Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 17.

horoszkopKedves Kos! Szilárdnak hitt helyzeted egyik percről a másikre meginoghat. Ez azonban ne szegje kedvedet. Fontos, hogy magabiztos legyél, és határozott. Még szorult helyzetedben se hagyd, hogy diktáljanak neked. Védd meg az érdekeidet! Ha sikerül, már nyert ügyed van. Ha pedig nem, akkor sem veszíthetsz sokat. Egyszer meg kell próbálni ezt is.

Kedves Bika! Ilyen hőségben nem lehet gondolkodni, ha egyáltalán lehet gondolni valamire, akkor csak arra… Igen arra. Az ernyesztő melegben a test ruhástul is szinte pőre. Nincs is más, csak a test. Meleg, lélegzik, páráll. Vont is, taszít is egyszerre. Ez a nap alvásra és szeretkezésre való, mással ne is próbálkozz! Úgysem leszel hatékony!

Kedves Ikrek! A szerencse – a közhiedelemmel ellentétben – nem mindig hullik az ember ölébe. Valószínűleg gyakrabban találja meg Fortuna azokat, akik elébe mennek, próbálkoznak, vagy akár hajszolják a szerencsét. Azon kevesek, akiknek a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, hogy megkapjanak mindent, valószínűleg már eleve szerencsésnek születtek.

Kedves Rák! Közérzeted jó, munkatársaiddal barátságos vagy. Úgy teszel, mintha mindennel egyetértenél, ami körülötted történik. Vigyázz, ne csapd be a többieket, hisz számítanak véleményedre, és főleg ne csapd be saját magad. Néha azon kapod magad, hogy fogalmad sincsen, miről beszélnek a többiek. Lényeglátásod kívánnivalókat hagy maga után.

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán számára a pénz a siker egyik velejárója, ami arra való, hogy biztosítsa kényelmét. Megrögzötten bízik szerencséjében, szívesen kockáztat, tesz fel mindent egy lapra. Vonzódik a veszélyes, izgalmat ígérő helyzetekhez. Ha túl nagy a kockázat, mérd fel, milyen következményekkel jár, ha Fortuna mégsem szegődik melléd.

Kedves Szűz! Átlagos nap elé nézel, hacsak nem fűszerezed egy kis izgalommal. Vállalj el valamit, amiben kockázatot látsz! Szükséged van rá, hogy olyasmit tegyél, ami nem csak eredményes lehet. A kétesélyes dolgok felkorbácsolják érdeklődésedet és bizonyítási vágyadat. Szeretsz a győztes oldalon lenni, és megteszel mindent ennek eléréséért.

Kedves Mérleg! Kedvesed próbálja leplezni, hogy súlyos problémák, gondok gyötrik, te azonban azonnal észreveszed, átlátsz a szitán. Igyekezzetek mielőbb megoldást találni, és ha másképp nem megy, ne szégyelljétek kikérni szakemberek véleményét. Tulajdonképpen az bosszant fel, hogy nem érted, ennyi idő után partnered miért titkolózik előtted.

Kedves Skorpió! Lehetetlent kívánsz valakitől: hogy épp olyan érettséggel és tudással birkózzon meg az élettel, mint te, aki higgadtan és indulatok nélkül tudsz felülemelkedni a problémákon. Ne vedd el a kedvét a munkától, és ne tipord a sárba önbecsülését sem. Ha jobban felméred a helyzetet, láthatod: a körülményekhez képest mindent megtett.

Kedves Nyilas! Új erővel látsz munkához – ez különösen vonatkozik a szabadságról visszatért Nyilasokra. Az optimizmus egész nap elkísér. Pozitív hozzáállásodban mindenben a jót látod, és semmiféle kedvezőtlen apróság nem szegi kedved. Elgondolkoztat, mennyire hangulatember vagy, és ítéleteidben milyen mértékben vagy kiszolgáltatva érzelmeidnek.

Kedves Bak! Egy kiárusításnál igenis ott a helyed. Kedvezően vásárolhatsz, juthatsz hozzá elárverezett tárgyakhoz. Szerencse mosolyog rád a licitálásnál, mert észnél leszel a kellő pillanatokban. Tippjeidet ne add jóságosan tovább, mert még mások ellopják tőled, és neked újakat kell kitalálnod. Felesleges agymunka lenne. Inkább vigyázz rájuk!

Kedves Vízöntő! Szorongva tartasz munkahelyed felé. Nem tudod, mi vár rád. Most ne nyugtalankodj, a világon semmi rossz nem történik! Mindenki mézes-mázos, és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Frissebb szelek fodrozzák már a zavaros vizeket. Ki gondol már a múltra? Mindenki a jelennel van már elfoglalva. Neked is ezt kellene végre tenned.

Kedves Halak! A nyári szabadság után szinte mindenki a jobbik énjét mutatja, ki van cserélődve. Még a munkában is más minden… Úgy mennek a dolgok, mint a karikacsapás. Régóta vajúdó tervek valósulnak meg szinte egyik pillanatról a másikra. Nem akarsz hinni a szemednek, csak kapkodod a fejed. Nem lehetnének ilyen kellemes napok máskor is?

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.