Központ
2018. július 17. kedd, Endre, Elek

Napi horoszkóp – Augusztus 22.

Központ augusztus 22, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 22.

 

Kos: Készülj fel, hogy munkatársaid, üzletfeleid nem játszanak tiszta lappal. Naivitásodat felhasználhatják fondorlatos tervükhöz. Emiatt otthon is szóváltásod lehet. Hozzátartozóid jól ismernek, és nem alaptalanul aggódnak érted. Épp elég anyagi kárt okoztál már saját magadnak, és nekik is azzal, hogy gyanútlanul belesétáltál a kelepcébe.

Bika: Ideje a számvetésnek, az év derekán: lajstromba veszed, mit végeztél eddig, és mit kell még mindenképpen elvégezned. Tárgyilagosan látod a hibákat, elmaradásokat, és nem értékeled túl az elért eredményeket. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. eddel is ez a téma: mi vár rátok, hogyan tovább.

Ikrek: Csak akkor bonyolódj vitába, ha úgy érzed, hogy kötélből vannak az idegeid. Annyira komolyan veszed a dolgokat, hogy könnyen tönkreteheti hangulatodat. Próbálj inkább a zavarosban evezni, és ha csak lehet, hagyd rá a másikra, ha valami miatt kötekedik. Nagy szolgálatot teszel ezzel nemcsak magadnak, hanem esetleges vitapartnerednek is.

Rák: Végre kicsit összeszedted magad. Csak így tovább! Nézz hát szembe a tényekkel és dönts: Ámbár várhatsz is keveset, igaz, a halogatás nem a legbiztosabb út a kedvező fordulatok megtételéhez. Valószínűleg jó úton jársz, mérlegeléseid hasznosak, és ha most nem érsz is el rövidtávon sikereket, hosszabb távon még megtérülhet a megfontolás.

Oroszlán: Pezseg az élet körülötted, gördülékenyen mennek a dolgaid. Újra mindenkit a helyén találsz, felvillanyoz, hogy környezeted is energikusan lát munkához, mintha csak mindenki Oroszlán volna. Használd ki ezt az időt, mert tapasztalni fogod, hogy hamar elpárolog a most még kipihent kollégák, üzleti partnerek meglepően nagy munkakedve.

Szűz: Mostanában sokat dolgoztál, és keveset szórakoztál. Nem szabad elhanyagolnod az élet e területét sem. Hiába érzed úgy, hogy neked nincs szükséged rá, ha partnered igényli. Nem igazán vagy jó passzban, így estére egy semleges hely ajánlott. Vegyél mozijegyet: Ezzel társad kedvében járhatsz, te meg legfeljebb alszol egyet a film alatt.

Mérleg: Azt hitted, hogy ma jut időd mindenre, hogy csendes, nyugodt nap vár rád. Talán mégsem? Már kora reggel kezdetét veszi a zaklatott munkatempó. Főnököd minden apró-cseprő dologért ugráltat, ráadásul közben számtalan telefonhívás érkezik, és mindegyikkel akad tennivaló bőven. Mire nagyjából végzel az ügyekkel, véget is ér a munkaidő.

Skorpió: Elillant hát a remény, hogy valaha is valóra válnak álmaid. Bizony nem könnyű ilyenkor őszintének lenni, és bevallani, hogy azért te is ludas vagy egy kicsit a dologban. Persze elsősorban nem ügyetlenségeden, vagy hozzá nem értéseden bukott el az ügy, hanem mások „áldásos” tevékenysége folytán. Nem gond, még nincs veszve minden.

Nyilas: Nyilas főnök ma könnyen kijöhet a sodrából, mert munkatársai nem jól végeztek el egy feladatot. Helyzeted ezekben a napokban meglehetősen kényes: alattomos pletykák kereszttüzébe kerülhetsz, és valaki keményen fúr. Ezért nagyon ügyelj arra, hogy mostani kritikádat milyen stílusban tálalod. A beosztottakra viszont kellemes nap vár.

Bak: Pénzügyi gondok emésztenek. Ezen ne is csodálkozz: A napokban keményen költekeztél, de azért be fogod hozni a kiesést. Lehet, hogy nem ismersz fel azonnal egy lehetőséget. Pedig kínálkozik, és ráadásul kecsegtető is. Némi gondolkodás után azonban rá fogsz jönni, miként származik hasznod az ajánlatból. Kéretheted is magad egy keveset.

Vízöntő: Ember tervez, Isten végez. Az okos ember annyit próbál egy nap során elvégezni, amennyit el lehet. Te azonban mindig túllősz a célon, többet akarsz, mint amennyi 24 órába belefér. Így örökké kapkodsz, hajtod magad, ámbár jól tudod, siralmas vége lesz ennek. Még akkor is, ha egyelőre nyoma sincs annak, hogy egészségeddel baj volna.

Halak: Indulj ezer méteren: Úszd át a La Manche csatornát, vágj neki a Csendes-óceánnak: Nyerni fogsz. Ma senki nem veheti el tőled a győzelmet. Kirobbanó formában vagy. Ha nem élsz vele, ha nem használod ki, csodálatos élménytől fosztod meg magad, és lehet, hogy másokat is. Nem vágysz babérokra? Nem is az a fontos, csak az, hogy győzni tudsz…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 240

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.