Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

Napi horoszkóp – December 1.

Központ december 1, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nem lehetsz olyan szegény, hogy ötleteket ne adhatnál. Így lesz ma is. Temérdek változatát gondolod ki a jobb munkahelyi módszereknek. Örömödben és naivitásodban talán észre sem veszed, hogy javaslataidat nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel. Ne akard feltalálni a Kolumbusz tojását.

Kedves Bika! Képtelen vagy függetleníteni magad attól a közegtől, melynek te is részese vagy. A zavaró körülményeket, a tágabb és szűkebb környezetet csak a közgazdászok szerint lehet kikapcsolni, elszigetelni. A valóságban ugyanis egyáltalán nem lehet. Hiába dolgoztál kitartóan, mégis van lemaradás.

Kedves Ikrek! Nehezen elért lendületed megtört, és most újra keservesen kell megküzdened, a legszerényebb eredményekért is. Még szerencse, hogy nem vagy két tűz között, mert otthon, békesség honol, és partnereddel remekül kijössz. Továbbra is nagy gonddal ügyelj arra, hogy jusson idő a pihenésre.

Kedves Rák! Munkanap van, de ma valahogy mégis minden más. Kellemes perceket élhetsz át családod körében. Szeretet, gyengédség vesz körül, és szerencsére te is vissza tudod adni ezt a melegséget. Kis kellemetlenség érhet, ha nem vigyázol. Valakivel ugyanis nem számoltál, aki kellemetlenkedhet.

Kedves Oroszlán! Nyomaszt valami, de nem tudod pontosan az okát. Ilyenkor egy belső hang figyelmeztet, hogy valami nincs rendjén, vagy nem működik tökéletesen. Mindenképpen érdemes nyomára jutni, és nyakon csípni, vagyis pontosan megfogalmazni, ami tudat alatt aggaszt, csak nem mersz vele szembenézni.

Kedves Szűz! Olyan sok a bizonytalansági tényező, hogy nem csak elkeseredett leszel emiatt, hanem kétségbe vonod azokat a dolgokat is, melyek biztosak. A legfontosabb, hogy ne új partnerre vágyj, hiszen ő nem tud segítségedre lenni a kétesélyes kérdésekben. Bármilyen csábító az ajánlat, állj ellen.

Kedves Mérleg! Zárj le minden vitás kérdést, hogy az újévet ne kelljen felszámolatlan ügyek intézésével kezdeni. Ha délután marad néhány lyukas órád, nézz körül a városban. Minden alkalommal elhatározod, hogy nem hagyod az utolsó percre az ajándékvásárlást, és soha nem tartod be. Tégy az idén kivételt!

Kedves Skorpió! A hét első napja egyáltalán nem dob fel. Napi gondjaid közt igazán szükséged lenne egy kis frissülésre, pillanatnyi kikapcsolódásra. A problémák sajnos nem szaladnak el előled. Kitisztult fejjel is érthetőbbek lesznek. Ha lehetőséged van rá, hosszabbítsd meg a hétvégét egy nappal.

Kedves Nyilas! Kedvetlenül kezded a napot, magányosnak érzed magad. Pedig a nap folyamán kiderülhet, hogy ez egyáltalán nincs így, valaki nagyon is figyel rád, és csak valamilyen jelzésre várna. Könnyen lehet, hogy nem veszed észre a másik vonzódását, mint ahogy sok minden mást sem rossz hangulatodban.

Kedves Bak! Sok kiadásodról bebizonyosodik, hogy szerencsés befektetés volt. Egy, akár évek múlva bekövetkező eseménynél alapként tudod majd kezelni azt a tőkét, amelyre ez évben szerencsésen szert tettél. Egy Szűz jegyű üzlettárshoz anyagi érdekeltség fűzhet. Ne engedd el a kezét, tarts ki mellette!

Kedves Vízöntő! Sajgó derekad, használhatatlan izmaid mind-mind arra emlékeztetnek, hogy tegnap talán mégis többet tevékenykedtél, mint szabadott volna. Kollégáid megmosolyognak, óvatosan kerülgetnek, de most nincs erőd ezzel foglalkozni. Soha nem gondoltad volna, hogy ennyire fárasztó az ülés.

Kedves Halak! Egész napod derűs hangulatban telik, bosszúság még véletlenül sem ér. Eszedbe jutnak a közeledő ünnepek, amelyek elé mindig nagy várakozással tekintesz. Hazafelé menet hosszasan időzöl a kirakatok előtt, talán még vásárolsz is. Hiszen nem szeretsz mindent az utolsó napra hagyni.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 424

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.