horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 1.

Napi horoszkóp – Február 1.

 

Kos: Talán most jött el a pillanat, amire régóta vártál. A nagy esemény – legyen az családi vagy személyes – várakozással és ünnepélyességgel tölt el. Szereted a sorsdöntő bejelentéseket, és mindig elemedben vagy, ha tiéd a kulcsszerep. Most kiváltképp szeretnéd, hogy ünnepelhess és ünnepeljenek.

Bika: Álmosság, remek, de még a kimondás előtt feledett gondolatok, a testedet kitöltő, szűnni nem akaró vágyakozás jellemzi napodat. Frissességet, határozottságot egyedül a szabad levegő adhat. A körvonalakat ismét élesen látnád, és nem csapódnál innen oda, zabolázatlan érzelmeidnek engedve.

Ikrek: A tükör nem hazudik: sápadt és erőtlen ember benyomását kelted. Igaz, télen nem könnyű valamilyen sportolási lehetőséget találni, csakhogy tornázni szobában is lehet. És mindössze tíz-tízpercnyi reggeli és esti testmozgással könnyen karbantarthatnád testedet. Kezdd el még ma, mielőbb.

Rák: Szerelmi életedben ma fontos esemény történhet. Nyitott szemmel járj a világban, de ne csak az új arcokat keresd: Most nagyon sok múlhat azon, hogy a megfelelő hangot ütöd-e meg. Légy merész, és ne kövesd feltétlenül betű szerint az etikettet. Az udvariasság ezúttal ugyanis kevés lehet.

Oroszlán: Mindig akkor szentelsz különösebb figyelmet kedvesednek, ha valami gyanús dolgot észlelsz. Már ez is elég arra, hogy a megcsalt ember szerepében tetszelegj. Eszedbe sem jut, hányszor léptél félre, hiszen az Oroszlán számára természetes a zsákmányszerzés, míg partnerétől hűséget kíván.

Szűz: Kicsit megártott az állandó stresszhelyzet, az örökös bizonyítás, a sok munka. Hagyd, hogy ma csak úgy maguktól történjenek a dolgok: Kell ilyen rögtönzött nap is az életben. Feküdj, pihenj, vagy meredj egyszerűen a semmibe. Hogy mégse teljen tétlenül a nap, engedd szabadjára fantáziádat.

Mérleg: Amibe ma belekezdesz, balul üt ki, amihez nyúlsz, tönkremegy. Jobban tennéd, ha visszavonulnál egy könyvvel, abban nem tudsz kárt tenni. Persze képtelenség, hogy a napot négy fal között töltsd, ezért jó, ha készülsz rá, hogy utolér a balszerencse. Egyhamar nem is tudsz megszabadulni tőle.

Skorpió: Végre egyszer betartod azt, amit már régen megfogadtál, nevezetesen, hogy nem hiszel többé a számokban. A misztika már eddig is sok zavart okozott, mert teljesen átengedted magad a sorsnak. Ideje szakítani ezzel, és kezedbe venni saját életedet. Végre itt a lehetőség, hogy megpróbáld.

Nyilas: A borongós idő elkedvetlenít. Az elmúlt napok történései járnak a fejedben, és mindenfajta következtetésre jutsz, hogy mit hogyan kellett volna csinálni, és hogy hasonló helyzetekben máskor mit fogsz tenni, hogyan fogsz viselkedni. Azért ne emészd magad, nem történt semmi jóvátehetetlen.

Bak: Munkáddal elégedett lehetsz, szerelmi életeddel nem különben, és egészségi állapotodra sem lehet panasz. Ezekre az alapokra lehet építeni, hogy kellemesen teljen a hétvége. Pénzügyi helyzetedet illetően: borogasd ki a fiókokat, eldugott pénzecskékre fogsz rábukkanni, ami igazán jól jön majd.

Vízöntő: Még „szerencse”, hogy jóakarók is vannak a Földön: Megtámadtak, mi több, hátba támadtak. Sok lúd disznót győz. Ezt eddig is tudtad, de szívesen lemondtál volna arról, hogy ezt a magvas igazságot a saját bőrödön tapasztald meg. Azért túlságosan ne csüggedj el: Egyszer fent, máskor lent.

Halak: Érezd magad megtisztelve. A felsőbb hatalmak a mai napon nem kívánnak élni döntési jogkörükkel, ezt a lehetőséged ideiglenesen a te kezedbe adják. Amennyiben vállalkozó szellem vagy, azonnal mehetsz próbára tenni tehetségedet e különlegesen ritka szerepben. Szánd végre el magad, kockáztass.

Forrás: np

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.