Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Augusztus 20.

Központ augusztus 20, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 20.

 

Kos: Soha jobbkor nem jöhetett volna ez az ünnepnap. Így legalább módodban áll kifújni magad és elterelni gondolataidat a bajokról. Sokat ígérő egy most kezdődő szerelem, de számíts rá, hogy az együttlétet megzavarhatják. Vagy a család nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, vagy előző partnered gondoskodik ez kellemetlen meglepetésről.

Bika: A főzés, a tálalás, a terítés szépsége lenyűgöz. Csaknem bosszús vagy, amikor a vendégsereg lelketlenül, durva barbár módjára felfalja ezt a költeményt. Jó, jó, biztosan ízlett a főztöd, de hová lett egy szempillantás alatt? Sokáig készítetted, és most tíz perc alatt befalták mind egy szálig. Nem aránytalan ez egy kicsit?

Ikrek: Ez az egynapos ünnep kitűnő alkalom a felfrissülésre azoknak, akik már régen visszatértek a nyaralásból, és azoknak is, akiknek még nem volt rá lehetőségük. A diákok számára vészesen közeleg az iskolaév kezdete. Lassanként tehát tovatűnik a nyár. Az Ikrek alkotóereje mélyponton van, ezért most semmibe sem érdemes belekezdeni.

Rák: Könnyednek érzed magad, valóban felszabadultnak. Nem tudod, hogy az ünnep teszi-e vagy a kedved hozta így. Mindenesetre nem érdemes tűnődni az okon, a fontos, hogy jól érzed magad. Jókedved, amit ma mindenkivel meg akarsz osztani, mindenkit részeltetni akarsz nagy örömödből, aminek értékét csak növeli a szemedben, hogy oktalan.

Oroszlán: Ha nem veszed ki részed az ünnepi eseményekből, igyekezz lekötni magad, kíméld meg családtagjaidat állandó morgásodtól. Az augusztus 3. és 12. között született Oroszlánt kisebb lelki megrázkódtatás érheti, míg az egy-két héttel idősebb társait inkább szervezetük figyelmezteti: kicsit jobban kellene vigyázniuk egészségükre.

Szűz: A szabadságukat töltők alaposan kipihenték éves fáradalmaikat, mi több, vágynak vissza a hétköznapokba. Azok, akik már korábban mentek szabadságra, csak álmodozhatnak erről. Ha ezt az ünnepnapot sikerült egy csendes helyen tölteni, már olyan, mint egy rövidke kikapcsolódás. Az utolsó pihenési lehetőség az iskolakezdés előtt!

Mérleg: Az ünnep összehozhat barátaiddal, akiket alaposan elhanyagoltál az utóbbi hetekben. Valószínűleg elképesztő javaslatod támad, legalábbis a közös programot illetően. Rettenetesen régen voltál már a Vidám Parkban, és úgy érzed, hogy jó kedvedhez ez a legmegfelelőbb helyszín. Valóban remekül fogtok szórakozni, nem ér csalódás.

Skorpió: Neked is szerencsét kell próbálnod a kötvények és részvények piacán! Olyan hírhez jutsz, ami könnyen pénzre váltható, vagyis ha megjátszod a tőzsdén, tekintélyes summát tehetsz zsebre. Mivel kezdő vagy e „szakmában”, ne restellj segítséget kérni. Ha már birtokában vagy az alapvető tudnivalóknak, mehetsz a saját fejed után.

Nyilas: Kiemelkedő nemzeti ünnepünkön rád is rád fér egy kis lazítás. Menj a szabadba, élvezd ki a nyár – már nem sokáig tartó – melegét! Nyilas vállalkozók ma olyan információhoz juthatnak, aminek segítségével sokat lendíthetnek anyagi helyzetükön. Nyilas anyák ma nevelési kérdésben összezördülhetnek gyerekükkel, és/vagy párjukkal.

Bak: Csillagos nap vár rád ma! Nagy terveid végre a megvalósuláshoz közelednek. Hamarosan elindíthatod új vállalkozásodat, elkezdheted a költözést, lakásfelújítást, vagy vásárlást. Az esti tűzijátékkal a te kedved, hangulatod is kirobbanóvá válik. Valóban emlékezetes lesz ez a mai nap. Remélhetőleg nem töltöd magányosan, egyedül.

Vízöntő: Hiába van ma ünnepnap, érzed, hogy képtelen lennél részt venni az ilyenkor szokásos rendezvényeken. Családodat elűzöd, elmarod magad mellől – szeretnél végre egyedül maradni. Estére világutálatod valamelyest enyhül, és szinte derűsen hallgatod az élménybeszámolókat. A tűzijátékon valószínűleg már társaságban veszel részt.

Halak: Amennyiben nem mentettél haza jó előre valamilyen munkát, úgy ma végre sziesztának nézel elébe. Ez annyira feldob, hogy elhatározod, egyetlen szalmaszálat sem teszel keresztbe. Azt biztos nem… De okosan teszed, ha még elcsípsz valamit az utolsó nyári napok melegéből, csillogásából, jókedvéből. Ugyanis már nem tart sokáig sajnos.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 454

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.