horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 14.

Napi horoszkóp – Február 14.

 

Kos: Valami elmozdul a helyéről és új, tán végleges formába rendeződik. Ez éppúgy lehet egy házasság kezdete, mint a vége, de az esemény mindenképpen családi vonatkozású és rendkívüli. Erőt ad, megnyugvást hoz: véget vet a bizonytalanságnak és a találgatásoknak. Alkotóenergiáid is felszabadulnak.

Bika: Mintha egy lenge tündér szólítgatna: „Gyere velem, megmutatom neked, ugye, milyen egyszerű, ugye, milyen szép?!” Majd, hirtelen odébbáll, máshol akadt dolga, de keze nyomát meg persze árnyteste könnyű illatát otthagyta mindenen. A sorsfordító tervek, az óvatos szerencsét próbálás napja ez.

Ikrek: Kicsit fáradtan, de jókedvvel kezded a napot, amit igencsak megkeserít kollégáid, partnereid értetlensége. Egyszerűen nem érted, miért akadékoskodnak annyit. Mivel sem kedved, sem türelmed nincs ahhoz, hogy meggyőzd őket, inkább magadban füstölögsz. Az esti találkozó döntő jelentőségű lehet.

Rák: Némiképp bekeményítettél, és ezért mindennel elégedetlen vagy, de főként önmagaddal. Ne légy olyan szigorú önmagaddal, mert most nem vagy képes tárgyilagos ítéleteket alkotni. Lazíts egy kicsit, kívül és belül. Ha teheted, menj futni, vagy úszni. A testmozgás feszített napokon csodákra képes.

Oroszlán: Bátraké a szerencse! Ma bőven jut az örömökből. Kit Ámor nyila talál el, kit a munkahelyén ér utol a hőn áhított siker. Annak érdekében, hogy ne kerüljétek el egymást a mai napra rendelt meglepetéssel, feltétlenül tartózkodj a megfelelő időben a megfelelő helyen. A Sors majd odavezet.

Szűz: Egy ismerősöd nem mindennapi kéréssel áll elő, de a barátságra való tekintettel segítő kezet nyújtasz felé. A nap legnagyobb részét együtt töltitek. Az emlékek felidézése, az együtt megélt oly sok kaland újra felébreszti régi énedet, így megfeledkezel az időről. Ezért lemaradhatsz valamiről.

Mérleg: Újult erővel, frissen kezded a napot. Bátran állsz elő új ötletekkel, és sikeresen alkalmazod is őket. Ma még pénzügyeidet is egyedül, tanácsok nélkül intézed, nem is rosszul. Jó lenne, ha gyakrabban éreznéd ilyen erősnek magad. De ne légy telhetetlen. Örülj, és használj ki minden percet.

Skorpió: Adj kitérő választ, de még ne rúgd fel a kapcsolatot. Ha állandó féltékenységi rohamaidat nem tudod tovább féken tartani, vonulj félre. Pénzügyi helyzeted is egyre labilisabb. A szerencsejátékok nem ajánlatosak, legalábbis most nem. A pénzcsináláshoz nyugalomra és türelemre van szükséged.

Nyilas: A nap csendesnek, konfliktusmentesnek ígérkezik. Felszabaduló energiáidat fordítsd a ház körüli teendők elvégzésére, a befizetések elintézésére. Ruhatáradat is fel kellene frissítened – ha nem is vásárolsz, legalább nézz körül. Este olyan helyre keveredhetsz, amiről nappal nem is álmodtál.

Bak: Jobb elejét venni mindenféle félreértésnek. Tisztázd azonnal a konfliktushelyzeteket, mielőtt még jobban elfajulnának. Számláidat, bevallásaidat rendezd időben, nehogy késedelmi kamatot, büntetést számoljanak fel. Hosszú huzavonától mented meg magad, ha időben letudsz minden kötelezettséget.

Vízöntő: Utálsz felkelni, de ma kiváltképpen. Semmi kedved otthagyni a meleg ágyat és a családi fészket. De a kényszer nagy úr! A szokásos reggeli tevékenységek lassan formába lendítenek, így nem annyira kiállhatatlanul nyűgösen érsz a munkahelyedre. Este a testi tusa minden rosszkedvedet elűzi.

Halak: Nem sejtetted, hogy egy korántsem tegnap kezdődött kapcsolatban – melyet bizony időnként unalmasnak, mi több, terhesnek érzel – ennyi izgató újdonságra lelhetsz. Soha nem voltál jó emberismerő. Zárkózott, visszavonulásra hajló természeted gátol abban, hogy partneredben igazán elmélyedhess.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.