Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Napi horoszkóp – Február 10.

Központ február 10, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Ma képes vagy kiugró teljesítményekre, ami persze nem szokatlan tőled. Nagyobb baj, hogy nincs elég kitartásod befejezni azt, amit elkezdtél. Emiatt szemrehányás érhet. Kivételesen nem kéred ki, csak éppen mellre szívod a kritikát. Egyik végletből a másikba esel. Rossz kedved nem tart sokáig.

Kedves Bika! Ma semmin ne lepődj meg! Bármerre is mész, fűvel-fával összefutsz, még akkor is, ha olyan helyeken jársz, ahol még sohasem. A kötelező üdvrivalgáshoz azonban semmi kedvet nem érzel. Neked is lehetnek gyengébb napjaid. Otthon szürkén telik az este: tv-t nézel, olvasol, majd korán elalszol.

Kedves Ikrek! Ha cserbenhagy a józan ítélőképességed, hagyatkozz megérzéseidre. Ilyenkor azok veszik át a higgadt gondolkodástól az irányító szerepet. Néha sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgok, ha nem az eszedre, hanem szívedre, érzelmeidre hallgatsz. Ez alól csak az üzleti élet döntései kivételek.

Kedves Rák! Még mindig tart a szélcsend. Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, sokak szerint az már maga a boldogság, ha nem történik az emberrel semmi rossz. Amúgy meg kívánni sem lehet ennél alkalmasabb időszakot a gondolkodásra, elmélyülésre. Nem is kell ahhoz különösebben mélyre tekintened a lelkedbe.

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán ritkán siet a házasságkötéssel. Miközben az igazit keresi, mindent megkóstol, kipróbál, ami az útjába kerül. Kíváncsiságod az évek múlásával sem csökken, inkább csak lustaságod növekszik. Ma már-már érzed, eljött a fészekrakás ideje. Ne habozz, nehogy elmúljon ez az érzés.

Kedves Szűz! Te is tudod, hogy a télnek egyszer vége lesz, és ha elmúlt, nem tudsz majd mire hivatkozni, nem tudod majd lustaságodat mivel magyarázni. Ha már most megmozgatod berozsdásodott izmaidat, csontjaidat, tavasszal sokkal könnyebben bírod majd az iramot. Kedélyállapotod is jobb lesz, hidd el.

Kedves Mérleg! Rég érezted már ekkora szükségét annak, hogy szeretteid vegyenek körül és pátyolgassanak egy kicsit. Ilyenkor általában néhány órán belül kiderül, hogy a magad gondja a többiekéhez képest elenyésző. Ne ez adja meg együttlétetek alaphangulatát. Telefonon érkező hírektől ma ne várj sok jót.

Kedves Skorpió! Most, hogy végre te végzed a nagy bevásárlásokat, rádöbbensz két nagy igazságra. Nevezetesen, hogy a boltban tolongani nem kimondott gyönyörűség, és hogy az árak már a csillagos eget verdesik. Ettől függetlenül be kell szerezned az esti vacsorához valót, mert más nem teszi meg helyetted.

Kedves Nyilas! Otthon váratlan konfliktus adódhat, de ha szívedre teszed a kezedet, akkor beismered, hogy ennek a gyökerei az előző napokban tanúsított viselkedésedben rejlenek. Talán nem is kell különösebb erőfeszítés a feszültségek elsimítására, csak néhány jó szó, és a helyzet világos elmagyarázása.

Kedves Bak! Igyekezz örülni a pillanatok adta boldogságnak. Nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben mindent felborító események történnek körülötted. Ezért kell megragadni az élet adta nyugodt perceket. Töltődj fel! Az egyedüllét sem jelent feltétlenül magányt. Hozzátartozóid csak egy karnyújtásnyira vannak.

Kedves Vízöntő! Döntened kell, és ez nem tartozik kedvenc foglalatosságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsot adni, olyan bizonytalan és tétova leszel, ha saját ügyedben kell kimondani az igent, vagy a nemet. Végy erőt magadon, és határozz végre!

Kedves Halak! Felesleges, és értelmetlen áldozatokat hoztál valakiért, aki hajszálként csavart az ujjai köré. Sajnos nem kevés időnek kellett eltelnie, hogy észre vedd, nem te vagy az egyedüli, akit kihasználtak. Fogadd meg a jó tanácsot, és tépd ki magad mihamarabb ebből a szövevényes kapcsolatból.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 516

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.