Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

Napi horoszkóp – December 11.

Központ december 11, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Jól dugd be a füled, ha a munkatársak vagy a szomszédok szenzációs értesülésekről tájékoztatnak. Ezen a napon ne élj lelki életet senkivel, mert a halottak megzavarhatnak. Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy készpénznek fogadj el kósza és bizonytalan híreket. Az információk felkavarnak.

Kedves Bika! Más még folytatja, ha akarja, vagy ha kénytelen, te már lezártad az évet. Nem, nem a munkát hagyod abba, nem vadsztrájkba kezdesz, hanem nekilátsz a jövő évi teendőknek. Fejest ugrasz a közepébe! Szépen előkészítesz mindent, új dossziékat nyitsz, meg is címezed őket. Megint eltelt egy év!

Kedves Ikrek! A gondok-bajok ellenére egészen jól haladsz a munkáddal, és jó esélyed van arra, hogy tiszta lappal kezd a következő esztendőt. Most alkalmas az idő a legkényesebbek elvégzésére is. Ezekben a napokban ne hagyatkozz mindenben a megérzéseidre, mert nagyon könnyen pórul járhatsz.

Kedves Rák! Munkahelyeden konfliktushelyzet fogad. Pillanatok alatt kell eldöntened, melyik oldalra állsz. Ösztönödre hallgatsz, nem gondolod végig a helyzetet, de szerencsére helyesen döntesz. Az igazság melléd áll, még ha kisebbségben vagytok is munkatársaiddal. A sértődés, ami létrejön, hamar el is múlik.

Kedves Oroszlán! Ne hagyd, hogy rosszkedved eluralkodjon rajtad, hiszen ha meggondolod, nincsenek olyan problémáid, amelyeken ne lehetne segíteni. Mindenképpen dobd fel magad, különben még azt is elrontod, ami jól működik körülötted. Járd az utcákat, és csak akkor vásárolj, ha az árucikk „követeli”, hogy megvedd.

Kedves Szűz! Bár partnered szerencsére nem is sejti, hogy mibe keveredtél, mégis mintha hálás lenne neked hűségedért. Töltsd vele ezt az estét, és ha lehet, ne a megszokott környezetben! El sem hitted volna, hogy egy ilyen kis változás ennyire fontos lehet. Partneredet mintha kicserélték volna. Talán nincs is árt a kapcsolatotoknak.

Kedves Mérleg! Nem érdemes ezen a napon belekezdeni semmibe, ami fontos lehet neked. És ez vonatkozik az élet minden egyes területére. Ugyanis, ha kudarccal nem is zárulnak próbálkozásaid, győzelmet nem remélhetsz. Ajánlatos ezért olyasmivel tölteni az időd, amit mindenképp muszáj elintézned.

Kedves Skorpió! Magadban tartani ezt a titkot, szinte lehetetlen, viszont ha „illetéktelen” fülébe jut, csinos kis galiba származhat belőle. Ez pedig nem csak téged súly-tana, de másokat is. Mindenképpen beszéld meg vele, hogy mitévő légy. Biztos van egy-két jó tipped arra, hogy kiben bízhatsz és kiben nem.

Kedves Nyilas! A tegnapi konfliktusveszekedésekkel, kellemetlen telefonhívásokkal tovább folytatódik: te nem akarsz szakítani, viszont nem tudsz dönteni, kedvesed viszont – úgy tetszik – megelégelted az eddigieket. Sem az ő, sem a te házastársad idegeit nem borzolhatod tovább.

Kedves Bak! Vonzó, ellenállhatatlan, és önző vagy. Könnyen tönkre tudod tenni azt, akire hálódat kiveted. Mártogatod a szerencsétlent forróból jéghidegbe. Saját magad sem érti meg pontosan, miért vagy ilyen kiszámíthatatlan. Talán, saját túlfeszítettségedet szeretnéd ily módon szeretnéd levezetni.

Kedves Vízöntő! Mindent most, azonnal! Ha készen volna is, későn lenne, bár még azt se mondták, hogy miről van szó. Munka után pedig rohanhatsz az áruházba, ahol azt a klassz cuccot láttad a kedvesednek. Mit tesz Isten, az áruházban a kedveseddel találkozol, hiába bujkáltok egymás elől, nem kerülitek el egymást.

Kedves Halak! Hogy miért? Magad sem tudod… Magyarázatot sem keresel rá. Mivel természetedből adódóan talán könnyebben befolyásolható vagy másoknál, egyszerűen magaddal ragad a nagy ünnepi készülődés hangulata. Vidáman jársz-kelsz, nem érzed terhesnek az ezzel járó kötelességeket, a vásárlást, a sorbaállást, az utca lökdösődését.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 396

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.