horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 3.

Napi horoszkóp – Augusztus 3.

 

Kos: Hivatásodban, vagy vállalkozásodban most kínálkozik kedvező alkalom a magasabb pozíció megszerzésére. Fennáll az eshetősége annak is, hogy kihagyod ezt a ritka lehetőséget, mert félsz a kockázattól… vagy lebeszélnek róla, és hagyod magad eltántorítani. Később azonban ezt többszörösen megbánhatod.

Bika: Ilyen még sohasem esett meg veled: tízperc alatt benáthásodsz, csorog az orrod, a lázad is felszökik. A legragyogóbb időben! Minduntalan fekete macskák keresztezik utadat. Forró tea sok-sok citrommal, puha pihe ágy – erre van most szükséged. A hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy regenerálódj.

Ikrek: Általában hidegen hagy a babona, akárcsak a többi, értelmen túli dolog, és igencsak nevetségesnek tartod mások „fekete macskás” történeteit. Az igazság az, hogy sokan hisznek benne, és olyankor sokkal óvatosabbak, mint máskor. Nem is volna baj, ha több feketemacska figyelmeztetne az óvatosságra.

Rák: Nem lesz ez olyan szerencsétlen nap, mint ahogyan gondolnád. Légy körültekintőbb, és nem érhet váratlan meglepetés! Alkotóerőd teljében vagy, mintha nem is hét vége lenne. Mások is észreveszik igyekezetedet. Törődj többet családoddal, mert elhanyagoltabbnak érzik magukat. Megérdemlik a figyelmet.

Oroszlán: Nem baj, hogy itt a hétvége, igencsak a végét járod. Már ami a lelkedet illeti. Ha teheted, kerüld a konfliktusokat, mert elfordult tőled a szerencse, és balsikereid nem növelnék amúgy is lecsappant önbizalmadat. Mélyedj el valamiben, ha teheted, egész nap foglalkozz egy dologgal, ami leköt.

Szűz: Lehet, hogy apróságokban megviccel az élet, de ezek inkább mulatságos, semmint bosszantó történések lesznek. Ha mersz játszani, tervezz mára fontosabb dolgokat. Jó esélyed van, hogy életre szóló kapcsolat kezdődik e napon. És ez nemcsak a házasulókra, hanem az egész fiatal Szüzekre is igaz lehet.

Mérleg: Sok jóra ma nem számíthatsz. Úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Bármibe fogj e napon, biztos, hogy csalódás, vagy kudarc ér. Nem szerencsés tehát nagy tervek kivitelezését ma elkezdeni, de a fontos határidős munkák leadását is halaszd el egy nappal. Miért pont a szerelemben várnál sikert?

Skorpió: Legjobban teszed, ha otthon maradsz, és nem teszel olyat, amit később megbánhatsz. Olvass, tévézz, vagy rendezd gondolataidat. Holnap bőven lesz alkalmad arra, hogy a magyarázat után koslass. Ma kár fáradoznod. Egy tapodtat sem juthatsz előre, hiszen még mindig a történtek hatása alatt állsz.

Nyilas: Meglehetősen kedvetlen, levert vagy, pedig nincs rá okod. Valamiféle elégedetlenséget érzel önmagaddal és a körülményekkel szemben. Valószínű ok: idealizmusod, nyugtalan természeted. Túlságosan nagy célokat, megvalósíthatatlan feladatokat állítasz magad elé. Próbálj eddigi sikereidre gondolni.

Bak: Szerencsés napnak nézel elébe, nagyon meg kell becsülnöd. Aki eddig nem hitt a véletlen, vagy vak szerencsében, az is áldozatul eshet. Még a céllövöldét se hagyd ki! Olyan vállalkozások futhatnak révbe, amelyeknek erősen kétes volt a kimenetele. Légy tehát figyelmes, nehogy elmenj valami mellett.

Vízöntő: Ma sajnos nem lesz szerencséd. Munkahelyeden irgalmatlan botrány, otthonodban minősíthetetlen megjegyzések várnak. Szorult helyzetedből egyik ismerősöd telefonja ment ki. A bús éjszaka persze nem vezet sehová, a verőfényes ébredés pedig több lesz, mint borzalmas. Gondold hát meg, hogy teszel.

Halak: Ha hiszel a csodás előjelekben, varázserejű számokban, jövőbe látó kártyákban, akkor bizonyára örülsz a mai napnak is, amikor a sorstól csupa jó dolgot vársz. Sok múlhat a véletlen szeszélyeden. Például a szerencse esélyei mindannyiszor megnövekedtek, valahányszor fekete macska haladt át előtted.

forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.