Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Napi horoszkóp – December 30.

Központ december 30, 2012 Kávé mellé
Napi horoszkóp – December 30.

 

Kos: Máskor élvezted az utcákat ellepő árusok színes kavalkádját, a lármás, jókedvű szilveszteri készülődést, ma inkább idegesít. Ahhoz sem érzel különösebb kedvet, hogy elmenj a fodrászhoz, vagy az utolsó pillanatban megszervezd a szilvesztered. Valahogy nyűgnek érzed a kötelező év végi mulatozást.

Bika: Előadásra kérnek fel, nagy megtiszteltetés, arról beszélgetsz végre, ami valóban érdekel, ami évek óta foglalkoztat. Lelkiismeretesen felkészülsz az előadásra. Egy dologgal azonban nem számoltál: alaposan megfáztál. Olyannyira, hogy alighanem tolmács is szükséges ahhoz, hogy megértsenek téged.

Ikrek: Szinte már szilveszteri a hangulat. Pezsgőpukkanás, kacagás hallatszik mindenhonnan, és ez az oldott hangulat remek alkalom arra, hogy kezet nyújtsanak egymásnak a haragosok, megbékéljenek egymással azok, akik eddig még nem tették. Kezdődhet az előszilveszter, amely sokaknál egybefolyik a szilveszterrel.

Rák: Még nem döntötted el, hol fogsz szilveszterezni. Ez majdnem minden évben így zajlik, gondolj csak vissza rá! Válaszd azt, amelyik a legkülönösebb szórakozást sejteti. Szakadj ki egy kicsit eddigi környezetedből! Az sem baj, ha csak egy-két embert ismersz ott, ahova készülsz.

Oroszlán: Nagy a nyüzsgés körülötted, így könnyen előfordulhat, hogy holnapra teljesen kifáradsz. Tartalékold az erődet, mert az előszilveszter után kedvedet szegi a másnaposság. Pedig készültél erre a napra, ahogyan a barátaid is számítanak arra, hogy tartod a lelket a többiekben.

Szűz: Az év utolsó előtti napja már nem vár tőled semmi különöset. Nem állítanak kihívások, megoldhatatlannak tűnő feladatok elé, mint tették oly sokszor az év folyamán. Csupán egy csendes zárást várnak el tőled, ami nem esik nehezedre, hiszen készültél rá. Nem érdemes váltogatni az esti programok között.

Mérleg: Úgy érzed, mindent megtettél, ami tőled telt. Sikereid is ezt bizonyítják, és kollégáid is ezt támasztják alá. A munkahelyi óévbúcsúztató egész kellemesen sikerül, a jókedv uralkodik, és nem az ital. Szerencsére mindenki a saját lábán távozik, vegyes érzelmekkel telve. Elégedett vagy az évi teljesítményeddel.

Skorpió: Az emberek rosszindulata szinte mérhetetlen és követhetetlen. Olyanért is féltékenyek rád, amit hosszú évek munkájával teremtettél elő, amiért fáradtsággal dolgoztál. Nem csoda ez, hiszen ők csak az eredményt látják, a mögötte lévő munkát már nem. Képesek neked még az év utolsó napján is kellemetlenkedni.

Nyilas: Nyugtalanságod, vállalkozókedved, szereplési vágyad különböző, kétes kimenetelű akciókba, kezdeményezésekbe vihet. Ma valahogy nehezen találod meg a hangot ismerőseiddel. Nem hiszel másoknak, mindenképpen keresztül akarod vinni az akaratod. Este társaságba, előszilveszteri mulatságra invitálnak.

Bak: Váratlanul nyugvópontra jutsz. Kissé kimerült vagy, de nincs baj. Semmi nem történik, ami felzaklatna, de az is megeshet, hogy nem hagyod magad. Megelégszel a felszínes sikerekkel. Nem kívánsz mély nyomot hagyni senkiben. Nem vágysz hangos évbúcsúztatóra. Mint ha álmodnál az utolsó napokban.

Vízöntő: Mindenen csak nevetsz. Dib-dáb ügyekből is remek tréfát csinálsz, szakállas vicceket pedig úgy adod elő, hogy mindenkinek potyog a könnye. A kedvesedet is megtréfálod, ő előbb meglepődik, morog, majd kisvártatva együtt nevet veled. Mit is tehetne mást, hiszen ma ellenállhatatlan vagy.

Halak: Az első dekádbeli Halak közül ma igen sokat neveznek ki miniszternek, másokból vezérigazgatók, akadémikusok, kombinátvezetők lesznek. Amennyiben veszed magadnak a fáradtságot, és kellő időben felkelsz, még választhatsz is, melyik karrier áll igazán közel a szívedhez.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 383

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.