Központ
2020. október 19. hétfő, Nándor

Napi horoszkóp – December 8.

Központ december 8, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 8.

 

Kos: Új oldaladról mutatkozhatsz be – talán egy munkahelyi ünnepségen, szakmai vagy más összejövetelen -, ahol megcsillogtathatod színes egyéniségedet. Végre kiélheted heves szereplési vágyad, vezérkosként irányíthatod a jó hangulatot. Magabiztosságod már-már szinte féktelen.

Bika: Végre a kedveseddel lehetsz. Pompásan megvagytok, amíg csak a karácsonyi bevásárlásra nem terelődik a szó. Akkor azon nyomban összekaptok. Majd nagy nehezen kibékültök, s megállapodtok abban, hogy nem beszéltek többet erről. Ám kisvártatva belátjátok, hogy mégsem tehetitek ezt.

Ikrek: Végre fellélegezhetsz. Egy nap, amikor szabadon, lelkiismeret-furdalás nélkül átadhatod magad kedvenc időtöltésednek, hobbidnak. Az efféle tevékenységek általában nem a hasznosságukkal tűnnek ki, legalábbis anyagi haszonnal ritkán járnak. Sokkal inkább értékesek.

Rák: Végre erőt vettél magadon, és máris mindent szebbnek látsz. Most már figyelj jobban környezetedre is! Partnered is igényli a szeretetedet, és ebből mostanában nem sokat kapott. Légy sokkal odaadóbb szeretteid iránt! Ha barátaiddal estére programot tervezel, biztosan jól fog sikerülni.

Oroszlán: Néha szeretnél a jövőbe látni, és talán rendelkezel is ezzel a képességgel, csak nem bízol eléggé ösztöneidben. Pedig rábízhatnád magad megérzéseidre, akkor biztosan a kijelölt úton haladsz tovább. Nem árt azonban néha ellenőrizni az intő jeleket is, nehogy zsákutcába kerülj. Tedd próbára magad!

Szűz: Nem hitted volna, hogy egyszer hétvége lesz. Ez a hét teljesen próbára tette tűrőképességedet. Sajnos csak néha álltad ki a próbát. Ma későn ébredsz, de legalább kipihenheted fáradalmaidat. A délután közelebb hozhatja partneredet, és lesz időtök megbeszélni mindazt, ami feszültséget okozott.

Mérleg: Végre egy olyan napra ébredsz, amikor nincs semmi különösebb dolgod, és így ráérsz magaddal is foglalkozni egy kicsit. Keresd fel fodrászodat, és ha kell még a ruhatáradat is frissítsd fel egy kissé. Ha azonban teljes felüdülést vársz ettől a naptól kezdd uszodában, és fejezd be színházi programmal.

Skorpió: Ha összegzel, könnyen rájöhetsz, hogy nem is volt olyan rossz heted. Ha a megvalósult terveket vágyaiddal veted össze, meglátod, hogy sok tekintetben kedvezően áll a mérleg. Nem baj, hogy sok mindenre nemet mondtál, ne érezd úgy, hogy valamit elmulasztottál. Valószínűleg nincs olyan.

Nyilas: Nagyszerű alkotások véghezvitelére, vagy kiváló sportteljesítmények elérésére alkalmas a mai nap. Sportoló Nyilasok megdönthetik egyéni csúcsukat, ha pedig versenyen indulnak, nagy a valószínűsége, hogy meg is nyeri. De a nem sportolók is jól teszik, ha a nap egy részét testmozgásra fordítják.

Bak: Hiába a lelkesedés, lendület, ha alaposan mellényúlsz. A dolgok kijavítására sok idő elmegy. Sikeresebb leszel, ha előveszed jó szervező, precíz énedet, és úgy látsz munkához. Sikereket könyvelhetsz el foglalatosságaid révén. Tölts minél több időt gyerekekkel, szervezz nekik játékokat!

Vízöntő: Ez a nap pihenőnap. Pihenj tehát, és ne foglalkozz semmi egyébbel. Csak azt tedd, amihez kedved van. Ha kell, relaxálj órákat egy forró fürdőben, a lényeg, hogy ellazulj, és jól érezd magad. Egy izgalmas könyvvel az egész napot végiglustálkodhatod. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ennyi jár.

Halak: Ma nagyon gyenge lábakon állsz. Arcszíned sápadt, szemed enyhén karikás, és mozdulataidat sem lehetne határozottnak mondani. Hiába, az éjszakai bulizás még egy Halak üdeségét is kikezdi. Ne rágódj most ezen, az csak tovább rontana állapotodon. Fogadd meg, hogy többé nem készíted így ki magad.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.