Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Augusztus 29.

Központ augusztus 29, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 29.

 

Kos: Hálás lehetsz a csillagoknak: ma nem fukarkodnak kegyeikkel. Kedvező hatásuk elsősorban a hivatásodat érinti – elismerésre, dicséretre számíthatsz. Cserébe viszont több kitartást, higgadtabb magatartást várnak majd tőled. Ne ígérj meg semmit, amiről már eleve tudod, hogy úgysem vagy képes teljesíteni.

Bika: Ne hagyd, hogy elképzeléseidtől bármi eltérítsen. Állandóan félbe kell szakítanod azt, amin dolgozol. Hol a telefon csörög, hol valaki beszélni akar veled. Mész, telefonálsz, majd ott folytatod, ahol abbahagytad. Otthon sem engedsz. Nem vagy erőszakos, csak azt akarod véghezvinni, amiben megállapodtatok.

Ikrek: Olyan emberrel kerülsz összetűzésbe, aki veszélyesebb, mint amilyennek látszik. Erre későn ébredsz rá, akkor, amikor már csak a helyzeted megrendülését állapíthatod meg. Le kell küzdened idegességedet, mert csak higgadtan vonhatod le az eset tanulságait. Ne felejtsd számba venni önmagad gyenge pontjait!

Rák: Zavaros körülötted most a világ. Ami igaz, az igaz, te sem a nyugalom megtestesítője vagy. Ne kapkodj, légy sokkal megfontoltabb! Menekülj bele a munkába, még ha nincs is igazán kedved hozzá. Az idő is gyorsabban telik, és jobban esik majd a pihenés. Ma kifejezetten érzékenyen reagálsz minden apróságra.

Oroszlán: Senki sem lehet olyan körültekintő, hogy számoljon az előre nem látható eseményekkel. Az Oroszlán mindig gyorsan kivágja magát a váratlan helyzetekből, és ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ma is kamatoztathatod szellemi energiáidat, magabiztosságot átsegít a pillanatnyi zavarokon.

Szűz: Elhatározod, hogy szabadidődet hasznosan fogod tölteni. Például tanulással. Legyen nyelvtanulás vagy egy számítógépes program elsajátítása – nyitott vagy mindenre. Mivel saját elhatározásból és nem kényszerből vállalod a nebuló szerepét, könnyebben tanulsz, és rádöbbensz: jó lenne újból iskolás lenni.

Mérleg: Legalább olyan szépen megtervezted ezt a napot, amilyen gondosan keresztülhúzzák számításaidat. Szinte semmit sem tudsz kivitelezni abból, ami a tervek között szerepelt. Idegesítő apróságokkal zaklatnak, és értelmetlen feladatokkal bíznak meg. Estére teljesen kiborulsz attól, hogy így kitoltak veled.

Skorpió: Ami tegnap még elérhetetlen messzeségben volt, ami oly távolinak tűnt, ma itt van szinte karnyújtásnyi távolságban, készen arra, hogy a tiéd legyen. Ne habozz, azonnal kaparintsd meg a felkínált lehetőséget, vedd birtokba mielőbb. A szerencse tünékeny, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan illan is el.

Nyilas: Könnyen meglehet, hogy a napod teljesen másképp alakul, mint ahogy elképzelted, vagy ahogy reggel eltervezted. Csendes, kicsit unalmas napra számítottál, ezzel szemben sok szál, esemény fut össze a kezedben. Ennek megfelelően ismerősök, barátok adják egymásnak a kilincset, különböző programokra hívnak.

Bak: Ne alacsonyodj le egy fülemüle-per szintjéig! Ha elmérgesedni látszik a helyzet, bízd ügyvédedre a megoldást. Hosszú perlekedéssel többet veszítesz, mint amit nyersz, és még idegesítenéd is magad. Kudarcok, csalódások, kellemetlenségek érnek, ha nem vágod el azonnal a vitát. Más életébe ne avatkozz bele!

Vízöntő: Bekövetkezett, amitől féltél. Számítottál rá, hogy kitör a botrány, mégis készületlenül ér. Képtelen vagy mit kezdeni a logikátlan „érvekkel”. Az igazságtalanság annyira megsért, hogy csaknem meggondolatlan lépésre szánod magad. De józan eszed győz, az indulatviharból nem marad más, mint némi fejfájás.

Halak: Mi történt veled? Kutyafuttában búcsúzol kedvesedtől, és máris fejvesztetten menekülsz munkahelyedre. Hajt a vágy, hogy még azon melegében ismertesd forradalmian új javaslatodat, amelyet életbe vágóan fontosnak ítélsz sorsod további alakulása szempontjából. Holnap talán már késő. Lehet, hogy már ma is?

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 394

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.