Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Február 2.

Központ február 2, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Ragyogó napra van kilátás. Valódi szerencsesorozat kezdődik ezzel a nappal. Nagyszerűen ki tudod magad bontakoztatni, és teljes az önbizalmad. Ezenkívül a Jupiter hatására egy régi vágyálmod is teljesülni látszik.

Kedves Bika! Egy fordulat, amely már az év kezdetén kirajzolódott, most ismét fejtörést okozhat neked. Muszáj résen lenned, mert ha nem teszed, könnyen csapdába csalhatnak. Sajnos szétszórtságod még csak nehezíti helyzetedet.

Kedves Ikrek! Sajnos a nehéz időszak csak tovább folytatódik nincs megállás. Fejvesztetten cselekszel, pedig tanácsos lenne minden felesleges kockázat elől kitérned. Ezenkívül fizikailag is egy kicsit kímélned kellene magad.

Kedves Rák! Kiderült az égbolt életed egén. Főleg azokra vár hihetetlen sikerszéria, akik július 18. előtt látták meg a napvilágot. A csillagok most egyértelműen a Rákok oldalán állnak. Kiváló esélyeid vannak, ne lépj hát vissza.

Kedves Oroszlán! Komoly elismerésre vagy előléptetésre van kilátás ezen a napon. Családi körben azonban kisebb feszültségek nem kizárhatók, de hatalmas szerencsédnek köszönhetően a lehető legjobban veszed majd az akadályokat.

Kedves Szűz! Ez a nap tökéletesen alkalmas szerződések kiharcolására, aláírására, vagy utazásra. Érdekes találkozásaid lesznek ma, és főleg a szeptember 6. után született Szüzek számolhatnak felettébb kellemes meglepetésekkel.

Kedves Mérleg! Te állsz most a középpontban. Partneredhez fűződő viszonyod harmonikus és kiegyenlített. Ezzel szemben munkahelyeden bizonyos korlátozásokkal kell számolnod. Ne aggódj, lendületességed átsegít ezen a helyzeten.

Kedves Skorpió! A kozmikus befolyások sajnos most kedvezőtlenek a Skorpió számára. A Jupiter meggondolatlan kiadásokra csábíthat. Tanácsos lenne tehát óvatosan bánni a pénzügyekkel. Igyekezz hát egy kicsit visszafogni magad.

Kedves Nyilas! Eloszlanak a viharfelhők feletted. A Jupiter jót tesz veled, gondoskodik róla, hogy a határidőket betartsd. Sajnos ma ideges vagy és könnyen indulatba jössz. Ezért most ne vállalj semmiféle felesleges kockázatot.

Kedves Bak! Életed ege végre kitisztulni látszik. A Jupiter jót tesz veled, gondoskodik róla, hogy a nehezebb helyzetekben is a te oldaladra álljon a szerencse. Szakmailag is képes vagy arra, hogy megvalósítsd komoly terveidet.

Kedves Vízöntő! Testileg kiváló formában vagy ezen a napon. Használd ki, és mozogj sokat! Csak kisebb akadályokkal kell számolnod ma. Néhány meglepetés ugyanis bekövetkezhet azért. Légy tehát előrelátó és maximálisan türelmes.

Kedves Halak! A március 2. után született Halak, ma rendkívül pozitív változásokra számíthatnak. Néhányan új tudásterületeket fedeznek fel. Kapcsolataik kiegyensúlyozottak, önmagukkal is békében vannak. Hát kell ennél több?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 496

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.