horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Február 25.

Napi horoszkóp – Február 25.

 

Kos: A gépszíj ismét elkapott: elhalmoznak feladatokkal. Magadra vess, ha a dicséretek megrészegítenek és túl nagy fába vágod a fejszédet. Könnyen beletörhet… Érhetnek tehát sikerek, de kudarcok is. Családi életedben szintén fontos fordulóponthoz érkeztél, amire fel kell készülnöd lélekben.

Bika: Döntésedet nem bánod meg, sőt nem igen beszélsz, sem erről, sem másról. Az elégedettség érzése tölt el, végre újra önmagad lehetsz. Nehéz dolog ezt megfogalmazni, talán nem is lehet, nem is érdemes. Ám te érzed, miről is van szó. És ha másoknak fecsegni támad kedvük, hát fecsegjenek.

Ikrek: Néha egyszerűen nem bírsz a kíváncsiságoddal, és olyan dolgokba ütöd az orrod, amelyek nem tartoznak rád. Ne csodálkozz azon, ha rákoppintanak. Nézz a naptáradba, mert tavaly ilyenkor is majdnem elfelejtettél egy fontos születésnapot. Ne hagyd utolsó pillanatra az ajándékvásárlást.

Rák: Az első kora tavaszi napok csalókák. Bedőltél a hirtelen időjárás változásoknak. Menj el orvoshoz, mert a köhögésből könnyen lehet súlyosabb megfázás. Jobban teszed, ha mielőbb megelőzöd. Persze, utálod a gyógyszereket, de most a segítségedre lehetnek. Fogadd meg ed tanácsát is.

Oroszlán: Az Oroszlán szerelmi életében jelentős lehet ez a nap. Persze a csillagok jótékony hatása mellett neked is közre kell működnöd a megvalósulásban. Ha kikapcsolod a telefont, kora este ágyba bújsz, és egyébként is haragszol a világra, nem valószínű, hogy ez lesz életed nagy napja.

Szűz: Kapcsolatod kibírta a megpróbáltatásokat, már nincs félnivalód. A jövőben mindenesetre kerüld a kemény próbatételeket, partnered sem tolerálná ötletedet. Figyelj az átlagosnál is többet edre, szüksége van arra, hogy érezze: szereted. Az sem volna baj, ha szóban is megerősítenéd.

Mérleg: Sötét felhők tornyosulnak a szerelem kék egén. Valaki beültette füledbe a bogarat, miszerint partnered az utóbbi időben többször sétálgat egy kolléganőjével a városban. Tény, hogy a hír nem jó, de kérdés, igaz-e. Mielőtt gyanúsítgatni kezdenéd, okosabb, ha megbeszéled vele a dolgot.

Skorpió: Nem vitás, megint félreismertél valakit. Úgy gondoltad, hogy a könnyed elegancia, jókedv és a vidám arc mögött legfeljebb jó szándék lapul, de semmiképpen sem magvas gondolatok. Most, ebben a váratlan pillanatban kimutatta igazi énjét, és felszínre kerültek jellemének igazi vonásai.

Nyilas: Nagy szíved ismét jó cselekedetre ragadtathat. Megpróbálsz segíteni egy bajba jutott kollégádon vagy ismerősödön. Annak hálája, meghatottsága nagy hatást gyakorol rád. Jutalmazd meg magad egy jó ebéddel vagy a régóta áhított, de tilalmi listára tett finom édességgel, desszerttel.

Bak: A mai nap a legjobb alkalom, hogy legalizálj egy kapcsolatot. Nem csak te törekszel erre, hanem partnered is. A váratlan szerencsének jelentős szerep jut. Előbbre jutás várható olyan helyzetekben is, ahol a józanész kevés. Szellemi eredetű „termékeiddel” tudsz a legjobban üzletelni.

Vízöntő: Vontatottan indul a nap, mintha megállt volna az idő, lassan peregnek a percek. Meglehet, hogy az egyetlen esemény az lesz, hogy egy eddig unalmasnak, szürkének hitt munkatársad véleményedet kéri egy számára sorsdöntő helyzetben. Bölcs és okos leszel, a probléma lényegét átlátod.

Halak: Fárasztó nap ez a mai, de mégis kellemes. Jóleső, enyhén bizsergető fáradtság kerít hatalmába. Mintha hosszú kilométereken át úsztál volna megfeszített tempóban. Most bágyadtan hagyod, hogy elringassanak a hullámok, de közben már – szinte öntudatlanul – készülsz a következő távra.

forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.