horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 2.

Napi horoszkóp – Február 2.

 

Kos: Váratlanul nehéz helyzetben találod magad a hivatásodban. Olyan ajánlatot kaphatsz, amely talán egy csapásra véget vetne anyagi gondjaidnak. Ez rendkívül jól jönne a te jelenlegi helyzetedben, mégis habozol, hogy elfogadd-e ezt a megbízást. Ha aggodalmaid megalapozottak ne kockáztass. Inkább várd ki az alkalmat.

Bika: Fáradékony, ideges és egykedvű vagy ma. Szervezeted apró kis jelekkel figyelmeztet: változtatnod kell életmódodon, szokásaidon. Fordulj orvoshoz, a bajnak elejét kell venni, de a legtöbbet te teheted. Egészségesebb, rendszeres étkezés, szintúgy rendszeres testmozgás, felhőtlen kikapcsolódás. Ez jót fog tenni.

Ikrek: Komoly felelősség terhel azért, hogy hetekig nem beszélgetsz a gyerekeiddel. Ha ez így megy tovább, egyre jobban eltávolodtok egymástól, és félő, hogy a mulasztás soha többé nem hozható helyre. Változtass minél előbb. Lehet, hogy rengeteg olyan gondjuk-bajuk van, amiről sejtelmed sincs. Cselekedj mihamarabb.

Rák: Ma új lehetőség csillan fel előtted. Mégsem éled bele magad nyomban, maradj inkább bölcs és megfontolt. Szerelmi életedben is furcsán alakulnak a dolgok – csak nem akarsz félrelépni? Légy e téren is óvatos. Ha mégis úgy gondolod, hogy belevágsz egy új kapcsolatba, ne hallgass másokra. Dönts te magad.

Oroszlán: Keresztül húzhatja számításaid valaki, akit egyszer minden különösebb ok nélkül végig sértettél. Képes vagy szövetségest találni olyan emberekben is, akiket megvetsz, ha pillanatnyi érdeked úgy kívánja. De ahogy az elhajított bumeráng is visszajön, úgy a megbántott ember is.

Szűz: Ne csinálj ma semmi fontosat, mert amit ennyire kedv nélkül teszel, annak valószínűleg nem lesz jó vége: Dolgozgass, intézgess, de semmibe se merüljön bele részletekig: Ez a hangulat nem igazán alkalmas arra, hogy elfogadd barátaid meghívását, bár igazad lehet abban, ha mégis, elmész, talán jobb kedvre derülhetsz.

Mérleg: Ez a jelző nem az időjárásra vonatkozik elsősorban, bár ott is megállnád a helyed. Te leszel meglehetősen kimért, mi több, tartózkodó ezen a napon. Úgy gondolod, ha mindenkivel megtartod a három lépés távolságot, nem érhet különösebb meglepetés. De ez mégsem kell, hogy ilyen viselkedést eredményezzen nálad.

Skorpió: Néha, mint például most is, kevély és nagyképű vagy. A következmények legalábbis ezt látszanak igazolni. Nem mintha kételkedtél volna ebben, de annyian és annyiszor mondták már neked, hogy végre valahára elhitted. Igen, most is nagyot tévedtél, sőt szinte szarvashibát követtél el. Önbizalmad ennek ellenére korlátlan.

Nyilas: Kezdd a napot a fontos telefonjaiddal; egy közeli rokonodnak születésnapja van, egy üzleti ügyben válaszodat várják, a harmadik telefonhívás pedig komoly következményekkel járhat: ez esetben már nem csupán egy véletlen találkozásról és ismeretségről, hanem többről van szó. A kezdeményezés mindenesetben a kezedben volt és marad.

Bak: A halogatás taktikáját felejtsd el. Akkor leszel eredményes, ha mindent melegében elintézel. Munkanélkülieknek kedvező állást vagy átképzést ajánlanak, a lakáscsere-hirdetések között is találsz alkalmatost, de új munkalehetőség után is kutakodhatsz. Ha felsoroltak közül semmire nincs szükséged, otthonodban végezz átalakításokat.

Vízöntő: Ahogy közeledik a hétvége, ismét sötét fellegek marcangolják a Napot az égbolton. Tested is, lelked is rakoncátlankodik, levetnéd magadról a roppant terhet, hogy megpihenhess végre. A lehetőségek is itt vannak karnyújtásnyira. Élnél velük, élsz is velük, de közben sajnos csak-csak szorongsz… Engedj ki.

Halak: Elváltok? Lehetséges ez? Ágytól-asztaltól… vagy egymástól is. Na, ez nem rossz. Te is most hallod először. Igen, egy jóakaród… Hogy kedvesednek elege van belőled, hogy nem bírja tovább, és hogy te a végletekig kihasználod? Egy halakról ilyet mondani? Aki maga a megtestesült hűség, odaadó ragaszkodás.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.