horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 21.

Napi horoszkóp – Február 21.

 

Kos: Most üsd a vasat, amíg meleg: olyan ajánlatokkal bombáznak, mint még soha. Minden esélyed meg van rá, hogy amit tegnap elveszítettél, visszanyerhesd holnap. Az alkotómunka területén is remek formába lendülsz. Jó lapokat húztál. Minden adu ászt a kezedben tartasz, még a szerelemét is.

Bika: A kellemetlen dolgokon mihamarabb túl kell esni. Ha húzod-halasztod őket, attól még nem oldódnak meg, csak minden nyálkássá, bizonytalanná válik, aminél semmit sem utálsz jobban. Ezt átgondolva csakhamar belátod: „nem”-et mondasz. Vélekedjenek akárhogy, holnap már másról nyelvelnek.

Ikrek: Hiába is próbálod titkolni szomorúságodat, családod apró jelekből is megérzi, hogy valami bánt. Ahelyett, hogy rejtegetnéd, elpalástolnád, jobban tennéd, ha kiadnád magadból. Régi és megrögzött szokásod elég keserűséget okozott már, hátha most jött el az ideje, hogy szabadulj tőle.

Rák: Eddig ismeretlen erők feszülnek benned. Nem tudod, honnan ez a felbuzdulás, hiszen nem különbözik ez a nap sem a többitől. Lehet, hogy a tavasz jótékony hatása mutatkozik meg? Amikor kisüt végre az első napsugár, amikor először megszabadulhatsz a télikabáttól, az lesz az igazi ünnep.

Oroszlán: Ügyet se vess az apró bosszúságokra, a nagyoknak pedig jó előre térj ki az útjukból. Érdeklődésedet fordítsd a külvilág felé, ezerszer látott tárgyakat, épületeket, arcokat fedezhetsz fel újra. Légy ma formabontó, érdemes: Sokkal nyugodtabb leszel, és a munka is könnyebben megy.

Szűz: Nem csak te érzed úgy, hogy elhagyott minden erőd. Legszívesebben egész álló nap aludnál. Környezeted is így van ezzel. Ráadásul az események nem sürgetnek, nem serkentenek semmire. Mintha megállt volna az idő. Eseménytelenül, unalmasan, szinte kísértetiesen egyhangúan telik a nap.

Mérleg: Gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Ez így lesz ma is. És ha kivételesen nincs semmi okos ötleted, ne szégyelld azt megmondani. Saját munkádban is elakadsz, de könnyedén rájössz a hiba forrására. Jó érzéssel tölt el, hogy teljesen önállóan képes vagy ekkora feladatok elvégzésére.

Skorpió: Labilis helyzetben még inkább előjönnek az eddig is létező problémák. Bizonytalanságodat időnként harsánysággal, megjátszott fölénnyel próbálod meg leplezni. Hosszú távon ez tarthatatlan. Kitörési pontokat kell találnod. Baráti körödre számíthatsz, velük kezd el a beszélgetéseket.

Nyilas: A tegnapi kis flörtnek máris van folytatása. Már reggel telefonhívás vár, Nyilas hölgyek virágcsokorra is számíthatnak. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen ellenállhatatlan hatást gyakoroltál a másikra. De azért ne hagyd, hogy túlzott idealizmusod túlságosan is a hatalmába kerítsen.

Bak: Nem kell félned, hogy valamiféle szerelmi bájitalra lesz szükséged partnered elkábításához. Bízz ösztöneidben, szerelmed erejében: Nem leszel annyira fékevesztett, hogy később megbánd. Egy bankkal jó lesz minél hamarabb tisztáznod anyagi ügyeidet. Ragaszkodj a határidők betartásához.

Vízöntő: Valamiféle vállalkozásba próbálnak belerángatni. Vonz is az új feladat, ugyanakkor nagyon félsz a felelősségvállalástól, a kötelezettségektől. Akárhogyan is döntesz, légy nagyon óvatos, hogy később ne kelljen megbánnod a dolgot. A mai nap semmiképpen sem a komoly döntések napja.

Halak: Mivel szerelmi életed többnyire kiegyensúlyozott, az elkövetkező időszak eseményei valóságos sokként érhet. Természetesen csak akkor, ha nem készülsz rá időben. Bölcs mondás szerint jobb félni, mint megijedni. Azért a túlzott félelem ártalmas lehet. Nyugtasd meg magad, túl leszel rajta.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.