Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Napi horoszkóp – December 29.

Központ december 29, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Hol szereted, hol gyűlölöd az év utolsó napjait. Egyik pillanatban mulasztásaidra, lemaradásaidra emlékeztetnek, a másikban arra, hogy hamarosan új évet, talán új életet is kezdhetsz. Ilyenkor vagy nem teszel semmit, vagy meglepően alapos munkát végzel. Középút nem létezik számodra.

Kedves Bika! Úgy látszik, vannak olyan játszmák, olyan helyzetek, amelyeknek nincs jó megoldása, nincs helyes „sakkhúzás”. Ilyen az a játék is, hogy „Hová menjünk szilveszterkor?”. Ha elfogadod egyik barátod meghívását, megsértődik a másik. Ha pedig egyikükét sem fogadod el, talán mindannyian megsértődnek.

Kedves Ikrek! A megbízás, amellyel megtisztelnek, a jövő évre szól már, de mégis csak megnyugtató, hogy gondolnak rád. Egyébként ideje, hogy rendet rakj a dolgaid között, ne kezd úgy az újesztendőt, hogy zavartan keresgélsz a papírjaid között. Ugyanezt otthon is megteheted, és nyugodtan térhetsz nyugovóra.

Kedves Rák! Ne fűzz nagy reményeket egy új szerelem kialakulásához. Aki tartós kapcsolatban él, jobban teszi, ha egyedül arra összpontosít. Aki egyedül van, ne várjon csodát a szilvesztertől. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem tölthetsz el néhány ártatlan órát az év végi buliban egy kellemes személlyel.

Kedves Oroszlán! Telve vagy várakozással, úgy érzed, valami történik, ami felkavar, és vágysz is a hullámverésre. Azért ne korbácsolj túl nagy vihart magad körül, mert utólag megbánhatod szeleburdi, meggondolatlan viselkedésedet. Jó kedvedben hajlamos vagy megfeledkezni partnered érzékenységéről.

Kedves Szűz! Rendkívüli képességeidet ma is bebizonyíthatod, amennyiben a szilveszteri buli megtervezésén fáradozol. Remek ötleteid, szépérzéked egy stílusosan előkészített összejövetel hasznos segítői lehetnek. Sőt a mai esti programot illetően is kitűnő ajánlattal rukkolsz elő. Vigyázz az italokkal!

Kedves Mérleg! Ez a pár nap, ami még hátra van ebből az évből, már nem alkalmas pénzügyi tranzakciókra, fontos döntések meghozatalára. Ugyanis már nem a józanész, sokkal inkább az alkohol lesz a tanácsadó. Hagyd meg a fontos dolgokat az újévre! Ma feltétlenül mozogj egy keveset a friss levegőn!

Kedves Skorpió! Ha azzal áltatod magad, hogy elég erős vagy a problémák megoldásához, nem mondasz igazat. Erőd végén jársz, és egy kicsit már unod is az állandósult gondokat. Segítségre van szükséged, tanácsra és pártfogásra. Biztos tájékozódási pontok híján ugyanis könnyen megzavarodhatsz.

Kedves Nyilas! Szürkén, eseménytelenül telik a mai nap. Sem munkádban, sem otthon nem akad tennivalód. A legjobb, ha nem is akarsz magadnak minden áron elfoglaltságot, vagy programot szervezni. Egyszerűen csak engedd el magad, esetleg hallgass zenét, vagy végy egy jó forró fürdőt. Nincs kellemesebb kikapcsolódás.

Kedves Bak! Egyedül az üzleti életben érzed azt, hogy érzelgősségnek nincs helye. Még egyszer utoljára összeszeded magad, és amikor más már lazít, és mit sem törődik az üzleti fogásokkal, te még bedobod magad. A szilveszter nem mindenkinek bú- és év feledtető kikapcsolódás. Van, aki ennek feltételeit teremti meg.

Kedves Vízöntő! Ma valóban dolgoznod kell, az élet nem állt meg. Egy fontos szerződést kell átnézned. Nehezen haladsz a munkával, nehéz is, a felelősség sem kicsi. A szilveszteri meghívásokból idén is óriási sértődések lesznek, pedig fizikai lehetetlenség egyszerre több helyen lenni. Vagyis még nem próbáltad…

Kedves Halak! Legszívesebben otthagynál csapot-papot, és belevetnéd magad a természetbe. Lenyűgözne a fenséges nyugalom. Szolidan korholod magad, amiért oly ritkán vagy képes kiszabadulni a szürke hétköznapok börtönéből. Pedig milyen jó lenne néha úgy élni, akárcsak az erdők szabad vadjai…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 559

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.