Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Augusztus 18.

Központ augusztus 17, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 18.

 

Kos: Párkapcsolatos szombat: a mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy egy kicsit a szerelmeddel foglalkozz. Ma mindketten szívesen beszélgettek a jövőről, a terveitekről, a vágyaitokról. Érdemes odafigyelned arra, hogy mit mond a szerelmed, mert a lényeg a sorok között lesz elrejtve. A párod ma álmodozóbb, mint szokott, ne rángasd le a földre, inkább repülj vele te is!

Bika: Miért jó az iskola? Miért szeretjük a tanulást? – Erről a témáról kellene elbeszélgetned egy kicsit a gyerekeiddel. ők még a vakáció lázában égnek, te pedig már lassan elkezded a felkészülést a tanévre. Persze nem kell elkeserítened őket, de játékosan, szórakoztató formában ma megkezdheted az iskolára hangolni őket!

Ikrek: A zene az kell! Az Ikrek ma fogékonyak a zenére, a hangokra, a szavakra. Ugyanilyen fogékony vagy a művészetekre és mindenre, ami elvont. Pénteken szellemi kihívásokra van szükséged ahhoz, ezért jól érzed magad minden kiállításon, színházban, vagy moziban. Ma legalább arra szánj időt, hogy egy jó filmet megnézz valahol!

Rák: Feketén-fehéren gondolkodsz ma. Ma csak a két végleted látod: valami vagy tökéletes, vagy ócska, vagy szereted, vagy gyűlölöd. Válaszból is csak kétfélét ismersz: igen és nem. Az embereket is kétfelé osztod: aki nem a céljaidat támogatja, az ellenség. Egy kicsit árnyaltabb megkülönböztetés jót tenne mindenkinek, főleg a környezetedben élő többi Ráknak, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te.

Oroszlán: Érdemes lenne szombaton az intuíciódra alapoznod a döntéseidet. Ma bátran hallgathatsz a belső hangodra! Bármit is kell tenned, azt alapozhatod az ösztöneidre. Ha nem vagy benne biztos, hogy jól hallod a belső hangodat elárulok egy trükköt: figyeld a gyomrodat! Ott kellemetlen érzést érzel, ha rossz döntést készülsz meghozni, és ellazultságot, ha minden a jó irányban megy.

Szűz: Elgondolkozol azon, hogy van-e még tanulnivalód az életben. Persze, hogy van. Rengeteg. És nem is csak elvont értelemben, a nagy általánosságok szintjén, hanem konkrétan is. Ma ismét felmerül benned, hogy vissza kéne ülnöd az iskolapadba. Mostanában többször megfordult a fejedben ez, és talán ideje lenne hallgatnod erre a sugallatra.

Mérleg: Ma autóval érkezik a Mérlegek boldogsága. Ha máskor rosszul vezetsz, ma akkor is te vagy az utak királynője (fiúk kedvéért: királya). Ma élvezetedet leled a vezetésben, az utazásban, és nem görcsölsz be a nehéz forgalmi szituációkban sem. Pénteken érdemes letudnod mindenféle autóvezetéshez kapcsolatos vizsgát, szervizelést és hasonló ügyeket.

Skorpió: Ma keresd meg a középpontodat, azt a helyet, ahol a leginkább önmagad vagy. A szíved közepében van ez a hely, ahova ma érdemes eljutnod a gondolataiddal. Ha megtalálod a középpontodat, és onnan reagálsz a világ eseményeire, akkor az égvilágon semmi sem tud kihozni a sodrodból. Sőt! Olyan nyugalmat árasztasz majd magadból, amely hatással lesz mindenkire a környezetedben.

Nyilas: A családod arra vár, hogy végre legyen egy kis időd rájuk! Lehet, hogy nem mondják, de abban bíznak, hogy a hétvégén végre sok időtök lesz egymásra, és végre beszélgethetnek veled. Mi lenne, ha megelőlegeznéd ezt a programot, és már ma este rájuk szánnál egy kis időt? Mindegy, mi a téma, a lényeg, hogy te figyelmesen hallgasd meg őket, és ne akarj okos tanácsokat adni nekik!

Bak: Ismét az egészséged kerül a középpontba: már megint szipogsz, hőemelkedésed van, esetleg valamilyen gyomorprobléma kerülget? Az is lehet, hogy úgy érzed, idén nyáron már többször volt hasonló a helyzet. Ideje lenne egy kicsit jobban odafigyelni az egészségedre, és megszeretned a testedet. Pénteken este a bulizás helyett válaszd a pihenést!

Vízöntő: A munkahét pozitív mérleggel zárul a Vízöntők számára. Kapsz (kaptál) főnöki dicséretet, és plusz pénzt is. Igaz, ez utóbbi nem feltétlenül köthető a munkádhoz, de ezt ne bánd. A lényeg, hogy a dicséret és a váratlan pénzek segítenek abban, hogy megelőzd a kiégésedet. A péntek jó alkalom arra, hogy elűzd a fásultságodat, és lendületre cseréld a világfájdalmadat!

Halak: Ma megvalósíthatod egy régi álmodat. Olyasmit sikerül most könnyedén elérned, amiért régebben elég sokat dolgoztál, mégsem valósult meg. Ma pedig ezüsttálcán kínálja számodra az élet. Igaz, így talán már nem is jelent akkora értéket. Nem baj, ha így érzed, de azért fogadd el ezt az ajándékot, hogy azután még több sikert könyvelhess el.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 322

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.