horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 31.

Napi horoszkóp – Augusztus 31.

 

Kos: Merd használni eszedet és bátorságodat! Ezen a napon érdemes mindent feltenni egy lóra, mert bejöhet. Önbizalmad megingathatatlan, kedélyed harsogóan jó, ötleteid ragyogóak, és kész a megvalósításukra. Most attól sem riadsz vissza, hogy kockáztass. A lehető legkedvezőbb időszak az új vállalkozások beindítására, a megmérettetésre.

Bika: Számos kecsegtető ajánlattal keresnek meg, egyszerre annyival, hogy azonnal nem is látod tisztán mindegyik színét-visszáját. Kérj gondolkodási időt, és alaposan tanulmányozd át az ajánlatokat. Vigyázz, van köztük kakukktojás! Lépre csalni nem akarnak, de vajon tudnak-e fizetni, ha arra kerül a sor? E szempontból is mérlegelni kell!

Ikrek: Nehezen bírod az utolsó munkanapot, pedig igazán nem panaszkodhatsz arra, hogy rosszul mennek a dolgok. Szabadjára engeded képzeletedet, mely elszórakoztat. Ha nem lennél ilyen révült állapotban, valószínűleg észre vennéd, hogy árgus szemek figyelnek. A figyelem nem túl barátságos, de nem annyira veszélyes, hogy aggódnod kellene.

Rák: Nem tudod, mit szeretnél, mire vágysz. Nehezen körvonalazható tervek tartanak fogva, néha nem látod a közvetlen kapaszkodókat sem. Ne add át magad a pillanatnyilag eluralkodó hangulatoknak, de vállald fel bátran belső gyengeségeidet! Gyengédséget, melegséget kaphatsz cserébe. Gyámoltalanságod ilyen ösztönöket vált ki környezetedből.

Oroszlán: Amikor sötétebben látsz, vagy csapás ér, hajlamos vagy arra, hogy káros szenvedélyekbe fojtsd bánatodat. Aztán rájössz, hogy az önpusztító élet újabb kudarcokat hoz. Nem érdemes elhagynod magad, inkább viseld a megpróbáltatásokat királyi méltósággal. Főleg akkor, ha saját magad hibáztatod abban, hogy ágrólszakadtnak érzed magad.

Szűz: Ez a tettek napja. Minden elképzelésedet megpróbálod azonnal kivitelezni, mert képtelen vagy a „rajzasztalon” látni azt, ami a gyakorlatban teljesen logikus. Lehet, hogy így feleslegesen dolgozol, hiszen ezek még csak variációk, és kár belekezdeni a kidolgozásba a végleges forma kiválasztása előtt. De ha ez így könnyebb, hát legyen!

Mérleg: Bár szívesen vennél részt egy baráti összejövetelen, nem teheted, mert egész hét végére betábláztad az idődet. Annyi munka szakadt egyszerre a nyakadba, hogy ha négy kezed és két fejed volna, az is kevés lenne. Ha végzel mindennel, és ráadásul határidő előtt és kifogástalan minőségben, jogosan vársz el némi dicséretet, jutalmat.

Skorpió: Bűvészmutatványnak beillő csalafintasággal akarnak most is átverni. Ha nem vigyázol, megint csapdába kerülsz, és ki tudja, onnan hogyan kerülsz elő. Figyeld tehát minden mozdulatukat, mert sohasem tudni, mikor csalnak. Szörnyen magabiztosak, így fel sem tételezik, hogy rájössz a trükkre. Ez szintén a te malmodra hajtja a vizet.

Nyilas: Olyan feladatot kapsz, amelynek a teljesítéséhez minden képességedre, és energiádra szükséged lesz. De a kihívás magabiztossá tesz, ráadásul szárnyakat ad. Szerelmi téren is kihívások várnak, elsősorban ha független Nyilas vagy. Új ismerősöddel légy őszinte és nyílt, mert felvágásoddal pillanatok alatt mindent romba dönthetsz.

Bak: Most hagyd, hogy rád bízzanak egy titkot, és ne is add tovább! Sokkal ravaszabb az illető annál, mint ahogyan azt gondolnád. Talán éppen a postásszerepet szánja neked, hogy juttasd el a hírt az érintetthez – vagy, mert ő maga nem meri közölni, vagy, mert a kellemetlen reagálástól fél. Maradjon meg hát az a „titok” igazi titoknak!

Vízöntő: Minden jel arra utal, hogy az idő csakis a te malmodra hajtja a vizet. Nemcsak, hogy kiállnak melletted, hanem említésre méltó javadalmazásban is részesítenek ma – megoldva ezzel kétes anyagi helyzetedet. Lehet, hogy mégsem akarsz most állást változtatni? Azért ne add fel ilyen könnyen – és főként ennyire olcsón – a játszmát!

Halak: Nyűgös vagy ma. Minden okod meg van rá, hisz elakadsz a munkában. És úgy látszik, nem csak egy pillanatra. Kétségbeesetten keresed a mentségeket: nem engednek kibontakozni, víz alá nyomnak… Valóban ennyire függsz másoktól? A körülményektől? Mintha magadról teljesen megfeledkeznél. Nem lehet, hogy túlzásba viszed a szerénységet?

 forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.