Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – December 1.

Központ december 1, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 1.

 

Kos: Hivatásodban féktelen iramot diktálsz, és az eredmény nem marad el. Karriered egyre meredekebben ível felfelé, de szinte semmi másra nem jut időd. Magánéleted nincs, családodat elhanyagolod. Ha ezt így folytatod, akkor a párkapcsolatodban hamarosan megszaporodnak a problémák.

Bika: Ez nap – már ami a munkát illeti – az ördögé. Szépen megoldott feladatokat kell a legelejéről kezdeni, és sebtében összecsapni. Mindegy, hogy milyen, csak legyen kész időre… – ez azonban nem a te műfajod. Nem is birkózol meg vele, rengeteg a fenntartásod, becsületes eljárásnak sem tartod.

Ikrek: Lassan megnyugszanak a felbolydult kedélyek, és még arra is marad időd, hogy kedvenc időtöltésedre áldozz egy keveset. Ennek ellenére számolnod kell azzal, hogy a bizonytalan tendenciák végighúzódnak az egész hónapon, tehát fokozott önuralomra lesz szükséged az egyensúly fenntartásához.

Rák: Egészséged ma nem valami kicsattanó. Nem ártana, ha most nem csak legyintenél a tünetekre, hanem tennél is valamit azért, hogy javuljon a helyzet. Nem biztos, hogy szervi bajod van, lehet, hogy csupán életmódod szorul változtatásra. Azért jó volna, ha mindezt megbeszélnéd kezelőorvosoddal.

Oroszlán: Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy felborítsad életedet, különösen nem otthon. Fékezd hát magad még akkor is, ha már döntöttél arról, hogy rendezed magánügyeidet, és elvágod a felesleges vagy terhessé vált szálakat. Erre a január sokkal alkalmasabb lesz. Addig féllábon is kibírod.

Szűz: Gyűlölöd az ilyen napokat. Legszívesebben ágyban maradnál, és átaludnád ezt a napot. Ha módodban áll, bátran tedd ezt! De valószínűbb, hogy kénytelen leszel kibírni ezt a csendes, nyugodt, már-már unalmasnak ígérkező pénteket. Ne számíts váratlan látogatókra sem, úgysem fognak megérkezni.

Mérleg: Nagyon rád jár a rúd! Mire végre kilábalnál az egyik bajból, már jön a másik. Ma partnered okoz kellemetlen meglepetést neked. Nem kizárt, hogy „inflagranti” ér. Nem csoda, ha ezek után kerülöd a társaságot, és bezárkózol szobád legmélyére. Nem dob fel sem a tv műsor, sem egy jó könyv.

Skorpió: Sokak számára komoly problémát jelent az elhelyezkedés, a megfelelő munkahely kiválasztása, megtalálása. Számukra a kilátások nem túl híztatóak. A közeli napokban azonban új lehetőségek vetődnek fel, melyek közt akadnak csábítóak is. El kell döntened, hogy mit részesítesz előnyben.

Nyilas: Viselkedésedet egyfajta rezignált mélabú hatja át, és egykedvűség jellemez ma. Igazán nincs kedved semmihez sem, a munkát rutinszerűen végzed. Gondolataid máshol járnak. Kedvenc időtöltéseid sem okoznak örömet. Vigyázz, nehogy nagy nekikeseredésedben másokat megbánts, netán elijessz!

Bak: Sokáig vívódsz, míg végre elszánod magad, hogy segítséget kérj. Végre egyszer önmagad számára. Ha egészségeddel van problémád, ma kiváló szakembert találhatsz. Ne restelld igénybe venni szolgálatait, és ne törd mindjárt azon a fejedet, vajon hogyan hálálhatnád meg, azt, amit érted tett.

Vízöntő: Ezen a pénteken minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Van miért büszkének lenned magadra. Minden teendőt, elintéznivalót kipipálhatsz a listán. Egy-két kellemetlen találkozást, telefonbeszélgetést is letudsz. Azért ne vidd túlzásba! Olyanokat is megsérthetsz, akiket nem állt szándékodban.

Halak: Kétségek közt hánykolódsz. A szív parancsa és a józanész szava tökéletes ellentétbe került egymással. Eszed azt parancsolja, menekülj, amíg lehet, holnap már talán késő. Ha szívedre hallgatsz, talán mindent feláldozol, odavetsz egy boldognak remélt óráért, amely még csalódást is okozhat.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.