Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Február 16.

Központ február 16, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 16.

 

Kos: Ajándék ez a nap, talán kárpótlás mindazért, amit elszenvedtél. Élvezd minden percét, mert bármibe belefogsz, ma minden sikerül. Új távlatok nyílnak meg előtted az élet szépségeinek, örömeinek felfedezésében. Nyitva találod az ajtót, melyen eddig hiába kopogtattál. Tán a gyönyörök kertjének ajtaja ez.

Bika: Zúg a fejed, lüktet, fáj. Gondolataid szakadatlanul rajzanak, megállítani, mederbe terelni mindhiába próbálod őket. Több mindennel is kísérletezel: gyógyszert veszel be, kávét, konyakot iszol, még le is dőlsz egy félórára. De nem segít semmit. Az volna a legjobb, ha magányosan bóklásznál egyet a környéken.

Ikrek: Szakíts végre időt a külsődre, fordíts nagyobb gondot az öltözködésre. Nézd át a ruhatáradat, meglepődve fogod tapasztalni, hogy tele van a szekrényed elavult, divatjamúlt holmikkal. Ki jár ma már ilyen unalmas színekben? Itt az ideje, hogy gyökeresen változtass, még mielőtt beköszöntene a színes tavasz.

Rák: Kipihenten ébredsz, gondolataid mégis borúsak. Nehezen szeded össze magad, pedig lazítanod kellene, hisz itt a hétvége. Az új hónap pedig már a tavaszt jelzi. Tervezgess, sőt ha teheted, szabadságra is menj el. Egész más hangulatban kezdheted majd újra a munkát. Régen hódoltál már kedves időtöltéseidnek.

Oroszlán: Mivel még akkor sem töltenéd idődet lustálkodással, ha holtfáradtnak éreznéd magad, ezen a napon is találsz magadnak elfoglaltságot bőven. Különösen az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánokban buzog a tettvágy. A tétlenség nem visz előre. Néha a ház körüli teendőkre is szánhatnál időt.

Szűz: Nagy megelégedésedre ez a nap is kellemesnek indul, és minden esély meg van arra, hogy jól is végződik. A családi körben elköltött ebéd után a kávé mellett alaposan kibeszélgethetitek magatokat. Régóta aktuális volt már ez a társalgás. Estére érdekes meghívást kaphatsz, ahol fergeteges hangulat vár rád.

Mérleg: Talán a növekvő felelősség idegesít, de lehet, hogy csupán túlfeszített munkatempódnak köszönhető, hogy nehezen viseled közvetlen környezetedet. Mindenkibe belekötsz, és akit véletlenül kifelejtenél, azt éppen érdektelenségeddel sérted meg. Próbálj minél távolabb kerülni az emberektől. Mindenkinek jobb.

Skorpió: Ha elveidet feladva kicsit körül nézel, érdekes élményben lehet részed. Nem fogsz csalódni, hiszen valahol számítottál rá. Sejtetted, hogy néhányan ellened fenekednek. Nem kell ebből most sem nagy ügyet csinálni, előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Legjobban teszed, ha tudomást sem veszel az egészről.

Nyilas: Tettvágyad, nyugtalanságod a hét végén sem hagy alább. El vagy foglalva elképzeléseid megvalósításával. Ha túlzásba viszed a munkát, konfliktusaid adódhatnak partnereddel, aki úgy érzi, nem foglalkozol vele eleget. Meg van bántva, és könnyen választás elé állíthat: vagy ő, vagy pedig az állandó munka.

Bak: A hétvége végre a pihenésé lehet. Most még azok is képesek lesznek lazítani, akik az elmúlt időszakban erejükön felül vállaltak, és teljesítettek. A semmittevésnek aktív és passzív formája egyaránt lelkesíteni fog. Nem fáraszt a rövid utazás, testmozgás, a baráti csevely. Képtelenség kihozni a sodrodból.

Vízöntő: A rokonlátogatás ötlete nem is volt olyan rossz! Örömmel fogadnak, és mindenféle földi jóval elhalmoznak. Körükben lassan magadra találsz, és előbújik belőled a sziporkázóan kellemes társasági ember. A mielőbbi viszontlátás kölcsönös fogadalmaival zárjátok az igazán remekül sikerült napot. És őszintén.

Halak: Kedvező benyomások érhetnek az ellenkező nem részéről. Szerencsés esetben szerelembe is eshetsz. Még talán az is előfordulhat, hogy turbékolni fogsz, mint egy galamb. Még mindig jobb, mintha megőriznéd szokásos némaságodat. Tanuld meg kifejezni érzéseidet, máskülönben hiába reménykedsz viszonzásukban.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 331

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.