, az a találkozás sem lesz kevésbé fantasztikus számodra, melyben ma lesz részed. Ráadásul sokkal kellemesebb, mintha űrlénnyel hozott volna össze a sors.

Rák: A hét utolsó munkanapja még nem a lazításé. Ha figyelmes vagy, kedvezőek lehetnek a változások. Szükség van rád, segíts azokon, akik kérik. Ha csábító ajánlatot kapnál, ne bízz mindent a véletlenre. Ne légy könnyelmű, mert később megbánod. Érdekes élményben lehet részed, ha hajlasz barátaid szavára, és elmész velük szórakozni.

Oroszlán: Ne kívánj túl sokat, hiszen mind a szerelemben, mind a munkában nem lehetsz egyszerre nagy teljesítményekre képes. Be kell érned azzal, hogy hol itt, hol ott aratsz sikert. Ha a munkádra összpontosítod erődet és figyelmedet, akkor az érzelmi életed háttérbe szorul. Ha viszont szerelmes vagy, szinte csak fél gőzzel dolgozol.

Szűz: A Szüzekre kellemes élmények várnak a munka területén. A szerelem terén azonban nem sok jóra számíthatsz. Jobban teszed, ha otthon maradsz, távol az esti bulik zajától. Hódítási kísérleteid ma ugyanis sorozatban zsákutcába futnak, kudarcok kudarcot érnek. Ez a Szűznek komoly érzelmi sérüléseket okozhat. Nem érdemes kockáztatni.

Mérleg: Tettre kész vagy, ráadásul tele ötletekkel. Mivel a munkahelyeden „uborkaszezon” van, kénytelen leszel máshol levezetni felhalmozódott energiáidat. Az úszás nemcsak túlzott aktivitásodat köti le, de a meleg ellen is nagyszerűen beválhat. Ha ezek után este még mindig érzel magadban elég erőt, menj el partnereddel szórakozni.

Skorpió: Szigorúságodért nem örvendsz nagy népszerűségnek kollégáid körében. Azt azonban méltányolják, hogy mindig következetesen állsz ki elveid mellett, maradéktalanul megvalósítod céljaidat, és ugyanezt várod a többiektől is. Ugyanolyan mércével méred önmagad is, mint másokat, és megalkuvás nélkül követeled az elérhető maximumot.

Nyilas: Pároddal ma meggyűlhet a bajod. Pontosabban fordítva. Neheztel rád, hogy nem foglalkozol vele eleget, és túlságosan lekötnek a munkahelyi problémáid. Az ő gondjaira viszont nem figyelsz oda, és nem igyekszel a megoldásukban segíteni. Mindezt ne intézd el néhány szóval, vagy vállrándítással, mert akkor ennek még lesz böjtje.

Bak: Régen töröd a fejed bútorvásárláson, olyan kellékeken, amelyek lakásodat újjá varázsolnák. Nem kell nagy kiadásokba verned magad, inkább ötleteidre hagyatkozz: Ha nincsenek, járj végig néhány lakberendezési áruházat, keress szakújságokat, amelyek segítségedre lesznek. Igazán olcsón meg tudod valósítani a drága elképzeléseidet.

Vízöntő: Ismét új ötletek, új gondolatok. Mielőtt azonban belekezdenél a „másikba”, járj legalább az „egyik” végére: Ha nem ezt teszed, hiába a sok siker, előbb-utóbb komolytalanná válsz, és lassan mindenki hebehurgyának fog tartani. Pedig nem vagy az, csak néha a saját gondolataidat is elunod, megvalósításukhoz pedig nincs kedved.

Halak: Hosszú idő után végre igazán szép nappal ajándékoz meg a sors. Nem érnek támadások, elkerülnek a veszekedések, nem kell búsan lógatnod a fejedet, és testi fájdalmak sem kínoznak. Kedvesség, szeretet lesz osztályrészed – amit természetesen nagy odaadással viszonzol -, zavartalanul élvezheted a test békéjét, a lélek nyugalmát.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 223

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.