Központ
2020. augusztus 09. vasárnap, Emőd

Napi horoszkóp – Augusztus 7.

Központ augusztus 6, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 7.

 

Kos: Elengedés és újrakezdés körforgása a napod. Ma meg kell értened, hogy semmit sem birtokolhatsz örökké, legyen az tulajdonság, kapcsolat vagy érzelem. Amit ma elvesz tőled a sors, azt könnyedén vissza is adja. Ne veszítsd el a hitedet, és tudd, minden veszteség azért van, hogy helyet csináljon egy nagyobb nyereségnek.
 

Bika: A kedd rögtön nehezítéssel indul a Bikáknak: az időérzéked ma egész nap összezavar. Mintha nem tudnád, hogy menyi az idő, folyton az órádat nézegeted, és nem tudod igazán jól beosztani az idődet sem. A legjobb az lenne, ha megértenéd, hogy ma nem siethetsz, és nem kapkodhatsz. Ha viszont ezt a két dolgot nem teszed, akkor mégis mindenre jut időd – ez igazán rejtélyes, ugye? 

Ikrek: Azzal az előérzettel ébredtél, hogy a kedd remek nap lesz, olyan, amikor a szerencse rád ragyog, és rejtélyes módon minden összejön. Ez az előérzeted be is igazolódik: ma egy szerencsés fordulatnak köszönhetően beérik az eddigi munkád gyümölcse. Ha nincs ez a mai fordulat, talán sohasem jön rá a főnököd, hogy milyen nagyszerű munkát végzel nap mint nap!

Rák: Vigyázat, a csillagok elcsenték tőled a realitásérzékedet, és csak valamikor a nap végén adják vissza. Addig ne hozz módosíthatatlan döntéseket, és semmilyen fontos kérdésben ne alkoss véleményt. Ellenkező esetben könnyen zavarhatod össze a dolgokat egy nem megfelelő döntéssel. Nyugalom, holnapra már sokkal tisztábban fogsz látni sok kérdésben, mint ma.

Oroszlán: A második napján meglátod a lehetőséget. Hogy minek a lehetőségét? Természetesen annak, ami az Oroszlánoknak szinte a legfontosabb: az önmegvalósítás lehetőségét. Ma valaki félreáll az utadból, és hagyja, hogy te legyél a befutó. Ne érezd azt, hogy érdemtelenül szakítottad át a célszalagot, mert ezért a győzelemért megdolgoztál!

Szűz: Bármit, csak unalmas rutinmunkát ne kelljen végeznem! – így hangzik a Szüzek keddi kívánsága, és egy kis rafinériával valóra is válthatod ezt a kérést. A rafinériára azért lesz szükséged, mert a főnököd a rutinmunkában hisz ma. Viszont ha ügyesen rakosgatod a feladatokat, akkor alakíthatod úgy a rendszert, hogy mára jusson a feladatok izgalmasabb része.

Mérleg: A párod meggyőződése, hogy ma ki kellene öntened a szívedet neki. Ha megered a nyelved, és beszélsz a legmélyebb, legőszintébb érzéseidről, akkor ő is hasonlóképpen tesz. Hiszen valójában ő szeretne neked tenni egy vallomást, és emiatt akarja, hogy te is beszélj. Ne aggódj, a mai vallomás mérhetetlenül szerelmes, őszinte és megható lesz.

Skorpió: A legszívesebben kitörölnéd a naptáradból a mai napot. Ha szerencsés vagy, szabadsággal töltöd a keddet. Ebben az esetben irány a vízpart! Ha dolgozol ma, akkor játssz a túlélésre! Végezz el annyi munkát, amennyit nagyon muszáj, utána pedig irány a vízpart és a lazítás! Na jó, vízpart helyett a hálószoba is megteszi.

Nyilas: A nyaralás megszervezésére és a nyaralásra is kitűnő a mai nap a Nyilasok számára. Ma jól bánsz a térképekkel, az útvonaltervekkel és a szállodai szobafoglaló rendszerekkel egyaránt. Könnyedén találod meg a legolcsóbb szállásokat és a legolcsóbb programokat. Ráadásul azt is pontosan fel tudod mérni, hogy milyen nyaralóhely jönne be a családodnak.

Bak: Csak semmi bürokrácia, csak semmi aktatologatás! Ma próbáld meg kerülni a papírmunkát, mert ezzel csak felhúzod magadat. Ha hivatalokba kell menned, ott bosszantó sorral, undok ügyintézőkkel és hepciás ügyfelekkel találkozhatsz. A megoldás a mosolygás. Kedden egy mosollyal mindent elintézhetsz, néhány kedves szóval pedig szinte csodákat tehetsz.

Vízöntő: A munkára nem, a kapcsolatépítésre annál inkább alkalmas a kedd. Ma új barátságok és új munkakapcsolatok egyaránt születnek, különösen akkor, ha szeretnél már munkahelyet váltani. A munkanélküli Vízöntőknek is érdemes körülnézniük a baráti körükben: valaki remek munkalehetőséget tud neked, csak meg kell kérdezned, hogy ki tudna segíteni rajtad. 

Halak: Ma sok időt töltesz a szerelmeddel, és azzal, hogy szórakoztasd őt. Unaloműzésnek rengeteg ötletetek van az erotikától, a romantikán keresztül a kevésbé bohó dolgokig. Elmehetnétek vacsorázni négyesben egy barátnőddel és a párjával, de egy szabadtéri színházban vagy egy sportcentrumban is jól éreznétek magatokat.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 303

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.