Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Napi horoszkóp – December 24.

Központ december 24, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nem panaszkodhatsz az év utolsó napjaira: olyan meglepetéseket tartogat neked, amelyekre már nem számítottál. Hivatásodban új távlatok nyílnak meg, tehetséged nem marad észrevétlen. A szakmai sikerek mellett minden más eltörpül. Egy szóval, nagyszerű ez a nap számodra!

Kedves Bika! Sohasem értetted, hogy egyes helyeken 24-e miért munkanap, hiszen az emberek jószerivel a világítás, a fűtés költségeit sem termelik meg. Mindenki másutt van már, otthon, a fánál, és ezért nem hibáztathatók. A kíváncsiság együtt nő az estével: mi lesz a fa alatt. Aztán csingilingi, a kis csengő halk hangja.

Kedves Ikrek! Estére elrendeződik minden, összegyűlik a család, és békében, szeretettel teli hangulatban ünneplitek a szentestét. Zavartalanul múlik az idő, és úgy látszik, mindenki elégedett a meglepetéseivel. Nagyon jó, hogy végre együtt lehet a család, hiszen nagyon ritkán adatik meg az ilyesmi.

Kedves Rák! Reggel a sütés-főzés tudata korán kiröppent az ágyból, de rájössz, hogy ehhez most egyáltalán nincs kedved. Inkább más elfoglaltságot keresnél magadnak. Délutánra azért belátod, hogy nem rekesztheted ki magad ennyire a társaságból, ráadásul meglepve tapasztalod, hogy jó a családi együttlét.

Kedves Oroszlán! A délelőtti sürgés-forgás során még akadnak feszültebb percek, de ez együtt jár a készülődés izgalmával. Te délután és különösen este a legelbűvölőbb formádat futod, hiszen felvillanyoz, ha örömet szerezhetsz másoknak, kiváltképp, ha szeretteidről van szó. Örömöd ezúttal felhőtlen.

Kedves Szűz! Végre eljött a várva várt nap. Mivel mindent időben, előre megcsináltál, pillanatok alatt elkészülsz az ajándékok csomagolásával. Mire a gyerekek is megérkeznek, már áll a csodaszép fenyő, ragyognak a fények, és tornyosul a sok ajándék. Ezen az estén csak arra gondolsz, akit a legjobban szeretsz.

Kedves Mérleg! Végre elérkezett a várva várt ünnep! Rengeteg dolgod lesz még, hogy előkészíts mindent az estére. Legjobb, ha egyedül csinálod, és a családot addig elküldöd a nagyszülőkhöz. Mire visszaérnek, már áll a csodaszép fenyő, ragyognak a gyertyák, tornyosul a sok szép ajándék a fa alatt.

Kedves Skorpió! Megnyugodhatsz, minden rendben lesz. Bár az utolsó pillanatig kétséges az, hogy eljön-e vagy sem. Végül mégis úgy dönt, hogy veled találkozik ma este. Csak idegességedben ne tegyél mindent tönkre! Törékeny még ez a kapcsolat ahhoz, hogy elbírjon különféle szakítópróbákat.

Kedves Nyilas! Az utolsó pillanatokra még akad tenni- és vennivalód. Egész nap rohansz, intézkedsz, de estére minden a helyére kerül. Egyedülálló Nyilasnál ma jelentkezhet kedvese, aki nem rég otthagyott. Most csak rajtad múlik az újrakezdés: csak meg kell bocsátanod, békejobbot nyújtani.

Kedves Bak! Még a legapróbb részletekre is gondod van. Nagyon tudsz ünnepelni, mások számára is nevezetessé tenni a rendkívüli napokat. Energiád, lendületed mindvégig kitart, ennek ellenére fogadd örömmel és hagyd, hogy más is kivegye részét a csodálattal teli varázsból. Emlékezetes napok lesznek ezek.

Kedves Vízöntő! Sohasem értetted, hogy egyes helyeken miért munkanap ez a nap. Alighanem azért, mert akik ezt kiötlötték, és hatalmukban is állt kiölteni, gonosz, megcsontosodott agglegények voltak. Más oka nemigen lehet, mert a munkában annyi kárt nem tesz senki, mint egy tollpihe egy orrszarvúban.

Kedves Halak! Jó hangulatodnak igazi oka minden valószínűség szerint az ígéretes esti halvacsora. Persze még saját magadnak sem mered bevallani, hogy e bensőséges ünnep előestéjén efféle prózai gondolatok foglalkoztatnak, de igaz, ami igaz, megkülönböztetett figyelemmel viseltetsz e rokonszenves vízi lények iránt.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 514

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.