Központ
2018. január 16. kedd, Gusztáv
Currently
Currently
Currently

Napi horoszkóp – Augusztus 2.

Központ augusztus 2, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Lehet, hogy a véletlen összehoz valakivel, akinek az ismeretsége jól jöhet a hivatásodban. Előnyös szerződét, új állást kínálhat fel. Ezért sem árt kimozdulni a négy fal közül. A dolgok gyakran akkor oldódnak meg, amikor nem gondolunk rá. Amúgy is életelemed a mozgás. Tán nem lesz hiába.

Kedves Bika! Meghitt családi körben telik-múlik a nap. Ma nem(csak) gyerekes kérdésekre várnak választ tőled, hanem az élet nagy kérdéseivel ostromolnak szakadatlan. Annyi mindent mondanál, hogy nem is tudod, miként vágj bele. Pedig képzeletben már annyiszor lepergetted ezt a képzeletbeli filmet.

Kedves Ikrek! Még mindig nem értek véget a viharos napok. Mára is jut valami: a csillagok egészségügyi problémát jeleznek, amely, ha nem is komoly, azért mégis komolyan kell venni, nehogy később keserűen bánd meg könnyelműségedet. A rendszeres testedzést, mozgást most egy napig pihentetni kellene.

Kedves Rák! Ahhoz képest, hogy hétvége van, nem érzed túlzottan felszabadultnak magad. Igaz, sohasem szeretted annyira a vasárnapot, mert utána csakhamar következik a hétfő, ami pedig csaknem mindenki számára utálatos nap. Lazíts egy csöppet, és próbálj meg csak a jelennek, kizárólag a percnek élni!

Kedves Oroszlán! Harmonikusan élő Oroszlán már a nyárra gondol. Csak gondolatban foglalkoztat az utazás lehetősége, így távolabbi tájakon kalandozol, mint ahová a valóságban eljuthatsz. Legalábbis jelen anyagi helyzetedben. Ha elég erős a vágy benned, céllá válhat, amit mindenképpen el kell érned.

Kedves Szűz! Partnered a megkérdezésed nélkül döntött egy fontos kérdésben, és ez ma kiderül. Az ilyen szarvashibákat nehezen tudod megbocsátani, így felkészülhetsz egy kiadós veszekedésre. Mivel ez az utóbbi időben már nem az első alkalom, jobb volna megbeszélnetek, érdemes-e továbbfolytatni.

Kedves Mérleg! Szerencsés csillagzat alatt születtél, mondogatják irigyeid. Ha jobban belegondolsz, valóban nem lehet okod panaszra. Persze vannak nálad gazdagabbak, szebbek, okosabbak, de mindenkinek meg vannak a problémái. Most örömteli napjaid vannak. Ez elsősorban a párkapcsolatra vonatkozik.

Kedves Skorpió! Engedned kell, nem ragaszkodhatsz tovább rögeszmédhez. Már régóta tudod, hogy nincs igazad, hogy csalhatatlan ítélőképességed cserbenhagyott, mégis kötötted az ebet a karóhoz, és nem láttad be, hogy fel kell adnod álláspontodat. Most még presztízsveszteség nélkül visszavonulhatsz.

Kedves Nyilas! Ne szégyelld, ne titkold, ismét rád tört a csinálhatnék, nem tudsz meglenni munka nélkül. Ez nem is baj, hiszen akad otthon tennivaló. Vond be párodat is, egyikőtök sem gondolná, hogy milyen jól el tudtok együtt szórakozni. „Menet közben” süssetek ki valamilyen jó programot estére.

Kedves Bak! Rádöbbenhetsz, hogy nem ártana ismereteid felfrissítése. Egyelőre azonban ne munkára használd a vasárnapot, hanem vigasságra. Minél többen lesztek egy kiránduláson, minél többen fogtok körülülni egy asztalt, annál vidámabb napra számíthatsz. Nem fog idegesíteni a nyüzsgés. Ellenkezőleg.

Kedves Vízöntő! Soha rosszabb vasárnapot! Bár otthonodban van mit tenni, örömmel veszel részt benne. Elégedettséggel tölt el, hogy minden ragyog körülötted. Az este a békés lustálkodásé – nem elhanyagolható érzelmi örömökkel. Megérdemelsz egy jó italt és egy könyv által nyújtott izgalmas élményt.

Kedves Halak! Reggeltől estig fáradhatatlanul szorgoskodsz, lélegzetvételnyi szünetet is alig engedélyezel magadnak. Ne feledd azonban, hogy a vasárnap pihenőnap. Vagy esetleg úgy gondolod, hogy ma elvégezvén egész heti teendőidet, a többi napokon kedvedre pihenhetsz? Nem is olyan rossz az ötlet…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 328

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.