Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Augusztus 26.

Központ augusztus 26, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 26.

 

Kos: Semmin sem kell törni a fejed, minden magától megoldódik. Normális körülmények között ez idegesítene, mert szereted irányítani a dolgokat és a környezetedet. Ma hagyd, hogy a dolgok és szeretteid irányítsanak, és a hozzájuk való alkalmazkodás most nem lesz elviselhetetlen. Élvezd, hogy gondoskodnak rólad. Most erre van szükséged.

Bika: Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed -, és azonnal meg is valósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek. Vagy tán csak nézők? Egyszóval: egyedül nem megy. De nem vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogyan ők akarják. Meg aztán a jó tanácsok sem jönnek rosszul.

Ikrek: Figyelem! Az Ikrekben ugrásszerűen nő a szerelemre való hajlandóság. Nem mintha ez veszélyes volna rájuk nézve, de azért semmiképpen sem árt, ha nem éri őket felkészületlenül az az érzés, amely még így is letaglózó erejű lesz. Védekezésnek nincs értelme, úgyis teljesen hatástalan lenne. Hagyd hát, hogy sodorjon magával az ár.

Rák: Ma kissé bágyadtabb vagy, mint szoktál, de nem baj. Jó alkalom a tegnapi beszélgetések értelmezésére. Hangulatod álmodozó, talán ábrándokat is kergetsz. Elhatározod, hogy kézbe veszed jövődet. Nem bízol semmit a véletlenre! Ez persze nagyon szép döntés, de egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon be tudod tartani a fogadalmadat.

Oroszlán: Lassanként már te sem igazodsz el saját érzelmeiden. Nem tudod eldönteni, hogy szívedre vagy eszedre hallgass-e. Az Oroszlán minduntalan belesétál saját csapdájába, és tehetetlenül vergődik ahelyett, hogy megpróbálna ügyesen kimászni belőle. Ne bízd hát a döntést az időre, mert könnyen előfordulhat, hogy elégedetlen leszel.

Szűz: Reggel még csendesen, hét végi hangulatban indul a nap, délre azonban úgy felpörög, hogy az események egymásutánja összezavar. Szerencsés fordulat következtében estére ismét elcsitulnak a kedélyek, így pihenéssel, olvasással, tévézéssel töltheted el a nap utolsó óráit. Egy biztos, rendkívül fáradtnak és zaklatottnak érzed magad.

Mérleg: Ha azt hiszed, hogy füllentéssel letudhatod az ügyet, tévedsz. A probléma attól még megmarad, hogy nem beszélünk róla, és szőnyeg alá söpörjük. Mivel ebben az esetben már levizsgáztál, próbáld egy másik ügy kapcsán bizonyítani képességedet. Nem hogy dicséretet ne várj, de örülhetsz, ha nem iszod meg a levét „nemtörődömségednek”.

Skorpió: Tartozol annyival Neki, hogy gondolkodás nélkül feláldozod szabadidődet. Nagyon rá van szorulva a segítségedre, és ha nem lennél, biztosan egyedül maradna problémáival. Amilyen törékeny idegzetű, még valami bolondságot csinál! Ne nézd az órádat, szenteld Neki a teljes napot, ezzel tán kibillentheted a kellemetlen helyzetből.

Nyilas: Őszinteségedre ma nagy szükség lehet. Párod rájöhet olyan dolgokra, melyekről nem beszéltél, melyeket szerettél volna elhallgatni. Védekezésül választhatod a hallgatást vagy a tagadást, esetleg a támadás taktikáját. Te is érzed azonban, hogy jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és megnyugtatóan lezárni a régen húzódó ügyet.

Bak: Reménykedj, hogy másokat is rávehetsz az indulat nélküli tárgyalásokra. Vonatkozhat ez családtagjaidra, akikkel anyagi, nevelési problémákat kell megbeszélni, barátaidra, akikkel szívesen lépnél üzleti kapcsolatba, de hivatali, szakmabéli kollégáidra is, akikkel érdemes lenne egy kis egyeztetés. Kedvező lenne a tapasztalatcsere.

Vízöntő: Napok óta nem voltál ily nyugodt, kiegyensúlyozott és másokra figyelő. Hamarosan fel is tűnik, hogy famíliádnak ifjabb tagjai milyen lógó orral járnak- kelnek. Nem kell hosszasan kutakodnod, azonnal rájössz a mély bú okára: közeledik az iskolakezdés, lassan elszáll a szünidő, jönnek a kréta szagú, dolgozatírós hétköznapok.

Halak: Elhatározod, hogy ma maximálisan odaadó leszel. Feltétel nélkül, és ráadásul mindenedet feláldozod. Sőt, elsősorban saját magadat. Jutalmad oltári nagy öröm és testi-lelki megnyugvás lesz, továbbá hihetetlen megelégedettség tölt el. Főleg azért, hogy mindezt megoszthatod azzal, akit a legjobban szeretsz… Áldásos nap ez a mai.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 329

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.