Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Február 2.

Központ február 2, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 2.

 

Kos: Az élet sok területén pozitív hatást gyakorolnak ma a csillagok. Lehetőséged nyílik utazásra, önkifejezésre, különösen a művészetek terén. Most megcsillogtathatod tehetségedet. Ötleteid meghallgatásra találnak, és sokan fordulhatnak hozzád jó tanácsért. Ez az időszak különösen alkalmas a kibontakozásra.

Bika: A csillagok kedvezően befolyásolják szerelmi életedet. Eseménydús időszak előtt állsz. A napokban sikered tovább fokozódik. Úgy tűnik, hogy hagyod magát elcsábítani – minden téren -, és ez nem esik nehezedre. Figyelj azonban oda, nehogy ez a csábítás végzetes legyen, és elvonjon más – fontos – területekről.

Ikrek: A bolygók most kifejezetten pozitív hatást gyakorolnak életedre. Felhőtlenül élvezheted az életet. A lehető legkedvezőbb égi hatások tucatja zúdulhat most rád. Ha pénzügyekről van szó, légy nagyon körültekintő. Ne bízz meg senkiben anélkül, hogy előbb alaposan tájékozódtál volna az illető szándékairól.

Rák: Ha állandóan harcolsz az elkerülhetetlen változások ellen, menthetetlenül kemény hatalmi harcokba keveredhetsz. Sokszor nem érdemes olyan ellen küzdeni, ami így is, úgy is bekövetkezik. Kezdd el még ma egy terved végrehajtását, így a Vízöntő időszakáig be tudod fejezni, és talán még sikerrel is jársz.

Oroszlán: Nyugalomra vágysz, miközben egymásnak adják a kilincset a látogatók. Most nem örülsz nekik, még akkor sem, ha tisztában vagy vele, hogy érdeklődésük őszinte. Próbálj jó képet vágni a dologhoz, mert később lehet, hogy még a segítségükre szorulsz. Ma egyébként nem várható különösebb kellemetlenség.

Szűz: Örömest időzöl befolyásos emberek társaságában, és ez így is van rendjén. Bizalmas információk birtokába juthatsz, ha figyelmes vagy. Sosem hiábavaló az üzleti kapcsolatokat ápolni. A későbbiekben még jól jöhet egy-egy befolyásos barát. Szerelmi téren csend, béke, és harmónia várható ezen a napon.

Mérleg: Rossz kedved, letört hangulatod csak tovább fokozódik. Valahogy nem akarnak rendbe jönni a dolgaid. Lehet, hogy a negatív hozzáállásoddal van baj. Próbálj optimistábban fordulni a világba, és nyiss az újdonságok felé. Meglátod, ha így teszel, hamarosan változnak a dolgok, és visszaáll a régi kerékvágás.

Skorpió: Szinte bolondulásig jó kedved van. Ma kész vagy minden mókára. Ezzel különösen a gyerekeidnek szerzel hatalmas örömet. Próbáld megtartani jó kedvedet, mert így sokkal könnyebben fogod venni az akadályokat. Szerelmi téren is szép kilátások várnak rád. Kedvesed este valami aprósággal lephet meg.

Nyilas: Ki tudja kivárni, amíg egybekelhet szerelmével? Az vesse rád az első követ, aki a helyedben nem így cselekedne. Fülig szerelmes vagy, de azért tartsd nyitva a szemed. Nem jó, ha a kapcsolat elején rózsaszín szemüvegen át látod a világot, mert könnyen csalódás érhet. Ne sürgess semmit, jön az magától.

Bak: Rossz hangulatban ébredsz, és úgy érzed, egyre jobban elhatalmasodik rajtad a szürke hangulat. Muszáj lesz lefoglalnod magad valamivel, ami igencsak érdekel. Ha nem így teszel, akkor folyamatosan süllyedsz el a saját magad diktálta süllyesztőben. Estére már kedvesed társaságában mindent elfeledhetsz.

Vízöntő: Magánéletedben kemény konfliktusok adódhatnak, amit a féltékenység vált ki. A titokzatos viselkedés bizony gyanakvóvá teheti a másikat. Aggodalomra azonban semmi okod! Érzelmek és szerelem terén a csillagok segítenek elsimítani a félreértéseket. Hamarosan azt is elfelejted, mi az a féltékenység.

Halak: Kedvező időszak következik az idáig parlagon heverő ötleteid megvalósításához. Hosszabb távú szakmai terveidhez és pénzügyi tárgyalásaidhoz kedvező légkört teremtenek a csillagok. Fontos állomás következik karrieredben, pénzügyeid is kezdenek jól alakulni. Végre le lehet aratni a kemény munka gyümölcseit.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 363

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.